Cleopatra Golden Beach
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Boek eenvoudig met Zoover
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 178 Saray Mh., 07400 |
Cleopatra Golden Beach
Har bott på detta hotell tre gånger.
Rekommenderar starkt att betala extra för att bo i den renoverade delen, det är STOR skillnad på standard. Vi hade bubbelbadkar i ett gigantiskt badrum!
Personalen är trevlig, stämningen hög på kvällarna i baren. Servitörerna är oerhört gästvänliga.
Poolen är dock väldigt, väldigt liten och det finns bara ett fåtal platser med solstol. Dock kompenserar hotellets strand, som har all inclusive--bar, detta med hästlängder. Mycket fin strand och många platser att välja på.
Det enda som är nästintill dåligt är maten. Frukosten är ok men maten... maten. =( Den saknar kryddning, det är färglöst och tråkigt. Vi åt ett fåtal gånger och åt resten på stan. Det är gott om restauranger och bra priser är det också.
Så, hotellet är helt ok i stort med undantag av maten som är rätt usel.
En natt låg jag däckad och spydde, fick veta jag inte var ensam om det. Tror boven var en potatisgratäng som jag tyckte var lite skum men åt ändå. Det var dumt av mig.
De ligging van het hotel is super. Steek de straat over en je bent op het strand. Verder ben je ook dicht bij het centrum.
In eerste instantie waren wij ontevreden over de kamer. We kregen een kamer die we niet op de foto's hadden gezien tijdens het boeken van het hotel. Dit hadden we aangegeven bij de receptie. 1 dag later kregen wij een erg moderne kamer tot onze beschikking. Deze kamer was super! De kamers werden iedere dag schoongemaakt.
Het ontbijt was iedere ochtend hetzelfde: het smaakte goed, maar was niet erg uitgebreid. Het hotel heeft een erg klein zwembad. We mochten zwemmen bij een naastgelegen hotel. Ook dit zwembad was niet erg groot.
Jag har bott på detta hotell 3 gånger. Jag är mycket nöjd bra mat men kan kankse bli lite tråkig, då går jag ut och äter någon kväll eftersom det har man råd med eftersom det är ett billigt hotell.
Vissa klagar på hotellet men man måste ta i beräkningen att det är ett 3+ därav priset. Jag tycker man får myckat för pengarna.
Cleopatra Golden Beach
Hotellet var bra. Städning varje dag. Nu hade vi lite otur med vädret men det kan ju ingen hjälpa. Kunde se havet om man lutade sig framåt. Servicen var jättebra. Trevlig personal. Det var prisvärt. Det kanske inte var så barnvänligt. Men vi hade inga barn med oss. Maten var god. Gick upp 4 kg i vikt. Jag rekommenderar detta ställe. Nära till en fin strand. Sköna sängar.
ett litet personligt hotell med perfekt läge, nära stranden.
vi fick exakt det rum vi hade bett att inte få, utåt gatan och rakt över restaurangen! Vi köpte öronproppar och så gick det bra. vi älskar utsikten över vattnet och borgen! personalen var vänlig och hjälpsam. vi har rullstol.en
bättre engelska är önskvärd. risken för missförstånd är stor. Maten O.K.sjätte dagen inte lika spännande, men härligt ändå att få gå till dukat bord med massor av goda grönsaker. vi åt på hotellet alla dagar och är nöjda. städpersonalen jättegullig. Vi hade rent, handdukar byts inte varje dag, men det gör man inte hemma heller! Glömde ringar på rummet en dag, allt låg kvar!
Na vele jaren zeer tevreden te zijn geweest is het hotel overgestapt op all incl. Heb nog nooit in zo'n slecht hotel gezeten. Omdat de touroperator te beroerd is meer dan 21 euro pp te betalen aan het hotel is de all incl beperkt voor de nederlandse gasten. Hotel is niet geschikt voor all incl concept. te w einig eten, te weinig varriatie. niet warm of niet echt gekoeld met alle gevolgen vandien. Alcohol keuze bestaat uit bier, wijn, gin, raki of wodka meer keuze is er niet. De enigste die er werkt die 100% top is werkt op het strand en dat is Ali. Onze kamer zeer vies. handoeken vuil op de grond gelegd, ze hing ze gewoon vuil terug op het rek. Vrienden van ons hadden wel een goede schoonmaakster maar die zaten in een ander gebouw, ieder gebouw eigen schoonmaakster. Voorgaande jaren was het echt zoveel beter.. toen was het alleen met ontbijt. Beoordelingen van 2012 en daarvoor zijn op basis van logies en ontbijt vandaar dat deze nog redelijk zijn.. na al die jaren... NOOIT MEER.
- € 506
Kamelya Collection Aishen Club
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 358
Eftalia Aqua Resort