Maxeria Blue Didyma
La Blanche Resort & Spa is een heerlijk vakantieverblijf voor zowel stelletjes als gezinnen met kinderen. Het hotel ligt dichtbij het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Turgutreis. Zowel op het gebied van service als comfort kom je bij La Blanche & Spa niets tekort. Ben je klaar ...
Het was weer Top.
Bediening was top. Vriendelijk ,behulpzaam. Receptie ook top.
Hotel mooie ligging. Eten is goed. Je kunt alles eten. Snackbar was goed.
Animatie kan beter.
Kamer was mooi. Word goed schoon gemaakt.
Alleen jammer van de vele Polen en Engelse. Gelukkig Niet veel last van gehad.
Disco was ook gezellig.
Al met al weer een leuke vakantie gehad.
Volgend jaar weer.
Het is de eerste keer dat mijn echtgenoot en ik in dit prachtige resort verbleven. De ligging is zeer mooi. De staff ( zowel de mensen aan de receptie, mensen die de kamer poetsen, mensen die de bediening in de restaurants en bars verzekeren ) is heel attent, behulpzaam en vriendelijk. De kamers worden goed onderhouden, het buffet restaurant biedt voldoende plaats aan iedereen en men kan ook buiten zitten in de mooie paviljoenen met voldoende schaduw. Het buffet is ruim, alles vers bereid, en mooi gepresenteerd. Misschien iets meer variatie. Mevr. Funda, de dame van de guest relations, waar wij het meeste contact mee hadden, is werkelijk bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een probleem met de kamer en Mevr. Funda loste dit snel en bijzonder klantvriendelijk op. Ze was altijd bereid te helpen en bleef de mogelijke problemen opvolgen, bij alle klanten. We keren zeker terug. Tony en Kristine
Wat blijft la Blanche toch een heerlijke plek! De ligging, direct aan zee en op loopafstand van het gezellige Turgutreis, de haven en de markt. De super vriendelijke mensen in het hotel. Het lekkere eten. Wij komen hier al jaren en weten nu al dat we volgend jaar weer terug komen.
Van 26 t/m 9 juni in la blanche op vakantie geweest. We waren met z,n vieren en hebben een lekkere vakantie gehad . Het restaurant en de specialiteiten restaurants waren goed . Ook de snackbar is geweldig hier kan je 24 uur per dag terecht. We hebben ook een aantal dagen in de cabana gezeten en dit is top . Iedere avond is er animatie een min puntje is dat er niet genoeg zit gelegenheid is. We zijn een paar keer naar Turgutreis geweest en dit is te voet goed te doen. Ik heb een heerlijke relaxte vakantie gehad kom zeker weer terug.
la Blanche is in Turgutreis nummer 1 van de hotels! De 5 sterren zijn er dan ook niet voor niets. Al bij binnenkomst waan je je in luxe en krijg je het ultieme vakantiegevoel.de mensen zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Funda de gastvrouw is daar om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen waar nodig als er een probleempje is.De ligging, het eten ,de kamer, en de voorzieningen in het hotel zijn op en top ! Zeker de a la carte restaurants proberen.De animatie is ook prima en niet zo opdringend aanwezig, mooie shows ook ! Afstand naar het dorpje is 10 min hooguit te lopen langs de mooie zee, op een goed wandelpad.Ze doen er alles aan om het schoon te houden en zijn daar ook constant mee bezig. Enige minpuntje voor mij is de arrogantie van sommige vakantiegangers die onbeleefd en weinig respect tonen naar het personeel . Mijn motto is ,wie goed doet zal goed ontvangen .Bedankt aan de staf en personeel voor een geweldige vakantie
Voor ieder wat wils. Een prachtig zwembad, genoeg bedden ook op het strand. Een heerlijke 24 uurs snackbar met een uitgebreide menu kaart. De specialiteitenrestaurant zijn prima en geven een aangename afwisseling. Het gezellige dorpje is op 10 minutenloopafstand. Avondentertainment is afwisselend en leuk opgezet bij het zwembad. Wel zijn er te weinig zitplaatsen. Personeel is vriendelijk.
Clubresort | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |