Maxeria Blue Didyma
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Vogue Bodrum voor je op een rij gezet:
Boek dit hotel niet in de Meivakantie alles is gesloten. Wij zijn hier speciaal naar toe gekomen voor candyland het aquapark gamecenter etc. Bij aankomst was alles helaas gesloten. Wij waren enorm teleurgesteld. Er was gelukkig nog wel een verwarmd zwembad die ging ook kapot dus dagen koud water. Wij zijn al 14 x naar Turkije gegaan ik heb nog nooit een review geschreven tot nu toe. Altijd mooie vakanties gehad ook in mei maar ik wil de mensen waarschuwen hiervoor.in lobby zitten 20 boze Nederlanders en Belgen zich bekocht voelen net zoals ik. Het hotel bied 10% schade vergoeding aan maar dat heb ik geweigerd omdat het niet in verhouding staat tot een stressvolle vakantie waar er niks toen is voor onze kinderen. Voor ons nooit meer.
Bij aankomst was kamer nog niet klaar, kan je verwachten als je om 12:30 PM aankomt. later de kamer gekregen niet in hoofdgebouw maar in de tuin. Kleine kamer maar wel mooi alleen twee 1 persoonsbedden, bij de receptie gevraagd om een kamer met een tweepersoonsbed en deze ook gekregen. Alleen had deze wel de nodige gebreken, spiegels die veel te hoog geplaatst waren mijn vrouw kon zich niet op maken, de wc pot zat los bij nadere inspectie bleek de gehele wand mee te bewegen. Dit gemeld en pas spiegel gekregen uit jaar nul en een klos onder de WC (kamer was gemaakt in gebouw van een oude entertainment arena) . Volgende dag kenbaar gemaakt bij touroperator hostess en de volgende dag weer een nieuwe kamer.
Pas wel op er zijn fotografen die bij vrouwen aandringen op een porno foto shoot (dit kenbaar gemaakt bij guest relation)
Goede drank, jammer van efes malt, eten weinig variatie, voor de kinderen is veel gedaan en strand is geweldig
Eten vaak lauw waardoor het vaak niet lekker is. Service is minder je moet vaak lang wachten op je drinken veder alles prima!
Aanrader om te boeken. Pluspunten - kamers-service-zwembaden-glijbanen-strand ultra all-in Minpuntje is dat het eten s,avonds nog wel eens lauw is
Fijn hotel, eten was meer dan goed. De tuinkamer was top en schoon. Personeel was zeer vriendelijk. Strand was mooi schoon en service aan je bedje! Animatie prima als je daar om geeft, zelfs de sportschool was voor een vakantie prima. Elke dag een kinderbuffet!
Enige nadeel: handoekje leggen de hele dag plekken bezet houden zonder dat er dan maar iemand kwam de hele dag. En geen nederlands sprekende kinderanimatie. Het hotel is op russen gericht er komen weinig nederlanders.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Eco-hotel | Beschikbaar |