Tijdelijk geen boekingskosten

• Bubbelbad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Hotel Samara is een vijfsterrenhotel aan de Egeïsche Zee in Turkije. Met een ruim aanbod aan activiteiten en entertainment is hier voor het hele gezin veel te doen. Maar door de ligging aan het strand kun je hier ook genieten van een rustige strandvakantie. Het hotel is niet enorm groot en wordt doo...

9FenomenaalScore uit 1415 reviews

FANTASTISCH
Door Ronny Declerck op 09-05-2023

Een hotel die wij al 13 maal hebben bezocht,lekkere buffetten, mooie gerenoveerde kamers,voor ons is het hotel als terug thuis komen.De Samara is op een 30 minuten gelegen van Bodrum,waar je gezellig kan winkelen en de woensdag een overdekte kledingmarkt.Bodrum kan je bereiken met de dolmus,het busstation kan je bereiken wel een hellende weg vanuit het hotel voor personen die niet mobiel zijn wat moeilijk.Hier kom je zeker terug,je moet naar Bodrum om s'avonds te genieten van de leuke winkeltjes

Door Yucel Karakaya op 20-07-2020

Ga elk jaar naar Samara verbaasd mij dat ene murrie een 5 geeft. Heb een dochter van 7 en een zoontje van 3 jaar oud. Perfecte ligging en iedereen kan een tafel reserveren ook deze murrie die een 5 gaf en dingen verteld wat niet waar is. Ik wil jullie alleen aangeven dat niet elk revieuw waar is. En het klopt eigenaaren die krijgen een vaste tafel man van 70 en een partner van 70 hey murrie laat die oude mensen toch. Dan zit je maar 2 tafels achter. Mensen ben zelf van turks afkomst ga erheen het is een plek waar je goed tot rust komt met kinderen....

Grote telleurstelling
Door Murrie op 09-07-2020

Accommodatie is te klein, mensen zitten op elkaar. Er is geen leuke plek om te relaxen en wordt steeds zit plek aan de stand en tafel in de restaurant gereserveerd voor de eigenaren. Het personeel heeft enkel oog voor de vaste klanten. De eten was slecht en alcoholische dranken waren niet eens van de lokale merken, laat staand van de originele. We zijn echt niet kieskeurig en we zijn gewend aan Turkse eten maar niets was wat we hadden verwacht. We hebben via onze reisorganisatie TUI gevraagd om naar een ander accommodatie in Bodrum maar ondanks de tevredenheidsgarantie dat ze gaven, is dit niet mogelijk geweest omdat alle andere resorts vol waren en we zaten 14 dagen vast aan Samara.

Prima resort.
Door D. Krommenhoek op 05-10-2019

Prima resort, personeel behulpzaam. Kamer is okee. Wel er druk aan zwembad en zee, soms te druk. Handdoek leggen begint om 06:00 uur. Dit is erg storend voor degene die later ook graag een plekje willen aan bad of strand. Restaurant ook heel erg druk en eigenlijk te klein voor zoveel gasten. Wel wat Oostblok mensen maar totaal geen last van, veel mensen uit België, wat Duitsers en Fransen. Ook Nederlanders behoorlijk vertegenwoordigd. Eten is van prima kwaliteit en genoeg variatie. Bediening is helemaal goed. Genoeg gelegenheid om in de avond een drankje te doen. Wat ons betreft komen wij hier nog eens terug.

Eens maar nooit meer.
Door De heer Veenstra op 04-10-2019

Heel veel Oostblokkers, vroeger nooit. Voor oktober, heel erg vol. Veel kamers bijgebouwd, maar restaurant niet groter gemaakt. Door personeel worden er veel handdoekjes op bedden gelegd, uiteraard tegen betaling voor vaste gasten. Idem met tafels in restaurant, hier wordt wijn neergezet, zodat het lijkt alsof hij bezet is. Nieuw zwembad maar nog steeds ijskoud. Zee is veel warmer. Veel overlast van gasten uit disco, welke tot twee uur open is en dan lallend over de gangen lopen. Gasten blijven erg lang op buiten terras hangen, omdat er dan drank uit de disco gehaald kan worden. Resultaat, veel overlast.

Uitstekend, alleen die rookoverlast!
Door Peter Delvino op 29-09-2019

Uitstekend hotel, prima service, gastvrij, prima kamer, eten goed&gevarieerd. Enige minpunt is het rookgedrag op de terrassen. Ik ben zelf ook een roker, maar loop even weg als ik de behoefte heb aan nicotine. Op de buitenterassen wordt echt vreselijk veel gerookt, wat niet echt lekker is als je daar gewoon zit te eten. Wij zijn dan uiteindelijk maar in het binnenrestaurant gaan zitten. Tip is dan ook hier beleid op te maken, bijvoorbeeld door aanwijzen geheel of gedeeltelijk rookvrije terassen. Zo houden we het voor iedereen leuk (en gezond 😁)!

• Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf
    € 364

Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf

8.4
    TurkijeTurkse Egeïsche kustKusadasi

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Aqua Fantasy & Spa & Aquapark
    € 611

Aqua Fantasy & Spa & Aquapark

8.9
    TurkijeTurkse Egeïsche kustKusadasi

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Infinity by Yelken Kusadasi
    € 493

Infinity by Yelken Kusadasi

7.9
    TurkijeTurkse Egeïsche kustKusadasi

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Maxeria Blue Didyma
    € 378