Maxeria Blue Didyma
Labranda Ephesus Princess is gelegen bij Kusadasi. Dit is een groot en rustig resort met meerdere zwembaden. Het eten kan beter en niet al het restaurantpersoneel spreekt Engels. Minder geschikt voor mensen slecht ter been vanwege de vele trappen. Het resort ligt wat afgelegen, maar je kunt wel met ...
Alle benodigdheden vindbaar in het hotel. Kidsclub aanwezig waarbij ze perfect omgaan met kinderen. Eten en sfeer is perfect! Mocht je iets niet willen eten kun je erom vragen of ze iets anders voor je willen koken! Medewerkers super vriendelijk en sociaal met iedereen! Ik raad het zeker aan! Tot volgend jaar 2024!!
mooi gehad geweldig park voor de tweede x geweest schoon goed eten en gezellige recreatie team
Heerlijk hotel met vriendelijke medewerkers. Lekker eten, fijne bedden. Gewoon top! Samen met mijn dochter van 16 een werk geweest en we komen zeker terug.
Vandaag zijn we teruggekomen van onze vijfde reis naar dit hotel. Wat blijft is de mooie ligging en het fantastische uitzicht. Wat er ook nog steeds is, zijn de vriendelijke mensen op alle afdelingen. Dat zijn de positieve berichten, maar helaas zijn we van mening dat het hotel hard achteruit gaat. Het eten is het hoofdrestaurant is beduidend minder dan vorige jaren. Er is wel nog veel keuze, maar de kwaliteit laat te wensen over. Ook is het eten vaak niet warm. Dan het complex: der wegen die door het park lopen, worden steeds slechter en zitten vol kuilen en gaten. Het onderhoud aan de gebouwen (m.n. de bungalows) laat heel erg te wensen over. Slecht schilderwerk, balustrades die niet stevig genoeg zijn, horramen die uit het raam vallen etc. etc. Ook haalt men veel jonge gasten met bussen binnen, die voor veel overlast zorgen. Helaas: dit was ons vijfde verblijf in dit hotel, maar ook ons laatste verblijf !
Voor de vierde keer in dit hotel vakantie gevierd en dit keer 19 dagen. Vanwege Corona in 2019 voor de laatste keer geweest. Er zijn een aantal verbeterpunten doorgevoerd: Wifi is nu goed over het gehele complex, liften zijn gerenoveerd, nieuw meubilair in restaurant en rondom zwembad. Al het goede is gebleven: goed ontbijtbuffet en zeer uitgebreide buffetten s-middags en s-avonds. Personeel is heel aardig, alleen in het restaurant zijn ze vaak heel jong en spreken ze nauwelijks een woord Engels. Ligging blijft heel mooi met veel hoogteverschillen. Voor mensen die slecht ter been zijn laten ze de hele dag twee auto's en een golfbuggy rijden om mensen naar hun kamer te brengen. Naar het strand (heel veel trappen) laten ze elk half uur een tractor met enkele coupe's naar en van het strand rijden, kortom ze proberen overal aan te denken. Al met al: wat ons betreft volgend jaar weer !
Wij zijn begin oktober een week naar Labranda Ephesus geweest en hebben een heerlijke week gehad. Wij kwamen bij aankomst rond 2 uur ‘s nachts lokale tijd aan en bij het inchecken waren de medewerkers vriendelijk en spraken netjes engels. Het hotel is tegen de berg gebouwd en met een hotelkamer heb je altijd uitzicht op de zee. Alleen al het uitzicht was het geld meer dan waard. Elke avond is er entertainment tot een uur of 11/ half 12. Voor de vroege slapers is een hotelkamer dan minder ideaal, omdat het geluid wel echt hard is. Op maandag, woensdag en zaterdag is er disco en dan is er geluid tot 00.30. In het hotel zitten voornamelijk Duitsers en Russen. Tijdens ons verblijf was er een speciaal Oktoberfest evenement georganiseerd. Het eten is prima. Neem ook zeker een bezoekje aan de hamam. Deze heeft een prachtige rotsmuur. Echt een heerlijke plek om in de avond nog even te genieten van de sfeer en een wijntje met snacks.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |