9FenomenaalScore uit 48 reviews

• Kinderopvang
  • Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Korumar Ephesus Beach & Resort Hotel ligt in Kusadasi. Relax in de mooi aangelegde tuinen bij het riante zwembad. In Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa Kusadasi vind je volop animatie. Voor de kids is er ook een speeltuin. De medewerkers zijn hier erg vriendelijk. Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa Re...

9FenomenaalScore uit 48 reviews

1 woord GEWELDIG
Door Manja op 14-11-2022

Wat een mooi schoon resort! Heerlijk aan het strand elke dag veel te doen. Kamer top! Eten top! Entertainment top! Vriendelijk personeel ook al was het einde van het seizoen in zicht! Elke avond ander thema in het restaurant dus voor iedereen zat er wel iets bij!
Game hal was erg leuk voor de kinderen en niet duur! Cocktails waren perfect en met goede dranken. Spa was ook erg goed daar ben ik uiteindelijk 3 x geweest! Enige minpunt winkeltjes waren erg duur! Wij wilde van het resort af maar omdat we het zo naar ons zin hadden hebben we dat niet gedaan. Als je ook niet van het resort af wil neem dan een luchtbed en chips van huis mee. Prijzen in de winkeltjes waren echt absurt! Ligging afgelegen en rustig maar direct aan het strand dus perfect. 10 min naar centrum met een taxi! Verder echt een aanrader wij gaan zeker weer!

Superhotel!
Door Petra Strijbos Jansen op 01-10-2022

Een superfijn hotel, lieve mensen, zeer gastvrij. Mooie schone kamers. Het hele hotel is schoon, er wordt dag en nacht gepoetst. Veel personeel, ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Drankjes zijn goed, cocktails en wijn ook. Het eten is ook goed. Er is heel veel keus, maar na 2 weken heb je het wel een beetje gezien. Je kunt dan ook eens eens een keer in Kusadasi gaan eten. De Dolmus stopt voor het hotel. De dame van Guest Relations is een topper! Zeer gastvrij en betrokken bij de gasten. Ze heeft ons ook goed geholpen! Het animatieteam is ook super. Niet opdringerig, niet de hele dag harde muziek. Allemaal lieve mensen. Dank aan Tony, Sophia, Mario, Ahmet en Tito! Tot de volgende keer!

5 sterren waard
Door JS op 01-09-2022

Een mooi hotel waar niet is bezuinigd op personeel. Bij het halen van een drankje hoef je niet lang te wachten. Constant zijn er schoonmakers actief en zelfs op het strand worden je bedjes geveegd. Het eten is inderdaad 'zozo'. We waren daar met TUI, maar ik adviseer je de excursies niet via hen te doen maar met perrontours in Kusadasi. Het zijn precies dezelfde excursies, maar dan wel voor de helft van de prijs! Jammer genoeg is het wel handdoekje leggen. Kom je om 10 uur aan het zwembad is ongeveer 90% al 'bezet'. Het resterende is dan wat achteraf. Management ziet het ook (sinds kort) maar vinden dat ze hier niets aan kunnen doen.

De Aldi van de vijfsterren All-in resorts
Door Alain op 15-08-2022

Eten is absoluut ondermaats en niet aangepast aan de westerse keuken. Bezoek zeker niet het à la carte restaurant. (op diverse dagen Turks menu; Internationaal menu en vis menu in dezelfde ongezellige ruimte - je betaalt 30 euro voor de bediening en betreft hetzelfde eten als in het hoofdrestaurant) In het hoofdrestaurant kon je op de koppen lopen - heel druk. Wel vriendelijk personeel maar deze verstaan moeilijk Engels. Er zijn veel betere vijf sterren hotels in Turkije (Gural ;Ali bay; Hill site Beach resort etc..)
Het eten was op vele vlakken smakeloos (zelfs de roereieren; alle cornflakes; alle soorten brood; wijn van zeer lage kwaliteit. Nauwelijks vis te bespeuren) Zeer mooi zwembad die zeker zijn vijf sterren waardig is en voldoende zetels locatie aan het strand is zeer mooi en rustgevend. Geen al te luide muziek. Nieuwe en comfortabele kamers (met goede airco). Animatie - shows zijn saai voor volwassenen; goed voor < 10j

Fantastic
Door JP op 01-05-2022

Superior service and quality. Fantastic for kids but equally good for the patents. Unique!!! I can safe recommend this hotel to all. Just as good or maybe even better then the deluxe korumar.

Geweldig 🤩
Door Esmee op 01-05-2022

Het hotel is fantastisch, 20 minuutjes met de Dolmus naar Kusadasi centrum die vanaf het hotel vertrekt. Het personeel is super vriendelijk en helpen je altijd! Wij verbleven in een voordeelkamer die ontzettend mooi is met een groot balkon. Het eten is erg lekker en telkens gevarieerd. We willen in het bijzonder Mario nog bedanken in de vakantie nog beter te maken!

Soort hotel

American Express