Maxeria Blue Didyma
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Dit strandhotel Grand Blue Sky is gelegen op ca. 50 m van het privé zand-/rotsstrand Ladies Beach. Op het strand zijn gratis ligstoelen en parasols. In de omgeving zijn verschillene bars en restaurants (300 km) en een disco (300 m). De luchthaven van Izmir is ongeveer 70 km van het hotel vandaan....
Hotel goed in prijsverhouding. De verse pizza was heerlijk. Hotel ligt op loopafstand van wat winkeltjes.
Prima hotel, goed eten, vriendelijke medewerkers, grote kamers, iets gedateerd maar schoon en goede bedden en douche. Groot balkon met zeezicht. Om bij het strand te komen moet je 142 treden lopen en weer terug. Handdoeken leggen wordt helaas wel gedaan , soms behoorlijk druk en niet alle ligbedden hebben een kussen, helaas. Een fijne plek om te verblijven.
We hebben een super vakantie gehad, voor mij de 4de keer dat ik in Blue Sky was daar zit 14 jaar tussen maar het was er super goed. Kamers waren netje, eten was goed, personeel was super lief, animatie team ontzettend spontaan en goed. Volgend jaar ga ik met mijn vriendin zeker terug! Bedankt Blue sky voor de leuke vakantie.
Was een heel leuk . Een week geweest.
Animatie team deed zijn best . Kamers elke dag lekker schoon. Bedden zijn goed.ruime kamers Elke dag muziek.
Strand was gezellig. En dicht bij de zwembad.
Mensen waren heel vriendelijk. Restaurant veel variaties. En behulpzaam. Receptie waren ze vriendelijk. Landy beach strand was dicht bij .
10 min lopen . Leuke winkeltjes langs de langs de strand . Naar de centrum met de dolmus busjes was ook niet ver. 3.25tl . Woensdag kon je naar de markt. Volgend jaar gaan we zeker terug. Ik geef een 10 voor dit hotel.
Tophotel op een prachtige locatie! Kamer was ruim en werd elke dag schoon gemaakt. Liften werkten altijd prima. Zwembaden zijn schoon. Eten altijd afwisselend.Het Ottoman restaurant is zeker een aanrader. Ook is er bij het zwembad een snackbar, patisserie en een gözleme corner waar je 's middags van alles kunt halen om te eten. Tevens werd er 's middags meloen bij het zwembad rond gebracht. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.Diverse bars met leuke bartenders (Aytekin,Tayfun and Hüseyin you were great).Het animatieteam is enorm vriendelijk en proberen het alle gasten naar de zin te maken(Cherry, Kitty, Nurdan,Delai,Yunus,Ozzy,Jeffrey and Arnold you were amazing).We zijn nu voor de 7e keer geweest en hopen volgende keer weer te kunnen gaan. Het hotel had een VIP avond georganiseerd voor gasten die vaker komen. Dit was echt leuk. Verwelkomd met een roos,champagne,violiste en hapjes en drankjes. Mehmet and Gülşah thanks for everything!
Ik kom al mijn hele leven in Turkije. Dit is altijd goed bevallen, behalve dit jaar. De kamer was vies; de vloerbedekking kraakte, de badkamer zat vol met schimmel, er werd niet gestofzuigd (er lag tijdens ons verblijf, 10 dagen, een dood beest op de grond, deze lag er de laatste dag ook nog). Tevens was het eten telkens koud, het werd niet goed warmgehouden. Hierdoor waren wij genoodzaakt bijna elke avond buiten het hotel te eten. We hebben zelfs een nacht in een ander hotel geslapen. De borden waren ook erg vies, dit heb ik aangegeven bij de manager van het restaurant. Hij heeft gekeken en de stapel met borden (ik had een stuk of 30 hele vieze borden aan de kant gezet) zo weer bij de andere borden neergezet. Na beide problemen te hebben aangegeven bij een mevrouw van guest relations, kon ze als enige oplossing bieden: een avond eten in het a la carte restaurant. Een oplossing voor slechts één avond.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |