7.6GoedScore uit 94 reviews

• Draadloos internet
  • Airconditioning
  • Aan zee

7.6GoedScore uit 100 reviews

fijn verblijf in kusadasi!
Door alfons op 25-10-2023

we verbleven reeds 2x in derici,in de kamers 115en 116 op het eerste verdiep,mooi uitzicht aan de voorzijde van het hotel,bijna elke dag aankomst van de cruise boten,we boekten steeds half pension,dus ontbijt&diner,zeer raar vonden we de reactie van de meeste toeristen dan(nederlanders en ieren meestal!)dat ze het avondmaal negeerden en niet lekker vonden, en in de stad hun etentje opzochten,voor ons was het buffet geen grote variatie,maar toch zeer veel groenten,soep,en keuze tussen 2 vlees of vis gerechten,en dessert was lekker,de must om hie te dineren gaf een fantastische vieuw over de zee !!zeer vriendelijk personeel zowel s'morgens als s'avonds,goed clean service,en ook het lobby personeel was perfect,zeer goede ligging vlak aan de boulevard en tevens nabij de winkels en wisselkantoor(vlakbij de ingang!)we huren steeds een scooter ,en die kan je zeer goed parkeren aan de overzijde van het hotel!belangrijkste feit goedkoop geboek

Prijs,kwaliteit prima
Door Jacqueline Wenneker op 17-08-2023

Goed hotel voor kort verblijf.kamer was prima,ontbijt ook.we gaan over 2 weken weer voor 6 dagen.lekker in de stad.helemaal goed.

De relaxte vakantie ooit
Door Caroline De graaf op 03-07-2023

Wij komen in derici al ruim 6 jaar en dit jaar was voor ons echt een mooie vakantie nadat vorig jaar veel prive was gebeurd voelden wij ons weer helemaal thuis het personeel was meelevend en lief zo maakten zij het voor ons een echte relaxed verblijf

mevr.
Door A. Scholten op 08-10-2022
Alleen gereisd

ik kom hier al jaren al in dit hotel maar wat ik nu mee heb gemaakt ze zien mij daar nooit meer ik voel mij daar niet meer veilig op m'n plek

Goeie locatie. Maar geen 4 sterren hotel waard.
Door Paul op 22-07-2022
Alleen gereisd

Locatie goed. Restaurant personeel goed. Avondeten 2 sterren. Ontbijt 4 sterren. Service zwembad erg slecht. 30 min wachten voordat er iemand je bestelling opneemt en dan weer 30 min wachten voordat die er is. Als je al geluk hebt. Eens maar nooit weer

Fantastisch volgend jaar weer
Door Caroline de graaf op 17-06-2022

Wij zijn na 3 jaar weer terug in hotel derici en alle medewerkers kennen wij al van meerdere vakanties daar er is wel iets verbeterd want de douches zijn mooie geworden en het eten was erg lekker

Soort hotel
Strandhotel