Maxeria Blue Didyma
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ligging vh hotel is perfect, je bent zo in het centrum met de dolmus busjes die om de hoek staan. Uitzicht kamer zee zijde is prachtig. Zwembad is mooi en genoeg ruimte. Hamam aanwezig, massage zijn echt fantastisch. Wat heel slecht is zijn de kamers, mijn bed had allemaal schimmel plekken en de kamer rook er ook na. Volgende dag tegen schoonmaakster gezegd, heeft 1 en ander schoongemaakt en ander bed maar blijft echt vies. Eten kan ermee door, is absoluut geen hoogstandje maarja voor wat wij betaald hebben is dit wel ok.
Heerlijke vakantie ,hotel is prima personeel vriendelijk eten ook goed voor mij was t prima 👍
Prachtig uitzicht op de haven en zee,makkelijk met de bus naar centrum,trouwens taxi maar 3euro ,boulevard heel mooi en gezellig,t was voor mij heerlijk
Erg tegen gevallen,eten was slecht oud uitgedroogd brood in de ochtend. Weinig variatie elke x hetzelfde bahh! Totaal geen 4 sterren . Een hoop reviews worden door hun zelf geplaats hoe goed het wel niet is!! Bespaar je geld en zoek iets anders.
Zeer slecht hotel, slechts 2 maal onze kamer gepoetst dus ook maar 2 keer nieuwe handdoeken gekregen ondanks melding aan de receptie dus zeer primitief hotel. Keuken is echt een ramp, zeer weinig keuze, sochtends enkel stokbrood, nooit es een ander soort brood dus….personeel doen nochtans hun best maar het is willen maar niet kunnen. Nogal een geluk dat we iedere avond naar het centrum zijn geweest omdat de ligging wel goed is want is slechts 2 km.Zwembad overdag ok maar vanaf kort na de middag overvol, denk omdat er dit jaar zeer weinig Europese toeristen zijn maar veel lokale bevolking.Zeer vies, vuil en verouderd hotel, dit zie je al bij aankomst in de lobby(oude rieten bank en geen airco). Voor ons wel nog Kusadasi maar zeker ander hotel.
Aantal tweepersoonskamers | 68 |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 6 |