Maxeria Blue Didyma
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Samen met mijn vriendin verbleven wij in Juni in dit hotel. Het inchecken verliep prima maar eenmaal op de kamer aangekomen vonden wij een grote plas water op de vloer onder de airco. We kwamen er dan al gauw achter dat deze airco lekkage had. Ook buiten op het balkon lekte deze, het balkon is relatief klein en het is niet fijn als je hier met 2 mensen zit en 1 er constant water op zijn/haar hoofd krijgt i.v.m. de lekkage van de airco.
In de kamer zelf hingen de plinten los, hierachter is veel vocht gaan zitten en de schimmel is dan ook zichtbaar! Verder hingen er stopcontacten los uit de muur, de draden hiervan waren dan ook goed te zien. Niet echt veilig als ook nog eens de airco hier langsheen lekt. Wij zijn echt niet moeilijk v.w.b. het eten maar ook hier was de hygiëne ronduit slecht! als de vliegen al op het brood en beleg zitten ga je je toch afvragen of je hier wel goed zit. Ook de verdere aankleding van het ontbijt is karig!
Niet naar dit hotel gaan ! Veel geluidsoverlast !! Blaffende hond / muziek discotheek / personeel dat luid aan het praten zijn snachts / gehorig
Het hotel ligt heel mooi met uitzicht op zee in de verte. Is kleinschalig en daar houden we van. Zwembad is fris en niet geschikt voor kinderen, daar is verder niets voor te doen. Wij waren al eind september dus eind van het seizoen en was dus rustig. Het avondeten was heel slecht, altijd koud, zelf om 19:00 bij aanvang. Dat was echt een tegenvaller. De badkamer was niet schoon, stoffig. Vloer ook, dus slippers aan. De entourage vonden we wel heel mooi, doet authentiek aan. Kamer is ook ruim genoeg, we hadden zelfs een derde bed. Als je hygiëne en lekker eten op het hotel heel belangrijk vindt, zou ik het niet doen. Als je daar minder moeite mee hebt en de sfeer belangrijker vindt, dan is het zeker een aanrader. De stad ligt op 15 minuten naar beneden lopen en je komt langs de vesting die je gratis kan bezoeken. Kusadasi is een gezellige stad met lange boulevard om langs te lopen tot aan de luxe haven aan toe.
Het personeel spreekt voldoende Engels, de kamers en andere ruimtes zijn schoon en worden ook iedere dag gepoetst. Het hotel is wat ouderwets/gedateerd maar wel mooi om te zien. Het zwembad is ruim en goed onderhouden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is goed en op verzoek worden er eieren en/of pannenkoeken gebakken. Het diner is oké. Het saladebuffet is zeer uitgebreid en vers, het warme eten is niet bijzonder en de desserts wel aardig. Gezien de lage prijzen, de gezelligheid en het lekkere eten in de restaurants zijn wel alle overige dagen uit eten geweest. Voor 2 lira per persoon kun je vanaf het hotel met de dolmus naar het centrum toe. Lopend doe je er 10-15 minuten over. Ladies Beach is ook op loopafstand of ook 2 lira met de dolmus. Ideale manier van vervoer.
Strandhotel | Beschikbaar |
Aantal tweepersoonskamers | 39 |