Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Forever Club - Adults only voor je op een rij gezet:
Vanaf Hotel Forever Club Bodrum geniet je van het uitzicht op het Griekse eiland Kos en de St. Petersburcht. Een echt plaatje volgens jullie. Ben je slecht ter been? Dan is dit hotel minder geschikt en kan het een hele klim zijn naar je kamer. Benieuwd naar de faciliteiten van Hotel Forever Club Bod...
Geweldig hotel. Prima ligging; In ca. 10 minuten ben je met de dolmus in het centrum. Goed buffetrestaurant maar ook super a-la-carte restaurant (Italiaans en vis). Vanaf alle terrassen prachtig uitzicht op zee. Gezellige animatie (Erkan) en uitstekende hamam (Gökhan). Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Voor de 2e keer (2012) hier verbleven. Fantastisch uitzicht met kamer zeezicht. Personeel helemaal niet klantvriendelijk en doen plichtsgetrouw hun werk. Verder viel het eten zwaar tegen. Altijd hetzelfde en weinig keuze. Verder was het eten lauw tot koud. Wel een leuke vakantie gehad met een mooi strand, maar toch een beetje teleurgesteld in Forever Clubvoor de
Goed hotel,niet geschikt als je slecht ter been bent.Weg naar het centrum niet geschikt om te lopen
Wij verbleven 19 dagen in bij Forever Club. 16 mei t/m 3 juni. Het had van ons nog wel wat langer mogen duren. Prijs kwaliteit voor dit hotel is zeer goed. Personeel zorgde elke dag voor een goede sfeer. Hakki verzorgde ons prima @ mainrestaurant. Saliha, altijd vriendelijk en in voor een praatje (sprak goed engels) Receptie en guest relations ook altijd vriendelijk en behulpzaam. We hadden een kamer met zeezicht geboekt (zeker een pluspunt). De eerste kamer lag voor ons gevoel te laag. Na een paar dagen mogen wisselen naar een hoger gelegen appartement, ook veel groter. Je hebt een fantastisch uitzicht over de baai en op het Griekse eiland Kos. Wij waren het liefst aan zee, bij het zwembad is het voor ons te druk. Het eten is van goede kwaliteit en ruime keuze. Aanrader is zeker ook de haman en massage. Goed verzorgde wellness door Gökhan, Lezgin, Made en Kadek. Doe dit vooral aan het begin van je vakantie. We komen hier zeker terug.
Een geweldige vakantie gehad. Hotel is wat gedateerd en kan een renovatie gebruiken maar het personeel maakt dat ruimschoots goed. Eten is prima super personeel. Het privé strand is echt geweldig mede te danken aan Sezgin en Hasan, wat een toffe peren. Gaan zeker nog eens terug.
Wat mij betreft absoluut geen 4 sterren. Dame van guest-relations vraagt om review en vult dan zelf alvast 5 sterren voor je in! Naar alle waarschijnlijkheid is dit de belangrijkste reden van de (te)hoge score. Diverse malen getracht à la carte te reserveren, echter niet gelukt omdat deze dame dan meldt dat het zogenaamd vol is. Ligging fantastisch en over het algemeen hard werkende personeelsleden maar daar is ook alles mee gezegd. Hotel is echter sterk verouderd en service beneden peil. Men doet bijvoorbeeld geen moeite om op het te kleine strand extra ligbedden te plaatsen. Ook de hygiëne laat te wensen over. Kamers niet schoon en gedateerd. Zwembad erg vies, je ziet een laagje vet drijven. De maaltijden zijn niet afwisselend omdat er te veel sprake is van hergebruik van de diverse producten. Never meer Forever! Overigens wel prima met Corendon.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |