Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Club Yali voor je op een rij gezet:
Dit is echt een heel fijn hotel als je hier wilt zijn voor je rust in deze periode. Er is leuke animatie die niet opdringerig is. Je kunt vrijblijvend aan de activiteiten mee doen. Er is handdoeken service lekker eten, heel uitgebreid in lopend buffet. Kamers zijn schoon en worden elke dag schoongemaakt
het verblijf is heel leuk, leuke beestjes (honden/katten), de bedden zijn alleen wat hard maar het is prima te doen. Het resort zelf is prachtig! Animatie team heel vriendelijk!
Het is een leuk verblijf en er zijn leuke katten en honden om mee te spelen. Alleen het eten is niet heel goed en veel hetzelfde dus ik raad het aan maar niet te lang.
Prima hotel. Zeker een aanrader. Vriendelijk personeel. Spreken prima Duits en Engels. Super animatie team die er van alles aan doen om het naar je zin te maken. Wij hebben erg genoten van onze vakantie. Eten is ook goed. Genoeg variatie. Op 10 minuten lopen ligt dorpje gumuldur waar leuke winkeltjes zijn. Ook een nachtbazaar. Ook is er een groot aquapark maar deze was net gesloten toen wij aan kwamen. We komen zeker nog een keer terug naar dit hotel.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |