9.1FenomenaalScore uit 470 reviews

• Sportfaciliteiten

9.1FenomenaalScore uit 541 reviews

Prima
Door Patricia op 19-08-2023

Prima hotel vooral door erg aardig personeel en mooie ligging. Wel hier en daar wat onderhoudt nodig

Wij houden van dit hotel!! Goede service!
Door Nijboer op 20-06-2023

Er zijn veel trappen en het is best stijl. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De receptie spreekt goed Engels, de manager ook! De manager loopt elke dag rond, hij houdt alles goed in de gaten. Bij eventuele problemen is er meteen een oplossing. Er is een winkeltje bij het zwembad voor dagelijkse benodigdheden en kleine souvenirs. De kamers in de buiten gebouwen zijn wat verouderd maar daar wordt aan gewerkt. Wij vinden dit geen probleem omdat je er toch alleen maar slaapt. Het eten is super lekker en voor ons gevarieerd genoeg. In het hoogseizoen is er animatie in de avond. Er zijn af en toe wat luidruchtige mensen maar dat wordt niet geaccepteerd. Als je je misdraagt kun je een ander hotel gaan zoeken! Dit vinden wij zeer goed! Er wordt rekening gehouden op deze manier met alle gasten die in alle rust vakantie willen vieren. Er is ook welelijks veel variatie in nieuwe gasten die aankomen. Tophotel!

Prima en gevarieerd eten, prachtig uitzicht!
Door Melanie op 15-06-2023

Vriendelijke personeel, spreken wel slecht Engels Goed en gevarieerd eten. Kamers zijn schoon en worden dagelijks schoon gemaakt. Veel trappen op het resort zoals ook aangegeven. Gumbet en bitez per taxi of minibus te bereiken Kleinschalig hotel, adult only

Enige minpunt was de zeer vroege transfer. We werden om 12 uur opgehaald terwijl we pas 16.45 gingen vliegen en het maar een uurtje rijden was. Hierdoor niet bij hotel kunnen lunchen en dit op de luchthaven moesten doen tegen absurde prijzen

vies smerig hotel
Door fam smit op 15-01-2023

De kamer was vies sperma vlekken op de gordijnen de vloeren plakten aan je voeten de douches stonken en bij het zwembad waren de lig bedjes nog nooit schoon gemaakt de kussens op de lig bedden waren ooit blauw nu vies er grauw in het restaurant stond een prullebak die smerig was na klacht bij corendon een ander hotel gekregen en deze was top Het riva bodrum resort is het smerigste hotel wat ik ooit heb gezien Voor een ieder die dit boekt hoop ik dat dit in 2023 beter is geworden

Prachtige locatie met veel trappen en lekker eten.
Door Lidia op 13-10-2022

Het hotel heeft allemaal appartementen, 4 in een blok. Deze zijn wat verouderd. Onderling allemaal verbonden met trappen, het ligt tegen een heuvel. Niet te doen voor mensen die slecht ter been zijn. Het uitzicht is geweldig, vanuit de eetzaal en de zwembaden kijk je uit over de baai. Het eten is heerlijk en gevarieerd, en het meeste personeel is erg aardig. Elke dag schone handdoeken en ook werd tussendoor het beddengoed verschoond. We hadden all-inclusive en omdat we op excursie gingen vroegen we of we een lunchpakket mee konden krijgen. Dit was zeer teleurstellend, het bestond uit 1 belegd bolletje met kaas,worst en een blaadje sla. En 1 appel. Geen drinken. Ook zei de man achter de balie niet dat er een koffie en frisdrank automaat om de hoek stond toen ik vroeg om drinken. Savonds aan de chef gevraagd of dit normaal was. Ja zei hij maar we kregen toestemming om de dag ervoor zelf eten te pakken. Kortom een fijne vakantie gehad.

Eens maar nooit meer
Door Sietzema op 04-10-2022

Slecht onderhouden resort. fotos spiegelen heel wat anders voor dan de werkelijkheid. Eetzaal smerig, apparaten zien er slecht uit of werken niet meer. De koffie pot is zo vies dat je niet kan zien of er wel of geen koffie in zit. Personeel ongemotiveerd en spreekt slecht Engels. Veel Engelsen en Russen die hem aardig lusten en luidruchtig kunnen zijn. Er zit niks om de hoek waar je zo ff heen kan lopen. wegen erg stijl. Voor alles moet je de Dolmus pakken. S middags gaat er wel een busje van het hotel naar het strand kosteloos. De rijstijl is niet om over naar huis te schrijven. Het strand is wel mooi en heerlijk helder zeewater.

Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel