Maxeria Blue Didyma
De plus punten: Direct gelegen aan het strand. Heerlijk hotel met mooie kamers en uitzicht op n 20km zandstrand en de bergen van t nationale nationaal park. We komen hier sinds de opening van t hotel In 2010 2jaar geleden kompleet gerenoveerd. Aan te raden voor mensen die van rust houden Wandelaars kunnen hun hart ophalen langs t strand loopt n voet en fietspad tot aan t nationaal Park.
Heerlijk resort, fijne rustige ligging aan het strand. We vlogen op Icmir, we kwamen 's avonds aan. Vanuit Icmir met een klein busje naar het hotel, dat duurde ongeveer 1,5 uur. Ontvangst bij de receptie was uiterst vriendelijk. We kregen een mooie, ruime kamer op 2 hoog. Hele fijne douche, bed is wel hard. De kamers zijn niet gehorig. Geen handdoekje leggen bij de zwembaden en op het strand. Het is hier in september heerlijk rustig, iedereen is heel chill. Het eten is goed, er is genoeg keuze. Er zijn 2 zwembaden en een kinderbad. Op de grasweide, bij de zwembaden en ook op het strand, je kunt hier overal rustig liggen. Het resort is niet heel groot waardoor ik overal wel redelijk goede wifi had. De lifeguard bij het zwembad is heel alert. Met het busje, dolmus 34, ben je in een half uurtje in Kusadasi, leuk stadje om een keer te bezoeken, kosten: 6,5 Turkse lira. Terug naar Icmir zaten we in een grote touringcar, dat duurde 2,5 uur.
Als stel waarvan één in een rolstoel zijn wij in dit mooie hotel door zeer vriendelijk personeel vaak zeer goed geholpen. De aangepaste kamer was zeer goed toegankelijk, in restaurant werden we vaak geholpen evenals bij het zwembad. Er is altijd plaats bij zwembad en op eigen strand, geen handdoek leg wedstrijden hier. Animatie is fantastisch, doen veel met de kinderen en geven een leuke show in de avond, verder mengen ze zich vaak onder de gasten om een praatje te houden , bedankt Umut, Aslan, Mohammed, Maria en alle anderen, we had al lot of fun. Twee verbeterpuntjes voor hotel om het totaal fantastisch te maken, wat extra matrasjes voor de ligbedden op het strand en zorgdragen dat eten langer warm blijft. Het eten is wel gevarieerd, hoewel Turks gericht eten was het echt lekker, maar niet altijd warm. Mogelijke oorzaken, gasten die bakken niet dicht doen, er wordt teveel gelijktijdig gemaakt of warmhoudbakken doen het niet goed.
Slecht hotel. 3 sterren op zijn hoogst. Erg gericht op de Turkse gasten. Eten was slecht en weinig variatie.
In het hotel zijn erg veel Turkse gezinnen wat opzich niet erg is maar hierdoor is alles Turks gericht in het hotel. De animatie spreek bijna geen Engels en komen af en toe naar je toe. Zelfs als je aan het eten bent wat ik niet netjes vind. Wij zijn een jong stel wat het leuk vind om activiteiten te doen. Die werden niet echt georganiseerd daar. We hebben twee dagen op het strand gelegen en gewacht op beach volleybal maar gebeurde niet terwijl wij er wel om gevraagd hebben. Dus animatie was tien keer niks. De shows die ze deden was beetje Engels maar voornamelijk Turks waardoor we het niet konden volgen.
Vervolgens het eten dat was altijd koud en er was weinig variatie. Het was ook allemaal Turkse gerechten terwijl er werd aangegeven dat het een internationale keuken is maar dat is het dus niet.
Verder was het hotel netjes en schoon. Wij hebben er het Beste van gemaakt en ons vermaakt. Maar nooit meer dit hotel!
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |