Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wil je all-inclusive vakantie vieren in Turkije, maar sla je de grote resorts liever over? Hotel Flora Garden Ephesus is een gemoedelijk hotel. Er heerst rust, maar tegelijkertijd vind je hier genoeg faciliteiten. En dat maakt dit hotel geschikt voor zowel gezinnen als stelletjes. Flora Garden Ephes...
We hebben hier met z'n allen een zeer fijne vakantie gehad,en het hotel was zeer zeker goed.eten was goed,kamers waren goed en de bediening ook goed.ze komden wel slecht Engels maar wat met handen en voeten kwamen we er wel uit.zeer vriendelijk allemaal.rustig hotel om je weer even helemaal op te laden.mooi privé strand erbij en plek genoeg.we denken er zeker aan om er nog n x terug te keren.
Een luxe hotel met erg vriendelijk behulpzaam personeel. Mooie kamers met heerlijke bedden. Ideaal dat het gelijk aan het strand ligt en er altijd een ligbedje voor je is. Weinig Nederlanders, vonden wij wel prima. Je zou evt je strandhanddoek thuis kunnen laten, die zijn dagelijks gratis verkrijgbaar bij de sauna. Eten/drinken hele dikke ruim voldoende! Veel keuze en genoeg aanwezig. Met de dolmus, die voor het hotel stopt, ben je zo in het gezellige Kusadasi (dagje winkelen). We hebben ook een auto gehuurd (bij receptie hotel geregeld) om een dagje naar Ephasus te gaan. Er is geen bruisende boulevard, ook geen overlast van andere hotels. Want aan dit stukje kustgebied liggen maar een paar hotel, veel natuur en uitzicht op Samos. Van het vliegveld Izmir tot hotel is anderhalf uur rijden (minpunt) Hier komen we graag nog eens terug!
Een kleinschalig hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten was gevarieerd en van goede kwaliteit. Kamers dagelijks heel goed schoongemaakt. Kamers in hoofdgebouw zijn heel mooi. Zwembad en glijbanen ware ook in april al in gebruik. Muziek bij het zwembad mocht iets zachter. Langs het strand loopt een mooi wandel en fietspad richting Kusadasi.
wij zijn op dit moment in flora garden. Hadden er meer van verwacht aangezien de meeste reviews goed waren en het 5 sterren had gekregen. Plus punten; - mooie schone kamers - direct aan het strand - centrum kusadasi goed bereikbaar voor 1€ pp met de dolmus. - genoeg animatie, elke avond wat.
Min punten: - eten in het ala card restaurant was niet goed. - over het algemeen was het eten altijd koud. - het zwembad was niet verwarmd en echt ijs water ( dat was de reden dat er niemand zwom) - wij waren de enige Nederlanders in het gehele hotel. Veel Duitsers. - personeel kan geen Engels spreken.
Kortom .. zeker geen 5 sterren waard. Eerder 3,5e ster
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Leuke glijbanen met goede toezicht.
Het hotel is gezellig en kleinschalig. Het ontbijt vond ik veel lekkerder dan het avondeten. Het strand is prachtig en netjes!
Minusy: Obsługa hotelu nie chce wydawać więcej niż jedną kartę do pokoju - robi z tego ogromne utrudnienie. Pokoje nie są dokładnie sprzątane, a w chwili przybycia pokój nie był gotowy dla rodziny z dzieckiem,brakowało pościeli i ręczników. Monotonne jedzenie,brak tematycznych kolacji (tylko raz w tygodniu).Stoły nie są sprawnie sprzątane,brakuje sztućców,pojemników na odpadki,stoły są brudne, brak nalewaków z napojami. Brak produktów diary-free - w całym hotelu nie było mleka roślinnego. Ścisk nad basenem,brak organizacji leżaków(rezerwowane przez gość z samego rana). Rozklekotane rowery do wypożyczenia za 3 euro/h! W pokoju klimatyzacja zablokowana na 21 stopni. Zimne ledowe oświetlenie w większości lamp. Plusy: piaszczysta szeroka i czysta plaża, snack bar przy basenie ze smacznymi przekąskami, dość ciekawy nowoczesny design w pokojach i w spa.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bijgebouwen | 1 |