Maxeria Blue Didyma
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Samen met een vriendin van mij hier naartoe geweest voor puur zon zee strand.
Bij aankomst hartelijk ontvangen, al het was personeel zo aardig, niks is teveel.
Kamer super netjes, net gerenoveerd. Goede bedden mooie badkamer alles super schoon.
Ik ben heel vaak in verschillende hotels geweest in Turkije en nog nooit heb ik zo goed gegeten!! Alles werd vers bereid. Vaak thema avonden, zoveel keus en goeie kwaliteit, echt niet te beschrijven, geweldig!
Het hotel is redelijk kleinschalig, je loopt overal makkelijk naartoe. Genoeg bedjes, geen handdoek leggen al kwam je in de middag aan was er nog plek.
10 minuten taxi naar het centrum +- 4 a 5 euro enkele reis.
Animatie niet zoveel van mee gekregen maar zag er goed uit! Er is een buitenbioscoop met elke avond film.
Beachparty was geweldig!
Ik zou nooit 2 keer naar hetzelfde hotel gaan, maar naar deze zeker wel!!!!!!
Wat een ontzettend fijn personeel. Deden echt alles om het je naar de zin te maken. We hadden een prachtige kamer in een bijgebouw met uitzicht op zee. Schoonmaak zeer goed. Heerlijke ligbedden aan het strand in het zand of op een verhoging. Heerlijk windje de hele dag. We hebben niet bij het zwembad gelegen, maar daar was het ook goed verblijven met de hele dag animatie en muziek. Eten en drinken was overal zeer goed en uitgebreid. De warme gerechten werden eigenlijk allemaal klaar gemaakt waar je bij staat, er waren geen warmhoudbakken. In de beachbar was het de hele dag heerlijk vertoeven. In de ochtend voor een goede bak koffie etc. In de middag een heerlijk drankje en vaak live muziek. Ook in de avond altijd een activiteit. Beachparty was onovertroffen. Wat een werk wordt er daar van de themadagen gemaakt. En de hele dag vriendelijk blijven groeten en lachen. Wel weinig Nederlanders, veel Duitsers en Engelsen.
Magic life is een fantastisch mooi hotel. Met hele goede service van het bar, restaurant en animatie personeel. Ze leefde erg met je mee, toen mijn vriend ziek was. De bediening in restaurant en aan de bar was top! Perfecte shows van het animatie team. De ligging is ook heel mooi, alles netjes verzorgd, wel veel trap lopen en steile hellingen. Er is ook een mooi poezenhotel, met veel poezen over het hele resort. De kamers waren pas gerenoveerd, dus helemaal perfect. Het buffetrestaurant was top, elke dag verschillende keuzes en alles was even lekker en het zag er ook allemaal netjes verzorgd uit. Klasse voor de kok en het personeel. De manager was s’avonds ook gezellig mee aan het feesten, en genieten, maakte ook een praatje met je. Bedankt iedereen van Magic life voor een geweldige vakantie. We komen zeker nog een keer terug en hopelijk zien we iedereen weer terug.
Wij hebben ook een heerlijke week gehad. Eten was prima afwisselend voor elk wat wils, het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamer netjes en ruim minibar werd iedere dag met flessen water aangevuld. Zou alleen wat meer betalen voor zeezicht, we hadden nu uitzicht op het restaurant maar wat ben je op je kamer. Is heuvelachtig met een schitterend uitzicht, je kan niet even buiten het Resort wandelen maar dat wisten we, wat super is dat de dolmus naar Bodrum bij het resort stopt. We komen zeker nog een keer terug.
Super gezellige tijd gehad in dit all-in hotel, eentje waar geen polsbandje krijgt. Kamer was keurig met buitenzitje of balkon. Vriendelijk en behulpzaam jong personeel. Obers bedienen je vriendelijk met drinken bij ontbijt, lunch en diner en zijn in voor een gezellig praatje. Eten was goed verzorgt met voldoende afwisseling en keuze. Animatie voor ieder wat wils en ook zij , zijn in voor een gezellig praatje. koffiebar was super met een mooi en heerlijk groot buitenbalkon( veel gebruikt van gemaakt. Strandbar was elke avondje een feestje en de ligging is perfect dat je geen geluidoverlast heb bij je kamer. Zwembad was super met voldoende ligplaatsen en geen vroeg ge-ren voor een plaatsje. Minpuntje was het strand, kiezel of dun laagje zand. minpuntje dat centrum niet op loopafstand was maar, hier waren we van op de hoogte bij boeken
Eten is echt enorm goed. Erg veel keuze, van mosselen,garnalen tot aan broodje hamburger of lekkere entrecote Iedere avond was wel anders. Resort is groot. Er word veel gedaan kwa animatie ook in de avond. Personeel loopt enorm hard voor je. Veel in Turkije geweest, maar dit is voor ons tnt beste hotel! Gewoon geweldig resort! Ook waren er vaak leuke bandjes bij de beachbar en het eten. Nogmaals gewoon top! Wij komen absoluut terug!
Adults only | Beschikbaar |
Direct aan het strand | Beschikbaar |
Kiezelstrand | Beschikbaar |
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 357 Kızılağaç Mahallesi / Içmeler Mevkii / Kümeevleri No 60, TR-48400 |
Website |