Maxeria Blue Didyma
Nabij Bodrum ligt Hotel Titanic Deluxe Bodrum. Dit hotel is minder geschikt voor rustzoekers of mensen die slecht ter been zijn. Het hotel beschikt over veel faciliteiten zoals een zwembad, kidsclub en meerdere restaurants. Rondom het hotel is er weinig te doen, maar een half uur met de dolmus en je...
Eerste dag aangekomen hotel zag er goed uit. We wilden graag reserveren voor de restaurants, maar zat iedere keer vol. Algemene restaurant was het eten niet eetbaar! Geen vers voedsel, waardoor ik kokhals neigingen kreeg. Bovendien moest ik 4 x om mijn drinken vragen. Ze komen nooit vanzelf helpen. Bah bah! De schoonmaakster doet alsof ze schoonmaakt. Niet eens stoffen niets. Vergeten shampoo bij te vullen. Geen stofzuiger gebruikt, kamer vies alles vies. Bovendien deden de roltrappen het iedere x niet. Met een kinderwagen overal moeilijk bereikbaar. İedere x moeten omlopen alles. Kon alles wel accepteren, maar bedorven voedsel? Nee dankje. Gewoon buikgriep geworden in deze hotel. NOOIT MEER!! Echt ben bij 3 sterren hotels geweest die 10 x beter waren.
Vijf sterren is nog te weinig voor dit hotel! Wat een luxe en gastvrijheid. Wij gingen een week om te relaxen en dit is goed gelukt. Bij aankomst kregen wij direct een upgrade (van zijzeezicht naar zeezicht.) Hierdoor genoten wij een week lang van een prachtig uitzicht! De kamers zijn uiterst comfortabel, met een grote badkamer met regendouche en heerlijk groot comfortabel bed. De bedden aan het strand liggen heerlijk. Je kunt daar onbeperkt drinken pakken uit de koelkasten die er staan (fris en water). De gezellige beachbar die er zit is ook een aanrader! Ook het zwembad is heerlijk groot met fijne ligbedden. Het personeel is vriendelijk, en als je hier zelf voor open staat altijd in voor een praatje. Het eten is allemaal supervers én divers. Als je hier niet kunt kiezen, dan zou ik maar lekker thuis blijven... Wil je heerlijk relaxen onder het genot van lekker eten in een hotel met vriendelijk personeel? Ga dan naar Titanic Deluxe!
Ben pas terug (vandaag) van 7-daags verblijf bij Titanic De Luxe in Bodrum. ben helemaal uitgeput want ik heb geen enkele nacht kunnen slapen door lawaai van het hotel dat ernaast ligt. Keiharde "muziek" tot middernacht en nog daarna.Mijn kamer bevond zich zo goed als boven het podium van het hotel naast de Titanic. In het stoombad moest ik haast kotsen van de stank en ook de voetbadjes in de BeFine wellness stonken verschrikkelijk. Het eten was goed maar ook niets meer, vaak koud. Het personeel begrijpt geen Engels. Ik denk niet dat ik hier ooit terugkeer. Titanic Lara was een stuk beter.
Mijn check-in heeft 3,5 uur geduurd door een fout van de reisorganisatie waar ik mij. Vakantie heb geboekt. Titanic was niet zo aardig om mij alvast naar de kamer te sturen, ze hebben me 3,5 uur met een kind van 1 laten wachten bij de balie. Ook de personeel in het hotel is nogal sloom met het brengen van drinken. Je moet zelf steeds personeel roepen om te bestellen. Ik ben in veel hotels geweest, maar nooit meer titanic voor mij. Eten in de algemene ruimte is elke dag hetzelfde. De a la cartes zijn elke keer vol. Heb erg veel spijt dat ik hierheen ben gekomen. Het hotel ziet er alleen mooi en luxe uit maar dat was het ook. Meer is het echt niet.
Super hotel,with good service's cans of soda in a refrigerator on the beach,very good lunch with menu in 2 restaurants,Italian restaurant was great,and we got a better room because my wife suffers from muscle disease next to the escalator. Only there were was done at the beach bar,but that should have reported by TUI I think.
Wij (familie van 5 personen van 5 tot 70 jaar) zijn zeer tevreden van dit super hotel, "deluxe" is hier zeker niet overdreven. Ook het personeel is zeer vriendelijk en gewillig. Het hotel is volledig tegen de flank van een berg gebouwd, dit geeft geweldig mooie zichten, de hoogteverschillen worden goed opgevangen door roltrappen en liften. Ik zou het niet aanraden voor mensen die minder goed te been zijn, maar voor alle anderen...super (zie ook toutube en google maps). In de omgeving van dit hotel is niets te beleven, maar je hoeft echt niet buiten, alles is aanwezig binnen het domein. Bodrum is ongeveer 25 min. rijden met bus. Zeer goede buffetten en middagsnacks op verschillende locaties. Wij hadden 2 superior kamers met dubbele grote bedden, mooi terras en grote smart tv die je kan verbinden met je smartphone of tablet en zo dan eventueel ook nog bepaalde vlaamse zenders kan bekijken via apps. Zeer grote zwembaden en waterpret met a
Luxe | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |