Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ligging: in middle of nowhere, Kamers: mooie meubels maar alles is vuil. Stof, haren, oorstaafjes op de grond en wc is vuil., Personeel: vriendelijk maar onopgeleid en niet professioneel., Management: dringend nieuwe zoeken., Restaurant: eten is beperkt en eetzaal ruikt naar een kippenfabriek., Wifi: een lachertje, Als je geluk hebt kun je een bericht onvangen in de lobby. In de kamers geen wifi. Ze hebben hier nog niet van een versterker gehoord., Het is hier al 2 dagen aan het onweren en al 2 dagen geen televisie of wifi. (Met vingers draaien in de lobby). Ik heb via touroperator geboekt en die geven dit hotel een 5 sterren. Ik heb veel gereisd en ook heel veel naar Turkije en ik kan u zeggen dat dit hotel niet meer dan een 3 sterren is. Diegene die dit hotel een 5 sterren heeft gegeven was ofwel dronken ofwel omgekocht.
Wat een verschrikkelijke vakantie. Kindvriendelijk? Dus niet. Minidisco is gewoon een cd en na 3 dagen waren de kinderen het al zat. Plus het feit dat het pas om 21.00 begint. De mini club is een aanfluiting, er wordt op een amateuristische manier geschminkt en voor een zandtekening moet je zelfs betalen.
Housekeeping is een aanfluiting. Kinderen hadden zwarte voeten, werd niet dagelijks gedweild, wc plus badkamer werden ook nauwelijks gedaan. Klachten doen ze vrij weinig mee. Ligging is heel slecht, geen winkeltje in de buurt en elke ochtend wordt je om 05 00 gewekt door het oorverdovende lawaai van de moskee.
En Wi-Fi,?? Niet of nauwelijks.
Eten is overigens wel goed, maar ze laten honden en katten gewoon toe in het restaurant.
Ontzettend veel Russen Polen en Turken. Wij waren de enige Nederlanders.
De lifeguards waren een aanfluiting, zitten meer op de telefoon dan dat ze de boel in de gaten houden.
Nooit nooit meer!
Had a very terrible experience in this hotel. Room service will clean your room only if you leave enough money for them because 5 lyra is not enough and also they will check what kind of perfume do you have. Most of the staff hardly speaks foreign language. The administration staff wasn't helpful at all except 2 boys one of them was Muhammet. Ordered a room with a view to the see, but got with a view to the pool. Hotel is only for the families. Wifi is working only in the lobby. And the animation program was mainly in Turkish language, only 2 boys spoked in english.
Zijn hier 2 weken geweest en het is ons goed bevallen. Personeel is vriendelijk alleen spreekt niet iedereen engels wat af en toe lastig kan zijn. Kamers werden goed genoeg schoongehouden en zijn ruim van opzet. Restaurant was keurig en de lege worden werden elke keer snel weggehaald. Eten was lekker met genoeg keuze voor iedereen. Helaas waren er buiten wel heel veel wespen bij het restaurant. Binnen had je daar bijna geen last van.
Bij het hotel zelf zijn er een groot zwembad en een kinderbad met genoeg bedden/parasols. Bij het strand hebben ook nog eens een groot zwembad en een kinderbad wat ideaal is. Tussen het hotel en het strand rijdt er elke 20 minuten een bus dus je hoeft nooit lang te wachten. Lopend zou je het ook kunnen doen, afstand zal ongeveer 1.5 kilometer zijn.
Animatieteam is leuk en enthousiast en niet opdringerig. Elke avond was er mini-disco voor de kinderen (leuk) en daarna een show. Van de show moet je je niet teveel voorstellen en is volledig in het turks. Wifi-bereik goed bij de lobby en redelijk bij het zwembad. In de kamer ligt het er waarschijnlijk aan waar je zit. BIj ons was het meer incidenteel dat je bereik had maar wij zaten wat verder weg.
Voor ons sowieso een geslaagde vakantie waar we met veel plezier op terug kijken.
12 dagen allin genoten van dit heerlijke hotel. Prima service,vriendelijk personeel & goed eten
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Totaal aantal kamers | 352 |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 3 |