Golden Horn Sultanahmet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 445 Ga naar accommodatieOriënt Express
HotelPrachtig gelegen15 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 472 Ga naar accommodatieCelal Sultan
HotelPrachtig gelegen4 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 619 Ga naar accommodatieCentrum Istanbul
HotelPrachtig gelegen17 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 451
- Nelly09-10-2012
Hotel ligt geweldig
- senorita_laurena24-10-2010
Goede prijs/kwaliteitverhouding
- joke selie20-04-2007
Een uistekend hotel voor een stedentrip, uiterst vriendelijk personeel, goede service en een fantastisch ontbijt buffet. Vlakbij allerlei bezienswaardigheden, alles is te belopen in Serkeci. Kamers zijn klein maar zijn voorzien van alle luxe(airco/bad/douche/minibar zonder alcohol) er wordt alle dagen schoongemaakt ook handdoeken en lakens, had van ons niet dagelijks gehoeven. Er zijn verrassend veel restaurantjes in de buurt die voor weinig geld heerlijke maaltijden verstrekken. Kortom een prima tijd gehad.
- Eten
- Kamers
- joke 18-04-2007
Een uitstekend hotel(Golden Horn) kamers zijn klein maar alles zit er in Bad/douche/aircon./telefoon/alle TV zenders van de hele wereld, schoon,modern, een ijskast met van alles erin,(geen alcohol)alle dagen schone lakens/handdoeken(niet nodig wat ons betrefd)Niets gehoord van verkeer of andere overlast tijdens de nacht, 1e ochtend wakker geworden van de oproep van de moskee, maar de 2e ochtend er al door heen geslapen. Kortom ons uitstekend vermaakt tijdens onze 8 dgs trip!!
- Isabel21-03-2007
Ik was van 10-12 maart 07 in dit hotel. Goed hotel, met een goede ligging. De kamers zijn inderdaad wat klein, maar genoeg ruimte voor een stadshotel. Als het goed is, ben je niet veel op de kamer. De badkamer is schoon en netjes, het ontbijt erg uitgebreid en het dakterras biedt inderdaad een mooi uitzicht.
- brs24-02-2007
Beste lezers,
Ik snap de erg hoge beoordelingen niet volledig. Een wel erg kleine kamer, zelfs als je er alleen moet verblijven. Vriendelijkheid en behulpzaamheid maar zo zo. Ontbijt inderdaad goed en ligging goed om in diverse richtingen de stad te verkennen. Kijk liever eens bij: Ottoman Hotel Imperial Caferiye Sk. No.6 Sultanahmet, 34122 Istanbul (ligt op 200 meter afstand, dus qua ligging even centraal, maar een klasse beter)
- Roel&Lisette12-10-2006
Istanbul is op de eerste plaats geweldig. Dit hotel ligt in het oude centrum van Istanbul met alle toeristiche attracties op 15 min loop afstand. Istanbul is met 17 miljoen inwoners erg big and large, maar oude centrum is te voet goed te behappen. Hotel super ontbijt, niet al te grote kamers (ben je ook niet vaak) Mooi uitzicht vanaf 6e verdieping waar dakterras zit en ook het ontbijt is. Voor 50 euro p.kamer super verblijf !!
- KiMoRe06-09-2006
maart 2006: Onze piccolo was erg vriendelijk ging zelfs op ons verzoek wijn bij het buurhotel halen/ ontbijtje op bed brengen. Het ontbijt in de ontbijtzaal was uitgebreid alleen we hadden beter niet in pyama kunnen komen, er waren teveel zakenlui. 's Nachts was onze wijk een louche buurt maar daar merkte je overdag helemaal niets van. Naast het hotel was een bouwput waardoor 1 avond geluidoverlast. We hadden met 3p een 2p kamer gekregen maar met wat gezeur kregen we toch een luxe suite. Wel was het een beetje gehorig.
Hotel Golden Horn Sultanahmet info
- WinkelsBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- Medische hulpBeschikbaar
- WasseretteBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- DoucheBeschikbaar