Orka Sunlife Resort Hotel
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Orka Sunlife Resort Hotel
Ontdek het bruisende Orka Sunlife Resort Hotel, een paradijs gelegen in het adembenemende Ölüdeniz. Met zijn verfrissende buitenzwembaden en kinderbaden, gecombineerd met de nabijheid van het strand, biedt dit resort de ultieme waterpret. Voeg daar de waterglijbaan en de zwembadbar aan toe voor onbeperkt plezier onder de zon!
De Ligging
Orka Sunlife Resort Hotel bevindt zich in het schilderachtige Ölüdeniz, slechts 3 km verwijderd van het prachtige strand. Het centrum van Fethiye, met zijn levendige straten en culturele schatten, ligt op slechts 1,2 kilometer afstand en nodigt uit voor ontdekkingstochten. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur, zijn er in de omgeving tal van bars, restaurants en een disco binnen 600 meter te vinden. Met gemakkelijke toegang tot vervoersmogelijkheden zoals een taxistandplaats en een bushalte dichtbij, is verkennen eenvoudiger dan ooit. Daarnaast biedt het resort een gratis pendeldienst naar het strand, evenals een shuttle naar de luchthaven, wat de reis zorgeloos maakt.
Orka Sunlife Resort Hotel, geopend in 2013, is een ware oase van ontspanning en plezier met 195 stijlvolle kamers. Het hotel schittert met een scala aan faciliteiten waaronder meerdere zwembaden voor volwassenen en kinderen, uitgerust met ligstoelen en parasols voor die perfecte rustmomenten. De zwembadbar biedt verfrissende drankjes aan, terwijl de waterglijbaan zorgt voor onvergetelijke momenten. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte, en liefhebbers van rust kunnen genieten van de spa, sauna en massagebehandelingen. Kinderen worden vermaakt in de miniclub en speeltuin, terwijl volwassenen kunnen ontspannen in de lounge of zich uitleven in de nachtclub. Gratis Wi-Fi, parkeergelegenheid en een uitgebreid sport- en entertainmentprogramma maken het aanbod compleet.
In Orka Sunlife Resort Hotel wordt eten en drinken groot geschreven. Het resort beschikt over een eigen restaurant en bar waar vakantiegangers kunnen genieten van diverse culinaire hoogstandjes. Of je nu kiest voor all-inclusive, waarbij ontbijt, lunch en diner in buffetvorm worden geserveerd, of je laat verleiden door vegetarische gerechten en snacks tussendoor; elk maal is een feest. Daarnaast biedt het resort een assortiment aan alcoholische en alcoholvrije dranken, waarbij lokale sterke dranken, bier, wijn en frisdranken op bepaalde servicetijden inbegrepen zijn.
Vakantiegangers moeten er rekening mee houden dat hoewel Orka Sunlife Resort Hotel vele faciliteiten en diensten biedt, de toegankelijkheid voor personen met een mobiliteitsbeperking beperkt kan zijn. Informeer vooraf naar de mogelijkheden. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 7/4 Güzgülü Mevkii 7/4, TR-48300 |
Website |
Orka Sunlife Resort Hotel
Op de website waar we boekten stond dat het hotel in het centrum van Olüdeniz is. Dat is het niet, het is in de middle of nowhere. Op zich een mooie ligging, mooi uitzicht, maar je kunt te voet nergens heen. Onze kamer lag bijna bovenin het hotel. 166 traptreden met een klein kind. Lift is traag of stuk. Het allerergste is dat wij in een week continue overlast hebben van onze dronken engelse buren, die gillen, met deuren slaan, snachts en sochtends, de man loopt kotsend over het park heen, iedereen klaagt maar ze doen er niks aan. Elke keer bel ik de receptie. Ongelofelijk dat zulke mensen getolereerd worden. Onze dochter wordt er vroeg van wakker en is bang. Als ik dit zeg tegen het personeel zeggen ze alleen sorry. Echt wat een enorme donkere wolk over onze vakantie. Je voelt je geen gewaardeerde klant.
Leuk hotel tegen een berghelling aan gelegen. Nette en schone kamers en eten is goed. Klein nadeel id dat het strand verderweg ligt en je afhankelijk bent van een pendelbus die je bij een beachclub afzet wat niet gezellig is. Daarnaast zijn er in ons geval meer gasten als ligbedjes, elke ochtend weer een strijd. Erg jammer. Vroeg eruit en een bedje " reserveren" is een optie, ook al wel tegen ons principe, echter ook geen garantie. Handdoeken werden in ons geval weggegooid door enkele brutale Engelen. Al met al een leuk hotel maar we komen er niet meer terug.
Kort en krachtig: Slechte service, eten is slecht, voor een all inclusief hotel moet je toch voor sommige activiteiten betalen + duur + en ze draaien slecht lopen achter mensen aan om te verkopen (op 1 dag
vragen ze mischien wel 20x om te verkopen), is niet kind vriendelijk als je eerste verdieping op moet moet je kinderwagen tillen (om je complex te benaderen), zwembad is niet schoon ruikt ook anders dan gloor die we normaal gewend zijn, er is geen voetenbad of douche je duikt er zo in het ruikt vies. Zelfs als je naar de strand moet betaal jeje scheel terwijl het bij hun hoort. Ze zijn gericht op toeristen. Ik hoop dat jullie het begrijpen.
(En nog veel meer) families met kleine kinderen moeten het even ervaren.
1 + punt is uitzicht is mooi.
Orka Sunlife Resort Hotel
Een heerlijke week, zonnig weer en 25 graden. Alles goed verzorgd, ondanks dat er bij aankomst nog weinig bezoekers waren daar het hotel dit seizoen net geopend was. Een goed buffet met iedere dag wisselende gerechten.
Wij hadden een ruime suite met 2 volwassenen en onze dochter van 13. Kamer was schoon en bedden waren goed, alleen de dekbedden zijn wat aan de kleine kant en de airco had af en toe kuren, maar dit werd wel zo snel mogelijk opgelost.
Wij kunnen alleen maar vertellen dat alles daar Fantastisch is de kamers zijn modern en van alle gemakken voorzien en netjes , het eten is er heerlijk en lekker afwisselend en het personeel van manager tot huishoudster zijn vriendelijk en behulpzaam waar nodig , het animatieteam is voordurend in de weer om je te vermaken met spelen en detgelijke dus alles is tot in de puntjes verzorgd en netjes je komt er niets tekort.
En we gaan er volgend jaar Zeker weer naar toe ( dan voor de 6e keeer heerlijk ) want dit is voor ons The Place to be het is dus een Echte Aanrader voor jong en oud.