Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Pirat
Ontdek de charme van Pirat, een oase van rust en ontspanning gelegen in het pittoreske Kalkan. Met zijn twee sprankelende zoetwaterzwembaden en de nabijheid van een prachtig zand-/kiezelstrand op slechts 250 meter afstand, belooft Pirat het summum van zon, zee en zwemplezier. Dit hotel, perfect voor strandliefhebbers en zonnebaden, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring.
De Ligging
Pirat geniet van een bevoorrechte locatie in het hart van Kalkan, een charmante badplaats bekend om zijn helderblauwe water en historische schoonheid. Het hotel ligt slechts op 1 km afstand van het bruisende centrum vol winkels en uitgaansgelegenheden, waardoor je het lokale leven gemakkelijk kunt ervaren. Avonturiers kunnen het nabijgelegen zandstrand verkennen dat op circa 18 km afstand ligt, ideaal voor een dagje uit aan zee. Voor degenen die verder willen verkennen, zijn er lokale bezienswaardigheden zoals Patara en Kaputas binnen handbereik. Met een bushalte op slechts 1 km afstand, is het verkennen van de omgeving een fluitje van een cent. De luchthaven Dalaman, gelegen op 130 km afstand, zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Pirat onderscheidt zich met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een comfortabel en plezierig verblijf te bieden. Het hotel beschikt over 136 kamers verspreid over drie verdiepingen in het hoofdgebouw. De ontvangst met 24-uursreceptie heet je welkom en biedt een hotelkluis voor je waardevolle spullen. WiFi is inclusief in de lobby, zodat je altijd verbonden blijft. Buiten vind je een uitnodigend zonneterras en twee verfrissende zwembaden met zoetwater, afhankelijk van het weer beschikbaar, compleet met comfortabele ligbedden en parasols. Voor extra gemak zijn er parkeerplaatsen beschikbaar en diverse services zoals een doktersservice en was-/strijkservice tegen betaling. Met twee restaurants, twee bars en een café is er altijd wel een plek om te ontspannen en te genieten van een hapje of drankje.
In Pirat is er geen gebrek aan keuzes wanneer het gaat om eten en drinken. Het hotel beschikt over twee restaurants, waaronder een buffetrestaurant 'Main Restaurant' voor ontbijt en diner, en een à-la-carterestaurant met internationale keuken, ideaal voor wie op zoek is naar een speciale dinerervaring (reservering vereist, tegen betaling). Voor verfrissende drankjes en lichte snacks zijn er twee bars beschikbaar, waaronder een gezellige zwembadbar en een lobbybar. Of je nu kiest voor een ontspannen ontbijt of een uitgebreid avondbuffet, Pirat zorgt voor een smaakvolle culinaire ervaring.
Pirat biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, waardoor het een uitstekende keuze is voor vakantiegangers die mobiliteitshulp nodig hebben. Houd er rekening mee dat sommige diensten, zoals de kluis en minibar, tegen betaling zijn. Voor degenen die met de auto komen, is er parkeergelegenheid beschikbaar. Accepteerde betalingsmethoden in het hotel zijn Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | Kalkan Marina, TR-7960 |
Website |
Pirat
Hotel is goed wij zaten aan de overkant dat was maar goed ook wat een geweldig uitzicht. kamers een beetje gedateerd maar je bent er alleen maar om te slapen, ontbijt en diner was voldoende. Een erg leuk stadje maar voor mensen die slecht te been zijn is het niet aan te raden, je moet klimmen.
Weinig nederlanders
Genoeg leuke excursie's
Alleen jammer want de dag dat wij aankwamen was de touroperator failliet gegaan, dus hebben we de kamer nogmaals moeten betalen.
Maar goed wij hebben het geld binnen 2 maanden van de SGR terug gekregen.
Net terug van 11 dagen in hotel Pirat. Fantastisch.Ligging,eten,service. De kamers zijn eenvoudig maar ruim genoeg en schoon. Het dorpje is erg gezellig vooral 's'avonds.Wel uitzicht op zee boeken, anders kijk je tegen gebouwen aan.Het was onze eerste kennismaking met Turkije, maar we gaan zeker hiernaar terug.
Prachtige omgeving, gelegen tussen bergen en met schitterend uitzicht op haven/ baai Hotel zelf prima zwembad met gezellige bar en eetgedeelte (lunch gescheiden van ontbijt/ diner restaurant) Klantvriendelijkheid uitstekend, ook in dorpje Centrum op loopafstand, tegen heuvel aangebouwd Authentiek gemixed met toeristisch; leuk aanbod winkeltjes en terrasjes rondom boulevard, prima restaurants We gaan zeker terug!
Pirat
Mijn man en ik gaan regelmatig op vakantie maar de maand september is altijd in hotel Pirat. Dit jaar gaan we voor de 12e keer.
Het is een prima hotel met een geweldige ligging. De kamers zijn inderdaad basic maar wel schoon en met prima bedden. Het personeel is supervriendelijk.
Dat er mensen zijn die over het eten klagen is ons echter en raadsel!!
Het eten is van prima kwaliteit en altijd lekker. In september zien we vaak de zelfde mensen en die zouden niet komen wanneer het eten niet prima zou zijn.
De tafels zijn 's avonds mooi gedekt, je gaat hier echt uit eten.
Het dorpje is 's avonds net een sprookje uit 1000 en 1 nacht. Zo mooi!!
Minpunt zijn de handdoeken die 's morgensvroeg al op de bedden bij het zwembad worden gelegd. Daar zou het personeel strenger voor moeten zijn.
Wij zijn 65+ maar hopen nog vele jaren naar Pirat te kunnen gaan.
super mooi locatie kamer waren super proper je kan negens beter gaan als daar