Sunblue Appartementen

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sunblue Appartementen
Ontdek de charme van Sun Blue, een gezellig aparthotel genesteld in het schilderachtige Içmeler. Met een sprankelend buitenzwembad en een speciale zone enkel voor kinderen, biedt Sun Blue de perfecte mix van ontspanning en plezier. Geniet van de zon op comfortabele ligstoelen of verwen jezelf met een verfrissend drankje aan de poolbar. Sun Blue belooft een onvergetelijke vakantie waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt.
De ligging
Sun Blue ligt in het hart van Içmeler, een idyllische bestemming die bekend staat om zijn adembenemende natuur en gastvrije sfeer. Hoewel specifieke afstanden tot het strand, het stadscentrum of bezienswaardigheden niet vermeld zijn, is Içmeler klein genoeg om te voet of met lokale vervoersopties de omgeving te verkennen. De nabijheid van Marmaris biedt extra mogelijkheden voor dagtochten en avondentertainment. De afstand tot de luchthaven wordt niet gespecificeerd, maar Içmeler is gemakkelijk bereikbaar vanaf de belangrijkste luchthavens in de regio, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
Sun Blue biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten die je verblijf comfortabel en plezierig maken. Het hotel is trots op zijn vriendelijk personeel, beschikbaar bij de receptie om te helpen met alle vragen. Geniet van moderne gemakken zoals gratis Wi-Fi en maak gebruik van voorzieningen zoals een bagagedepot en een aangewezen rookzone. De tuin van het hotel biedt een vredige plek voor ontspanning. Het zwembadencomplex, met buitenbaden en een speciale kinderzone, staat garant voor plezier en verfrissing voor alle leeftijden. Ligstoelen en parasols zorgen voor het perfecte decor om te ontspannen, terwijl de bar bij het zwembad verfrissende drankjes serveert.
In Sun Blue kun je genieten van heerlijke maaltijden in het aanwezige restaurant, waar dagelijks een voedzaam ontbijt wordt geserveerd. Hoewel er geen specifieke details zijn over een all-inclusive verzorgingstype, zorgt het restaurant met zijn gastvrije sfeer ervoor dat vakantiegangers elke dag goed beginnen met een assortiment aan keuzes. Voor een lichte snack of een verkoelend drankje gedurende de dag biedt de bar bij het zwembad uitkomst.
Houd er rekening mee dat onze pakketreizen mogelijk niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor gedetailleerde informatie en verzoeken omtrent mobiliteitsbeperkingen, staan wij klaar om te helpen en aanpassingen te zoeken die aan jouw wensen voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhuid of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 12 Cumhuriyet Cad. 12, TR-48720 |
Website |
Sunblue Appartementen
Kleinschalig appartement. Genoeg bedjes bij het zwembad en geen handdoekenrace. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. BBQ avonden waren goed te doen. Ons appartement (nr 1) was oud maar functioneel. Je loopt de straat uit en je staat op het strand. Wij gingen rechts de brug over en bij het eerste strand deel waar dikke kussens lagen lekker. Wel betalen maar bij se gratis bedjes duur bij bestellen drankjes en eten. Bedden in het appartement hard. WiFi wisselend. Valt vaak weg. Kleine supermarkt direct naast appartement dag en nacht open. Met een groep Hollanders een boot gehuurd en de hele dag gevaren en gesnorkeld was een hele leuke dag.
Kleinschalig, super gastvrij, zeer goede keuken, leuke tuin met zwembad en dichtbij het strand en centrum.
Gastvrije bediening. Kamers ruim en netjes, wordt ook schoongemaakt en om paar dagen schone lakens en handdoeken. Ligt in de buurt van boulevard en gezellige tentjes aan het kanaal maar verwijderd van de herrie van de tenten die tot laat doorgaan met feesten. Heerlijk rustig dus. Zwembad heerlijk om even in af te koelen.

Sunblue Appartementen
Dicht bij het strand . . Leuk klein zwembad. Veel trappen vies open riool lucht kwam uit de badkamer kookplaatje kapot
meerdere keren in sun blue geweest.in 2017 zijn we niet gegaan.zeer slechte revieuws .ik heb het dit jaar zeer goed gehad iedere dag schoongemaakt .zwembad werd iedere dag getest.het personeel vriendelijk en behulpzaam.en genoeg handdoeken.
Net terug van een kleine week in heerlijk Icmeler en wat hebben we genoten van Sun Blue! Een oase verstopt achter een middeleeuws aandoende entree. Appartement schoon en ruim. Enige minpuntje...geen licht boven het aanrecht waardoor het soms een beetje moeilijk koffiezetten was 's avonds. Eigenaren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een accommodatie om te onthouden!

- € 559
p.p. vanaf*
Club Aida
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 337
p.p. vanaf*