Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Dorpje Tire

8.7Fantastisch

Score uit 3 reviews

Op vakantie geweest naar Dorpje Tire?

Review schrijven

 • 8Luc en Marleen22-07-2010

  Heerlijk dwalen over de markt

  Een echte aanrader is de wekelijkse markt in Tire. Hier heb je de locale boeren die hun oogst rechtstreeks van het veld verkopen, heb je mooie en originele winkeltjes en vooral... vriendelijke mensen die graag op de foto staan. Vooral als je vooraf door een klein gebaar met het fototoestel hun toestemming vraagt.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2008

 • 9Bonsen10-08-2009

  Prachtig boerendorp. Onbedorven en zeer kleurrijk. Zowel de mensen als de huizen. Zeer traditioneel. Vriendelijke mensen. Niemand spreekt Engels, ook de politie niet.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2009

 • 9Mary23-10-2007

  Op dinsdag is er een grote lokale markt in Tire: Neem de dolmus naar Selsuk en koop aan het loket een kaartje, voor Tire (Waar u uitstapt is ook de opstapplaats) u kunt dan in de bus de terugreis betalen. De markt is geen touristen markt, maar beslist de moeite waard om te zien. Op de markt vind u links in de zijstraten ambachtlieden die o.a leder bewerken, koper bewerken en nog veel meer, echt bijzonder om te zien.

  Er zijn enkele terrasjes waar u heerlijk eten kan, Kabab, met brood yoghurt, groene pepers, tomaten.. echt smullen hoor ! Een pilsje word op sommige terrassen niet geschonken, maar wel cola, fanta etc, ik drink altijd (Ayran) = Turkse yoghurt met zout en water.. Heerlijk om te drinken en prima tegen de warmte en buikklachten. De reis naar Tire is prachtig " vanaf Selsuk een half uurtje rijden, u rijdt in een niet toeristisch gebied"

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2007