Marhaba Salem
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Marhaba Salem
Ontsnap naar Marhaba Salem, een oase van plezier direct aan het strand, waar de zon en de zee de perfecte achtergrond vormen voor een onvergetelijke vakantie. Met zijn verfrissende zwembaden, waterglijbanen en een privéstrand biedt dit hotel de ideale mix van ontspanning en avontuur. Duik in het plezier!
De Ligging
Marhaba Salem ligt in het levendige hart van Sousse, direct aan het strand, waardoor het de perfecte plek is voor strandliefhebbers. Het hotel bevindt zich centraal met gemakkelijke toegang tot zowel de ontspannende zee als de bruisende stad. Voor degenen die van golf houden, is er een golfbaan slechts 5 km verderop. Verken de lokale bezienswaardigheden en cultuur met gemak; de stad Sousse ligt op ongeveer 5 km afstand en is makkelijk te bereiken voor een dagje uit. Transportopties zoals taxi's en bussen zijn dichtbij beschikbaar, wat zorgt voor eenvoudige verplaatsingen. De luchthaven van Monastir is slechts 20 km verwijderd, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
Marhaba Salem blinkt uit met zijn uitzonderlijke faciliteiten, waardoor het een droomvakantiebestemming is voor elke vakantieganger. Het hotel beschikt over 3 sprankelende buitenzwembaden, inclusief zwembaden met waterglijbanen, wat zorgt voor eindeloos waterplezier voor jong en oud. Het privéstrand en de gratis ligstoelen en parasols nodigen uit tot relaxen onder de zon. Met faciliteiten toegankelijk voor gehandicapten en kamers die rolstoelvriendelijk zijn, zorgt Marhaba Salem ervoor dat iedereen een comfortabel verblijf heeft. Voor de actieve vakantiegangers zijn er talloze sportfaciliteiten, waaronder tennis en een fitnessruimte. Het hotel biedt ook een rijk entertainmentprogramma, een speelplaats en een speelkamer, wat zorgt voor plezier voor alle leeftijden. De aanwezigheid van winkels, een kapper en een spa maakt de vakantie-ervaring compleet.
In Marhaba Salem worden vakantiegangers verwend met een verscheidenheid aan culinaire opties. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant dat internationale en lokale keuken serveert voor ontbijt, lunch en diner. De all-inclusive formule betekent dat vakantiegangers kunnen genieten van buffetmaaltijden, geselecteerde lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken van 10:00 tot 24:00 uur. Met 4 bars, waaronder een lobbybar, loungebar, zwembadbar en snackbar, zijn er volop mogelijkheden om te ontspannen met een drankje in de hand. Of je nu zin hebt in een kopje koffie in de Maurebar coffee of een verfrissend drankje bij de zwembadbar, er is voor ieder wat wils.
Rolstoeltoegankelijke faciliteiten en kamers zorgen ervoor dat Marhaba Salem toegankelijk is voor iedereen. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. Let op, de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Veel vakantiegangers hebben hun tijd bij deze accommodatie als positief ervaren, voornamelijk door de goede service, de uitstekende schoonmaak en de prachtig onderhouden tuinen. Ondanks dat de kamers wat verouderd zijn, werden deze elke dag netjes schoongehouden, wat veel werd gewaardeerd. De vriendelijkheid van het personeel en het harde werk van het animatieteam om iedereen te plezieren, viel ook in goede aarde. Het eten werd als lekker beschouwd, ondanks een gebrek aan variatie. De zwembaden en de toegewezen tafel bij het avondeten zorgden voor een zorgeloze ervaring. Al met al, een vakantieplek die zeker de moeite waard is volgens de vakantiegangers.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 14 Boulevard 14 Janvier, 4039 |
Website |
Marhaba Salem
Hotel voldeed niet aan de omschrijving en de reviews.
Wat ons tegen viel was het feit dat dit hotel samen met het naastgelegen hotel de accommodaties deelt. (Foto’s zijn dus van 2 hotels)
Op strand moest je om 07.00u handdoek leggen , anders had je geen plaats meer.
Was eigenlijk alleen plaats voor 1 hotel.
Strand personeel deed tegen betaling plaatsen reserveren voor gasten.
Het eten was vaak lauw/koud, en bijna elke dag hetzelfde.
Wij gaan hier nooit meer naar toe.
Voor ons een teleurstelling.
Een wat verouderd hotel maar dat mocht de pret niet drukken. Goede service, hygiëne prima in orde. Overal zie je schoonmakers en kamer wordt netjes gepoetst. Het was wel heel erg druk waardoor je vaker lege bakken vond of geen bestek, borden etc. Ook moest je snel erbij zijn om een plaats bij het strand of zwembad te bemachtigen. Gelukkig lag onze kamer bij het zwembad en bar waardoor we altijd plaats hadden onder ons eigen balkonnetje. Eten was erg lekker en bij aankomst wordt jou een tafel toegewezen voor het avondeten, dus altijd plaats en een eigen ober.
De mensen werken erg hard en maken flinke uren. Animatie doet alles om jou te plezieren. Is geen top maar wel erg leuke entertainment. Heel mooie tuinen over het resort en super opgeruimd.
Zeker de moeite waard!
We zijn hier in juli 12 dagen geweest met een kind van 5 jaar.
De kamers zijn wel wat verouderd maar worden elke dag netjes schoongemaakt
het personeel is heel vriendelijk.
Het eten was prima maar wij miste wel meer salades.
Zwembaden waren top alleen het zoute water was wel echt een tegenvaller voor ons, dit heeft de glijbanen pret wel een beetje bedorven.
Bij de beach bar en poolbar kun je geen sterke dranken halen, dat is wel jammer.
De gym was ook prima!
Marhaba Salem
Prijs- kwaliteit is prima. Verwacht geen hele luxe maar voor dit geld is het zeker de moeite waard om hierheen te gaan. Er waren genoeg ligbedden op het strand en zwembad, dus geen handdoek neerleggen, dat is wel zo relaxt
Geweldig vakantie gehad. Kamers zijn verouderd maar schoon. Qua eten elke dag bijna hetzelfde. Wel lekker eten! Leuke zwembaden en ondanks dat het schoolvakantie was niet al te druk. Animatie team is geweldig voor kinderen en volwassen. Het personeel en animatie team zijn geweldig. De service in het hotel is voor mij een 10. Ik ben niet van het herhalen van de zelfde vakantie locatie maar ik zou hier wel nog een keer naartoe gaan!
Ik was er samen met mijn vrouw voor de vierde keer daar. Ik lees vaak reviews van mensen dat het eten hier slecht is en dat de kamers vies zijn.
Elke keer dat ik er was is het eten gewoonweg goed, zowel ontbijt, lunch als diner.
Veel variatie en zeker meer dan vijf vlees/vis gerechten bij de lunch en diner en een keur aan groenten aardappelen, rijst/couscous en pastaproducten en dan een uitgebreid nagerechtenkeuze.
Diegene die dat niet genoeg vinden moesten maar thuisblijven en dan zelf hun keuzes maken en zogenaamd het eten is te koud, wel schep dan genoeg op en ga desnoods voor een tweede keer opscheppen, je ziet nu mensen met afgeladen tafels en na 2 happen van alles lopen ze weg, ronduit onbeschoft voedsel verspillen.
De kamers zijn van goede kwaliteit, schoon en de bedden werden elke dag bij ons verschoond evenals de handdoeken. je komt wel eens een kakkerlak tegen, dat kun je verwachten in deze landen dus zeur niet of blijf thuis.
- € 467
Sousse Pearl Marriott Resort & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 322
Blue Beach Golf & Spa