8.5FantastischScore uit 91 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

8.5FantastischScore uit 91 reviews

100% service van hotelstaf en overig personeel!!!
Door J.P. Wehrmeijer op 31-10-2023

Ik was er samen met mijn vrouw voor de vierde keer daar. Ik lees vaak reviews van mensen dat het eten hier slecht is en dat de kamers vies zijn. Elke keer dat ik er was is het eten gewoonweg goed, zowel ontbijt, lunch als diner. Veel variatie en zeker meer dan vijf vlees/vis gerechten bij de lunch en diner en een keur aan groenten aardappelen, rijst/couscous en pastaproducten en dan een uitgebreid nagerechtenkeuze. Diegene die dat niet genoeg vinden moesten maar thuisblijven en dan zelf hun keuzes maken en zogenaamd het eten is te koud, wel schep dan genoeg op en ga desnoods voor een tweede keer opscheppen, je ziet nu mensen met afgeladen tafels en na 2 happen van alles lopen ze weg, ronduit onbeschoft voedsel verspillen. De kamers zijn van goede kwaliteit, schoon en de bedden werden elke dag bij ons verschoond evenals de handdoeken. je komt wel eens een kakkerlak tegen, dat kun je verwachten in deze landen dus zeur niet of blijf thuis.

Super hotel
Door Diana Daalhof op 03-09-2023

Super hotel! Kamers mogen wel wat opgeknapt worden maar dat mag de pret niet drukken. Supergaaf animatieteam! Echt genoten en heerlijk weer!

Nooit meer
Door Ada Lijnsvelt op 21-07-2023

Wij zijn in juni 2 weken geweest en kwamen met een zware kater thuis ! over het resort geen klachten maar bij het zwembad is een winkeltje waar je sieraden kan kopen en dat hebben wij gedaan leuk dachten wij voor onze dochters en kleindochters , we kopen het op het resort dat is te vertrouwen, maar helaas voor ruim €500.00 een paar gouden en zilveren kettinkjes /armbandjes . Wij nog gevraagd of het echt is ja zeiden ze 14 karaat. En dat het goed was . Maar helaas bij thuiskomst geven aan de kinderen na een paar dagen kreeg mijn dochter uitslag die kan niet tegen nep sieraden. Dus naar de juwelier om te laten testen,,,,, en het is rotzooi uit China !!! Dat ze dat toelaten in het resort dat snap ik niet . Zo raak je je vertrouwen kwijt ! Dus nooit meer dat iets koopt in dit soort landen .

Zonder meer fantastisch
Door Johan op 12-07-2023

Ten eerste, door een fout van de touroperator niet in het juiste complex gekomen, dat werd direct de volgende dag zeer professioneel en begripvol opgepakt door de staf en opgelost, van de touroperator geen enkele inspanning gekomen. Het hotel heeft een fantastische keuken, elke dag was er een ruime keuze uit de diverse gerechten, zowel bij ontbijt, lunch en diner, dit laatste is s'avonds in 2 etappes opgedeeld wat een prima zet was van het hotel, minder gedrang en alles blijft dan vers en warm. Ook de kamers zijn van goede kwaliteit, eenvoudig, schoon en met prima bedden, wij waren hier nu drie keer geweest en in september gaan we weer. Personeel is heel vriendelijk en stelt alles in het werk om het je naar de zin te maken, de dames die de kamers schoonmaken verdienen een ruime pluim voor hun inspanningen. Kortom, een prima staf die meedenkt, zeer fijn bedienend personeel, schoonmaakservice en overig tuin en technisch onderhoud.

De moeite waard
Door Filé op 02-06-2023

Ik/wij vinden het erg aangenaam vriendelijk behulpzame mensen. Zowel in het hotel als lokaal. Prijzen vielen erg mee maar wel steviggg onderhandelen.

De moeite waard,dus ik zeg GA!!!

Prima voor gezinnen
Door Tamara op 31-05-2023

Eigenlijk zijn het 3 hotels in 1. Mega groot resort en erg druk, personeel super vriendelijk en kundig Eten was buiten verwachting goed, zeker voor de prijs wat je betaald, kamers zijn basic maar prima, fijn strand met goede service Kortom als je een gezin hebt met kinderen is dit the place to be, er is veel animatie en veel te doen Voor ons was het te druk

Soort hotel

Het complex