9.6FenomenaalScore uit 209 reviews

El Mouradi Port El Kantaoui

9.6FenomenaalScore uit 221 reviews

ZEKER DE MOEITE WAARD
Door Houtman kristof op 25-02-2023

Wij zijn hier een weekje op vakantie Van de commentaren die vroeger gegeven zijn was ik een beetje bang dat het een tegenvaller zou zijn,maar daar is nu niets meer van te merken. Wij zijn vriendelijk ontvangen geweest met welkomsdrankje ,van het eten hebben wij zeker geen klagen en personeel is super vriendelijk ,kamers worden ELKE dag grondig gekuist. Wij zijn nu niet in het zwembad geweest omdat de temperaturen nog niet optimaal zijn maar ziet er wel tof uit. Accomotatie was er ook elke dag maar heb ik niet veel gedaan omdat ik hier ben voor mij een beetje uit te rusten maar zijn heel vriendelijke jongens. Aanrader! naar de haven is geweest gaan eten zeer mooi en rustig . Wij komen zeker terug maar dan in de zomer.

Nooit meer
Door kathinka op 26-10-2019

Laat ik positief beginnen, personeel erg vriendelijk en daar stopt het ook. Eten slecht en koud, kamers vloer bedekking vies, spullen kapot, badkamer vies en kapot. Tja eigenlijk een grote vieze bende.

prima, maar niet veel meer.
Door Elmar de Kuijper op 09-10-2019

De gang en kamers zijn bekleed met zeer oud tapijt, welke is versleten en verkleurd. verder zijn de kamers niks meer dan standaard te noemen. de kamer en badkamer waren wel gewoon schoon. bedden zijn prima.

Het eten vonden wij erg smaakvol. restaurant is wel chaotisch ingedeeld en niet erg gezellig. beloofde binnenzwembad was niet in gebruik toen we er waren. dit vonden wij erg jammer omdat we graag wilden zwemmen met onze baby (buitenwater was te fris)

veel onbeschofte russen. vaak plaatsvervangende schaamte aan de bar wegens de onbeschoftheid van anderen.

Dit hotel is toe aan renovatie en we hebben zeker beter gehad voor deze prijs. Echter zijn wij altijd tevreden omdat we er van bewust zijn dat dit één van de budgetvriendelijkere hotels is. Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten kan beter verder zoeken. Wie genoegen neemt met zon en lekker eten voor een scherpe prijs, prima te doen!

El Mouradi Port El Kantaoui

Voor herhaling vatbaar..
Door Gert van den Bosch op 08-10-2019

Hotel is is helaas verouderd maar wel redelijk schoon. Personeel is fantastisch en zeer behulpzaam. Ligging is ook prima pal aan het strand. WiFi alleen in de lobby maar werkt daar prima. Helaas wel heel veel Russen, waarvan er een aantal zich asociaal gedroeg. Maar wel een fijne week gehad.

Zeker weten voor herhaling vatbaar.
Door hubertus op 21-06-2019

prima, zwembad en zee op 100 meter de kamer kan gerenoveerd worden, oude tv. ligbad is aan de kleine kant. Maar je bent hier voor het mooie weer en de bediening is zeer vriendelijk. In de rij staan voor je kippetje, ok. Je bent dus niet alleen en alles wordt weer aangevuld. Wifi is goed in de lobby. Een klein fooitje mag je heus wel geven, en dat waarderen zij ook erg. Niet denken, het is all in. Wij zijn volgend jaar weer hier terug.

Fantasties
Door Jolanda Vd brink op 25-04-2019

Prima hotel niet het nieuwste van het nieuwste maar alles was er, goed en gevarieert eten vriendelijk personeel en leuk animatie team in september zijn we er weer geweest en was weer geweldig ondanks het weer aan komende juni gaan we er weer heen

Het complex
Totaal aantal kamers