8.8FantastischScore uit 53 reviews

8.8FantastischScore uit 55 reviews

Prima hotel voor Tunesie
Door max1946 op 02-06-2015
Alleen gereisd

Hotel voor 50+ dus veel oudere mensen weinig nederlanders en veel belgen en duitsers. Restaurant en kamers allemaal prima verzorgt en bij het zwembad en op het strand Geen handdoekjes leggen voor in de morgen. ruimte genoeg bar bij zwembad en bar op het strand. in de avonduren in de bar van de hal rustige muziek o.a pianist of gitarist en om 23.00 uur moet alles stil zijn. echt een hotel voor je rust en uit te rusten.

hotel met goede prijs/kwaliteitsverhouding
Door carlakeemink op 08-10-2014

Wat verouderd, maar goed gerenoveerd hotel, excentrisch gelegen aan een lang 'levendig' zandstrand. Zeezichtkamers, bijna alle zijzeezicht met veel bomen daarvoor. De service is uitstekend, evenals het buffetrestaurant. Veel variatie en showcooking aldaar. De specialiteitenrestaurants zijn niet bijzonder. De kamers zijn mooi en groot. Zwembad prima. In de lounge, is het avondentertainment met zangers/zangeressen van slechte kwaliteit. Handdoek leggen al vroeg op de eerste rij van het strand en rond het zwembad. Geen WC's bij het strand. Wel toiletten, weliswaar beperkt, oud en niet altijd schoon, bij het zwembad.. Voor Tunesische begrippen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. In het hotel mag helaas overal gerookt worden, behalve binnen in het buffetrestaurant.

Voor Tunesische begrippen een topper
Door Ruud van den Berg op 26-09-2014

Omdat iedereen in Tunesië zo hoog opgeeft van dit hotel (zelfs in andere hotels) maar eens besloten om het zelf te bekijken. Wij zijn frequent bezoeker van Riu Palace hotel in Europa, Noord Afrika en Caribisch gebied. T.o.v. de andere palace hotels in Tunesie scoort dit hotel inderdaad beter. Vooral op het gebied van rust en ruimte is het een topper. Bij middag en avond eten is de bediening goed. Als je vroeg aan het ontbijt zit kan het echter wel gebeuren dat je zelf even de koffie kan moet halen. Op zich geen probleem maar niet 100% palace waardig (als je toch wil zeuren). Eten goed warm, op tijd aangevuld en behoorlijk qua smaak. Hooguit misschien wat minder keuze in vergelijking met andere landen. Tunesie is echter wel goedkoper dan bijvoorbeeld Marokko, Caribisch gebied en Europa. Dus als je daar rekening mee houdt dan is dit een zeer goed hotel waar je uitstekend tot rust kunt komen. Ik denk dat wij best nog wel eens terug zullen gaan.

Riu Palace Oceana

Schitterend hotel voor wie van rust houdt
Door Bernadette op 02-06-2014

Heel mooi hotel, zeer goed onderhouden en kraaknet. We hadden eerst een kamer met zeezicht geboekt, maar dit was zijdelings zeezicht en uitzicht op lelijke gebouwen. We hebben de dag nadien een hele mooie kamer gekregen (en bijbetaald) met zicht op zee en zwembad. Het personeel is correct en vriendelijk, en zeker niet opdringerig (een fooi wordt gewaardeerd). Het restaurant is netjes met voldoende zitplaatsen en het eten is vers (door de kleinere porties) en er is voldoende afwisseling. In de tweede helft van onze vakantie werd er wel gevraagd om 's avonds in shiften te eten (18.30 en 20.30). De kamers zijn ruim en zeer goed onderhouden.

(- minpuntjes) 's Avonds is het er zeer rustig (weinig volk in de bar, en geen of slechte animatie). Het buitenzwembad is niet verwarmd, en bij een temperatuur van 20 graden buiten, is dit niet echt aangenaam.

We hebben een schitterende vakantie gehad, en we gaan zeker nog eens terug.

Fantastisch hotel
Door Van Rompaey Friedl op 12-05-2014

Waren vorig jaar in september 2013 hier en gaan nu in juni 2014 terug ! Wij vonden het schitterend !! Zeer rustige vakantie gehad ! Het eten was voor ons voldoende . De kamers waren zeer mooi en het personeel Supervriendelijk!!! Wij kijken erg uit naar onze vakantie in juni !!!

Prijs/kwaiteit te duur!
Door Peggy Podevijn op 05-10-2013

Hotel: Ruim en mooi hotel, zeer rustig en verzorgd. Zwembad: Mooi, proper en genoeg privacy. Kamer: Zeer ruim en proper. Service: heel goed. Keuken: Het eten was GEEN Riu palace waardig. Het ontbijt: er was er te weinig keuze bij de broodjes of ontbijtkoeken. In vergelijking met andere hotels is het ontbijt, zeker wat de koude gerechten betreft, erg beperkt. Middag en avondmaal: het eten was zeer weinig gevarieerd en zelden warm genoeg. Reeds om de 2 dagen komt min of meer hetzelfde menu terug! Ook werd vanaf 30 min. voor het einde van een shift het eten NIET meer aangevuld. Dit vinden wij echt niet kunnen! De keuze van desserts is zeer beperkt en elke dag hetzelfde. Verder hebben wij een heel fijne vakantie gehad maar naar dit hotel keren wij niet meer terug omwille van de keuken. Spijtig.

Soort hotel
Adults only