Khayam Garden Beach & Spa
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Khayam Garden Beach & Spa
Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij Khayam Garden Beach & Spa, een paradijs direct aan het strand. Met drie verleidelijke buitenzwembaden, compleet met waterglijbanen en een scala aan ligbedden, is dit de ultieme ontspanningsbestemming. Laat je betoveren door het sprankelende blauw van de zee op slechts een steenworp afstand en beleef de vakantie van je leven!
De Ligging
Khayam Garden Beach & Spa pronkt met een benijdenswaardige ligging direct aan het zandstrand in Nabeul. Het centrum van Nabeul, rijk aan cultuur en lokale markten, ligt op slechts 3 km afstand. Voor de avontuurlijke vakantiegangers biedt de omgeving diverse bezienswaardigheden zoals het CARTHAGE LAND ATTRACTION PARK en NEAPOLIS RUINS. Verkennen is gemakkelijk met een taxistandplaats en een bushalte vlakbij. De luchthavens Tunis Carthage en Enfidha zijn respectievelijk 80 km en 70 km verwijderd van het hotel, waardoor aankomst en vertrek naadloos verlopen.
Khayam Garden Beach & Spa is een ware oase van luxe en comfort. Het hotel telt 361 kamers en biedt faciliteiten zoals 24-uurs receptie, WiFi, en zelfs een discotheek voor nachtvlinders. De drie buitenzwembaden, inclusief een met vijf waterglijbanen, beloven eindeloos waterplezier. Voor ontspanning zijn er ligbedden bij het zwembad en op het strand, en voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sportfaciliteiten zoals tennis, fitness en diverse watersporten. De kleintjes kunnen terecht in de kinderclub of op de speelplaats, terwijl volwassenen genieten van de spa, wellnesscentrum of een drankje bij een van de vier bars.
Bij Khayam Garden Beach & Spa is de culinaire ervaring net zo verbluffend als het uitzicht. Met vijf restaurants biedt het hotel een breed scala aan smaken, van internationale tot nationale keukens. Buffetrestaurant 'Le Phoenix' serveert ontbijt, lunch en diner, terwijl 'Bonsai' en 'Carissa' verfijnde à-la-cartemenu's aanbieden. De All-Inclusive Ultra formule omvat buffetmaaltijden en een selectie van drankjes 24 uur per dag, zodat vakantiegangers onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf.
Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt Khayam Garden Beach & Spa rolstoeltoegankelijke faciliteiten en liften. Houd er rekening mee dat huisdieren niet toegestaan zijn en dat een gepaste dresscode in de restaurants verwacht wordt. Betalingen kunnen gedaan worden met Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 8000 Avenue Mohamed V, 8000 |
Website |
Khayam Garden Beach & Spa
Goede ligging tussen Nabeul en Hammamet zeer goedkope taxis enig minpunt en daarom maar 6 voor eten het eten is goed bereid veel keuze mogelijkheden Maar Koud
Pro:
- lieve mensen.
- animator blacky maakt veel goed
- verwarmt binnenzwembad.
- het buffet was ruim en zeker niet slecht..
- er zitten toffe obers bij
contra's:
- de animators die instaan voor de Franstaligen doen alsof de andere gasten lucht zijn... zelfs een goedemorgen gaat er niet af.. hij zag mijn zoontje niet eens staan tijdens de miniclub... allegeluk dat de andere animatoren dit echt wel rechtzetten.
- geen snacks buiten pannekoeken en nootjes..
- alle restaurants waren dicht..
- konden bijna nooit geld wisselen
- er was een onveilige diepe put vlak aan de kids club waar geen omheining rondstond en waar stroomkabels bloot lagen !!
- geen activiteiten behalve petanqe en voetbal..
- glas op het strand..
de sfeer de rust en de mensen van het hotel waaren wel aangenaam dus zeker geen slechte vakantiebestemming, alleen is het helemaal niet af en dat vonden we jammer :)
groetjes.
mooi hotel zeer goede ligging op wandelafstand van nabeul hotel ligt aan zee wij hadden een kamer met zijdelings zeezicht en zicht op het interland zeer ruime kamer in onze periode was er veel wind en in de tuin geen enkele plek waar je uit de wind lag , zeer ruime kamer (ruimere kamer geboekt kregen een familiekamer ) eten was goed genoeg keuze , geweldig animatieteam niet opdringerig en blijven vriendelijk ook al doe je niet mee
Khayam Garden Beach & Spa
Dit hotel is vooral gericht op oost-blokkers en veel kleine baby's/kinderen. Erg kaal ongezellige aankleding van het hotel. Eten meestal koud. Strand neem schoenen mee rotsen op de bodem wel mogelijk om via drijvend steiger te water gaan. Buiten het hotel geen kont te doen 1 winkel links/rechts/achter het hotel braak liggend terrein geen andere hotels in de buurt. Personeel vrouw onvriendelijk laten vrouwen wachten helpen eerst de man die later naast je is komen staan. Airco werkt niet wordt uitgezet op 15 sept (zegt personeel) i.v.m. besparing zet je raam maar open jammer dat ze dit niet melden bij omschrijving van het hotel. We zijn hier terecht gekomen door overboeking hadden beter naar huis kunnen gaan. Geen touroperator meer voor ons.
Voor de zevende keer in Tunesië,hotel Khajam Garden Beach &Spa overtreft alle eerder bezochte hotels. Het is volledig gerenoveerd,rookvrij en de hygiene is hier TOP! Lange transfer van de luchthaven,vlotte
ontvangst aan de balie.Mooie comfortable kamer met airco, TV,koelkast,haardroger enz.,kwaliteitsvol bed en badlinnen .Verzorgd restaurant met heerlijke gevarieerde en altijd voldoende buffetten.Lekkere desserten en fruit van de beste kwaliteit.A la carte teveel en te snel geserveerd .Aan de bar soms wachten,maar je hebt tijd het is toch vakantie!Drank in overvloed of je nu een glas of een fles wijn vraagt je krijgt het.Aan het zwembad en het strand snelle service van ligbedden en matrasjes.Dagelijks controle van het zwembadwater,proper strand met een schitterend ponton.1minpunt zijn de overvloedige vliegen.Animatieteam kan veel beter.Het is makkelijk te wandelen van uit het hotel naar de vele winkels en de markt van de stad Nabeul.Absolute aanrader!
Mooi gerestaureerd hotel, kamer met zicht op zwembad was ruim en proper, nette badkamer en goede bedden. Het interieur oogde modern en strak wat een verzorgde en nette indruk gaf. Goede toegang tot het strand en voldoende strandstoelen beschikbaar, alsook aan de 2 zwembaden.
Wat het eten betreft zijn we beter gewoon in andere hotels te Tunesië, dit was voor ons een minpunt gedurende ons verblijf. Het ontbijtbuffet was wel iets waar we naar uitkeken, doch was de smaak van de koffie niet ons ding.
Middag- en avondeten was, naar onze persoonlijke mening, een afknapper.
Men wist soms niet wat men at, en de hygiënische normen waren soms ver te zoeken wat resulteerde in maag-en darmklachten bij meerdere hotelgasten. Spijtig dat dit zich moest voordoen!!! Mooi hotel aan buiten- en binnenkant, doch het eten scoort bij ons niet goed!!
- € 333
Club Salammbô Hammamet
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 595
Sahara Beach AquaPark Resort