Houda Yasmine Hammamet

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Houda Yasmine Hammamet
Ontsnap aan de dagelijkse sleur in Houda Yasmine Hammamet, een charmant hotel dat uitblinkt met zijn zwembad en nabijheid tot het strand. Perfect voor zonneaanbidders en waterliefhebbers, dit hotel belooft een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en plezier, allemaal binnen handbereik.
De Ligging
Houda Yasmine Hammamet bevindt zich op een ideale locatie voor vakantiegangers die graag het beste van twee werelden willen ervaren. Gelegen op slechts 100 meter van een prachtig zandstrand, biedt het gemakkelijke toegang tot dagen vol zon en zeeplezier. Voor wie de lokale cultuur wil verkennen, ligt het centrum van Hammamet op korte afstand, vol met winkels, bars en restaurants. Avonturiers kunnen de historische bezienswaardigheden van de regio ontdekken, zoals Carthage Land dat slechts 500 meter verderop ligt. Er zijn handige vervoersverbindingen beschikbaar, inclusief een taxistandplaats en bushalte nabij het hotel. Voor gasten die van ver komen, ligt de luchthaven Tunis op ongeveer 60 kilometer afstand, en de luchthaven Monastir op circa 80 kilometer.
Houda Yasmine Hammamet pronkt met een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijke ervaring te bieden. Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad en een kinderbad, ideaal voor verfrissende duiken of ontspannen momenten onder de zon. Ligbedden en parasols staan klaar voor gebruik, zowel bij het zwembad als op het nabijgelegen strand, waardoor de ultieme ontspanning gegarandeerd is. Naast waterpret, biedt het hotel diverse activiteiten zoals tennis, minigolf en een speelkamer, perfect voor de actieve vakantieganger. Voor de ultieme verwennerij is er een spa met een breed aanbod aan behandelingen. Het hotel is ook uitgerust met diverse restaurants en bars, een kapper en winkels voor de nodige boodschappen of souvenirs.
In Houda Yasmine Hammamet is eten en drinken een ware belevenis. Met verschillende restaurants en bars biedt het hotel een smakelijke reis rond de wereld. Van uitgebreide buffetten tot gezellige bars, er is voor elk wat wils. De all-inclusive formule zorgt ervoor dat vakantiegangers onbeperkt kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner, evenals een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Voor degenen die graag uitslapen, is er een langslapersontbijt beschikbaar. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreid diner, Houda Yasmine Hammamet zorgt ervoor dat je smaakpapillen niets tekortkomen.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar in Houda Yasmine Hammamet, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor iedereen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en activiteiten tegen betaling zijn. Als het aankomt op betalingen, worden Visa en MasterCard geaccepteerd. Dresscodes in restaurants kunnen van toepassing zijn, dus het is aan te raden om dit bij aankomst na te gaan. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | BP 97 , 8050 |
Website |
Houda Yasmine Hammamet
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad in dit hotel! Eten was lekker, kamers goed en de ligging is ook prima! Genoeg te doen en zelfs in april, l terwijl het ook nog eens heel rustig was, leuke animatie. Het enige minpuntje vonden wij dat de housekeeping gewoon naar binnenstapt, dus wil je wat privacy... Doe dan je deur op slot! ;)
Mijn vriend en ik hebben er op zich een fijne vakantie gehad. We hadden een kamer boven de discotheek. Daardoor slecht geslapen.
Eten zag er soms raar uit(paarse worst).
In de omgeving wel opdringerige verkopers. Werden uitgescholden omdat we geen armbandje wilde kopen.
Kamers zagen er netjes uit. Vriendelijk personeel. Werd elke dag schoongemaakt.
Wij kwamen aan en hebben eerst vier kamers gezien voor we in een wel schone kamer zaten. mensen waren chagrijnig. buiten het hotel voelde ik mij niet veilig. mensen heel erg opdringerig. zelfs bij de douane zei een man dat ik niet weg zou mogen (voor de grap) ik kon dit niet waarderen. al met al was het eten prima, zwembad ook. mooi weer gehad maar verder niks gedaan behalve een kamelentocht. strand was smerig. al met al nooit meer naar tunesie!

Houda Yasmine Hammamet
Helaas slechte ervaring met dit hotel. Hier twee weken geweest. Gelukkig zelf goed vermaakt buiten het hotel, was leuk voor een keer.
Bij aankomst ('s avonds laat door drukte paspoortcontrole) was er geen eten of drinken voor ons, we kregen de sleutel en konden zelf onze weg zoeken naar de kamer.
De kamer is redelijk schoon, handdoeken zitten vaak gaten in.
Toiletpapier werd zelden bijgevuld. Helaas kwam de schoonmaak 's ochtends vroeg vaak zonder aankondiging binnen (ook als je aan het douchen was).
Het eten was redelijk. Vaak waren er geen bestek en glazen op de tafels en bij de bar.
Jammer genoeg wordt er rond het hotel plastic ed. verbrand, waardoor je je balkondeur niet open kan laten staan.
Schoon zwembad en fantastisch animatieteam!
Het is eventjes lopen naar het strand, hier moet je snel achter bedjes aangaan. Er is geen eten of drinken daar beschikbaar.
Ontzettend groot nadeel: overal mag gerookt worden!
Kortom, eens maar nooit weer.
Verouderd hotel dat dringend aan vernieuwing toe is. Een grondige poetsbeurt zou ook al helpen (2x glas scherven aan het zwembad gevonden). Eten zeer slecht, ofwel geen smaak ofwel pikant. Altijd koud en rare combinaties.
Personeel wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Wij waren met 4 volwassenen en 1 baby in Hotel Houda Yasmine, we hebben een heerlijke vakantie gehad.
Na wat kritiek op zoover gelezen te hebben gingen we er zonder veel verwachtingen naartoe, het is ons ontzettend meegevallen.
De kamers zijn schoon, het personeel is vriendelijk ( geef ze een fooitje en ze zijn nog vriendelijker), het eten is goed en gevarieerd ( en als het een keer hetzelfde is als de dag ervoor is er veel keus uit salades, warme gerechten, soep etc dat je zelf kunt variëren). Het zwembad is schoon en mooi en er is een leuk animatieteam.
Omdat wij tijdens ons verblijf een jarige hadden hebben we via de bediening in het restaurant geregeld dat ze de jarige zouden verrassen. De volgende dag lag er een groot bloemstuk op onze tafel, en avonds hadden ze een mooie taart gemaakt met kaarsjes en tekst en deze werd door het hele team zingend naar onze tafel gebracht.
Op vakantie moet je niet dezelfde standaard als thuis verwachten maar vooral lekker genieten!

- € 277
Riviera
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 404
Marhaba Palace