Laagste prijsgarantie

Vraz

9.1FenomenaalScore uit 59 reviews

Top pension!
Door Tamara op 10-08-2024

Voor het eerst hier en in Tsjechië op aanraden van familie. Het pension ligt heel centraal. De eigenaar is zeer vriendelijk en geeft tips waar je heen kan gaan. De kamers zijn netjes en schoon. Het eten is goed en voor een goede prijs. Dit pension is zeker de moeite waard om er nog eens heen te gaan

superrrrrr
Door Pavla op 31-07-2020

Gewoon weer geweldig in een super pension met de fantastisch fam Endrst. Je komt niks te kort en alles is super verzorgd als het aan ons ligt volgend jaar weer😘😘

Uitstekend verblijf.
Door Ingrid Kemerink op Schiphorst-Kamphuis op 04-10-2018

Een heel fijn pension, rustig gelegen met grote tuin en zwembad. Er is een ruime parkeerplaats voorhanden, die 's nachts afgesloten wordt. Kamers zijn groot met balkon en schoon. Er is voldoende kastruimte.De badkamer is groot genoeg en wordt elke dag netjes schoon gemaakt. Het ontbijt is ruim voldoende en er is volop keuze, het wordt aan tafel geserveerd. Ideaal voor een bezoek aan Praag en veel wandelmogelijkheden in de omgeving. De eigenaar spreekt uitstekend Nederlands en houdt van een praatje. Het eten in het restaurant is heerlijk. De menukaart is uitgebreid, er is vol op keuze.

Voor ons volgend jaar weer
Door Paula van Geerenstein op 30-09-2018

Wij komen nu al zo'n 16 jaar bij deze geweldige familie en dat wil zeggen 2 weken aan een gesloten voor die tijd was het 1 nachtje. Wij kunnen niks anders dan lof uitspreken over ze. De kamers netjes alles is aanwezig, eten is ruim voldoende en vriendelijkheid ten top. Wij kunnen geen min punten ontdekken. Dus als je een fijne vakantie wil raad ik dit pension echt aan en dan zul je een heerlijke onbezorgde vakantie ervaren.

Thuiskomen in Tsjechië
Door Marlies Schouwenburg op 11-08-2017

Voor de 3e keer weer ontzettend genoten bij Karel en zijn familie. Voor zowel volwassenen als kinderen een perfecte plek voor een heerlijke vakantie. Kamers schoon, eten heerlijk en veel vermaak. Ook in de omgeving ontzettend veel te doen en te zien en dat voor een super prijs.

Fantastisch
Door Trea op 16-08-2016

Zijn er 3 nachten geweest met 3 kinderen (18,15 en 8).
2 en 3 persoons kamer waren schoon , ruim en van alle gemakken voorzien.
Het restaurant was perfect heerlijk gegeten voor elk wat wils.
Karel de eigenaar die perfect nederlands spreekt was altijd in voor een praatje en kan je veel tips en informatie geven voor de omgeving.
Kortom voor een uitstapje naar Praag en omgeving zeker een aanrader en we komen zeker nog een keertje weer terug.