/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02020000-02029999%2FE2022055.jpg)
Pohadkovy Mlyn - De Sprookjesmolen
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01950000-01959999%2FE1957631.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01950000-01959999%2FE1957611.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01950000-01959999%2FE1957615.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02110000-02119999%2FE2116321.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01950000-01959999%2FE1957613.jpg)
Pohadkovy Mlyn - De Sprookjesmolen
Echt heel jammer. Zoveel mensen die aanbevelingen doen, waar niets mee gedaan wordt. Intussen wel allerlei verhalen op fb. Ik weet niet waar, hoe en waarom het mis gegaan is, maar het heeft er alle schijn van dat het niet gaat om het welzijn van de klanten, bezoekers.... Het enige wat telt is geld. Geen idee of de borg inmiddels terug is maar dat boeit me niet. Zegt nog meer als dat nu niet meer gebeurt. De gehuurde oude tourcaravan is niet duur, maar de camping of zich is zeker niet goedkoop. De staat van de caravan was kwalitatief uitermate teleurstellend..... Enorme lekkage in de voortent. 2 handdoeken, en later wel opgelost maar wel een week in de bagger. Misschien ook wel een sorry maar die heb ik niet hardop gehoord. Kortom, luister naar wat mensen te melden hebben, doe daar echt wat mee. Het kan echt veel leuker en beter! Succes!!! Grtz Mariëlle ps ja ik ben eerlijk en direct!
Goed verzorgde camping Vriendelijke eigenaren doen hun best om het jou , een goed vakantie gevoel te geven. Mooie glad terrein voor campers Veel te doen voor de kids top hoor 😃
Positief:Mooi vlak veld zonder stenen. Ruime plekken. Adequate afstand tot stroom en water. Schoon en deugdelijk sanitair.Goed warm water (geen muntjes). Overdekt speelgedeelte met speelgoed, tafeltennis en tafelvoetbal. Sfeervol barretje. Eigenaars met veel kennis van de omgeving en handige tips. Kabbelend beekje achter je tent/caravan. Redelijk centraal t.o.v. aantal uitstapmogelijkheden.Minder:Ligt aan (en onder) de doorgaande weg 16. M.n. in de ochtend duidelijk hoorbaar. Wij waren hier t.t.v. wegafzetting die vrachtverkeer omleidde, dus dit is mogelijk meer. De camping biedt nagenoeg geen uitzicht op de omgeving en is in feite een groot grasveld. Derhalve moet de auto boven bij de weg blijven en heb je 's ochtend onderweg naar toiletgebouw natte schoenen, er is geen pad over de camping. Geen speeltuin. Het aantal douches/wc's was met minder dan halve bezetting goed, op volle bezetting krap bemeten.Goed voor kort verblijf.
We hadden er veel over gelezen op FB en waren in de buurt. Toen zijn we even gaan buurten. Werden al gelijk vriendelijk aangesproken, zo van kijk maar even rond. Het ziet het er allemaal ontzettend netjes en verzorgd uit. Toiletgebouw, het veld, de receptie, om door een ringentje te halen. Zeer vriendelijke (Nederlandse) eigenaars, die bereid zijn om je het een en anders te vertellen c.q. toe te lichten. Hebben er ontzettend lekker gegeten. Een adres om te onthouden en ons zien ze wel weer... een top adres op een top locatie in een super mooi land
Ondanks het feit dat we geen camping mensen zijn, ziet het er allemaal ontzettend netjes en verzorgt uit. Zeer vriendelijke (Nederlandse) eigenaars, die bereid zijn om je het een en anders te vertellen c.q. toe te lichten. Was er zeer op mijn gemak en hebben er ontzettend lekker gegeten. Een adres om te onthouden en ons zien ze wel weer... een top adres op een top locatie in een super mooi land
Hele basic camping met eigenaresse die flink haar stempel drukt op de sfeer met al haar regels. Als alles op haar manier gaat is ze vriendelijk maar als er wat flexibiliteit nodig is is ze stug en koppig. Weg alle klantvriendelijkheid. Vreselijk angstig regels, bonnetjes, politie en betaling. We waren binnen 12 uur weer weg!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |