Oude Boerderij
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieGreen Valley Park
VakantiehuisZeer schoon Ga naar accommodatieChalupa Bergov
VakantiehuisPrachtig ingericht Ga naar accommodatieMiloda
VakantiehuisPrachtig gelegen
Oude Boerderij
Wat een geweldige rustgevende locatie. In het begin dacht ik: "Hoe ga ik hier mijn tijd doorkomen, het is zo stil..." Al snel kwam ik tot rust en ben ik op deze heerlijke plek geweldig tot rust gekomen. Ik heb genoten van de omgeving en de natuur. Heerlijke wandelingen gemaakt. Kampvuur gemaakt en lekker van het mooie weer genoten in op het gras. Echt een geweldige plek! Totale rust! De faciliteiten zelf zijn ook super, de bedden zijn echt goed en de slaapkamers enorm comfortabel. De woonkamer voldoet aan alle eisen. Complimenten aan de Fam. ten Dam voor de overdracht: er was een overvloed aan informatie voor activiteiten in de omgeving aanwezig. Wandelingen, sporten, eten, alles in een grote map.
Dikke aanrader!!
Vakantiehuis Oude Boerderij in Slatina nad Zdobnici is een heerlijke accommodatie om volledig tot rust te komen. Prachtig uitzicht, Mooie omgeving, lekkere bedden. De eigenaren zijn heel klantvriendelijk en betrokken. 's Avonds was er een groot kampvuur en we hebben onder begeleiding van 1 van de eigenaren een wandeltocht gemaakt.
Prachtig huis met alles erop en eraan. Hele aardige gastvrouw met veel informatie over wat er te doen is in de omgeving. En dat is veel! Mooi stuk Tsjechië vlakbij het Adelaarsgebergte langs de Poolse grens. Wat een uitzicht, wat een stilte en wat een sterrenhemel.
Op een heel mooi afgelegen plek met prima mogelijkheden tot wandelen in de natuur ligt de 'oude boerderij'. De boerderij is voorzien van alle gemakken. In de nacht is het 'echt' donker, waardoor je prima sterren kunt kijken. Alle ingrdienten zijn op deze locatie aanwezig om tot rust te komen en bij te tanken. De onvangst was meer dan hartelijk en ook de ruimte in de boerderij was meer dan voldoende. Onze zoon van 1 jaar had alle ruimte om lekker op het gras te spelen, maar de schommel en zandbak waren wat verouderd en nodigden niet echt uit. De tips die wij van Marry kregen over bezienswaardigheden (zoals de dierentuin in Dvur Kralove) en authentieke restaurantjes waren zeer welkom.
Wat is dit een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Vanaf het terrein loop je zo het bos in. Rondom het huis zijn de velden waar je reeën en enorme hazen kan zien. Ook voor de kinderen genoeg te doen. Een lekker groot grasveld. Een zwembadje voor de warme dagen om af te koelen, binnen een tafeltennis tafel, computer om spelletjes te doen, heel veel boeken. Je hoeft je dus echt niet te vervelen. En de omgeving is prachtig. Zo de ongerepte natuur in, maar ook veel mooie stadjes die het bezichtigen zeker waard zijn. Vlak bij is een prachtig zwembad met leuke glijbanen. Echt een aanrader voor wie van rust en ruimte houdt. We zijn zeker van plan in de toekomst hier vaker te komen. Ook de bezetting is uiterst behulpzaam en vriendelijk, Nederlands/Engels sprekend. Er is veel info. aanwezig voor allerlei uitstapjes.
De eerste keer dat we in de boerderij zaten hebben we ervaren als een punt van rust in een hectische tijd voor ons. We zijn ik en mijn twee dochters van toen 5 en 12. We hebben lekker bij de boerderij gezeten lekker niks doen en we zijn naar de omgeving geweest. Bossen, rivieren, de "vruchtbare brug", "grootmoeders vallei" en Praag. Dit zijn en aantal mogelijkheden. Ook is er in de buurt een modern zwembad met drie glijbanen. Heerlijk. Tevens is het heerlik eten in de buurt voor weinig geld. We komen er dit jaar voor de vierde keer (1x boerderij, 1x in het huis en 1x gekampeerd) op dezelfde plek. We gaan dit jaar weer in de boerderij met z,n drieen. We kijken er nu al naar uit. Vooral naar de "tipi" die er nu ook is. Kun je bij regen eventueel toch heerlijk onder dak zitten en vuurtje stoken en eventueel wat eten maken. De bezetting is altijd behulpzaam en kan je veel verschillende uitstapjes vertellen. Een bezetting met wie het gezellig vertoeven is. We wensen iedereen veel plezier.
Oude Boerderij info
- CafeNiet beschikbaar