Královec
Camping info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Camping Královec voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieEuro-Air Camp
CampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatieTom's
CampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatieLhota pod Horickami
CampingErg kindvriendelijk
- Norbert en Minte26-07-2021
Ontspannen op een camping omringd door natuur
Wat een fijne kleine camping met toch alle ruimte! Een rustig dorpje net over de Poolse grens omringd door mooie natuur. De camping was netjes, de campingeigenaren waren ontzettend vriendelijk. Even een praatje; zelfs gezellig tsjechisch bier van de tap mee gedronken; en elke ochtend warme broodjes bij de tent “bezorgd”. In de omgeving zijn veel wandelmogelijkheden en met de auto is alles makkelijk bereikbaar. Het sanitair is gloednieuw, dus we konden genieten van een lekker warme douche zonder muntjes. Kortom, een ontspannen sfeer en goede voorzieningen. Een aanrader dus!
- Caroline12-08-2018
- Pieter en Dimphie de Meijer17-07-2017
rustige camping in een mooie omgeving
Gastvrije campingeigenaren. Wij hebben ons er prima vermaakt. Mooi gelegen rustige camping met mooie grote plaatsen en prima sanitair. In de omgeving van de camping waren er voor ons volop mogelijkheden om de mooie natuur te bekijken en uitstapjes te maken naar zowel Tsjechische als Poolse bezienswaardigheden.
- Frank12-02-2017
Je verblijft in een prachtige omgeving
rustige camping met een prachtig uitzicht. In de maand juni hebben we zelfs enkele dagen alleen op de camping gestaan. In overleg kan je ook een hap mee eten voor een zeer betaalbare prijs. Verder zijn er in de buurt voldoende restaurants waar je goed en goedkoop kunt eten. We hebben een zeer interessante rondleiding gehad door het gebouw waarin de receptie is gevestigd. Enkele mooie steden in de buurt. Prachtige golfbanen op redelijke afstand. Fietsers en wandelaars moeten rekening houden met een mooie, maar heuvelachtige omgeving. Zeer dicht in de buurt van de Poolse grens. We hebben vanuit Kralovec het prachtige zamek Czocha in Polen bezocht, een filmlocatie van Harry Potter.
- Familie de Graaf21-08-2016
Als je rust zoekt een perfecte kampeer plaats!
Gastvrije kleine camping gelegen in prachtige omgeving en geschikt voor vele dagtrips, wandelingen etc. 's Morgens vers gebakken broodjes bij de tent afgeleverd door camping team Královec. Schoon sanitair en warm water inclusief. Wild spotten, kampvuur, spelletjes en huiselijke bar voor een goed glas bier. Gratis WiFi. Wij hebben 10 dagen genoten.
- Els en han Wijnberger17-08-2016
Rustige, mooi gelegen camping
De camping ligt heel landelijk met veel rust en een royale plek voor onze tent met mooi uitzicht. De warme broodjes worden 's-morgens bij de tent gebracht op de gewenste tijd. 's Avonds kun je mee-eten; het eten is heerlijk bereid door zoon Patrick, die een koksopleiding heeft. Vriendelijke eigenaren, die je graag vertellen over de omgeving. Kortom: een aanrader voor rustzoekers!
- E. v.d. Bosch30-07-2016
Rustige mooi gelegen camping
Zeer rustige camping,we hebben een heerlijke tijd daar gehad.we hebben mooie wandelingen gemaakt vanaf de camping. Lekker in de omgeving gegeten,wat je ook gezellig bij Lia en Patrick kunt doen. Mooi uitzicht op de bergen. Met de trein naar praag wat Lia voor ons heeft uitgezocht. Super gastvrij.
- Douwe13-08-2015
Rust en ruimte
Voor iedereen die tijdens de vakantie lekker actief wil zijn (wandelen, fietsen) maar op de camping weer lekker wil kunnen uitrusten: zoek niet verder. Camping Kralovec bied alles wat je nodig hebt. Warme broodjes in de ochtend, een lekker koud biertje op het terras in de middag, een kampvuur met campinggasten en buurtbewoners in de avond. Jammer dat dit laatste door de droogte niet meer kon, was erg gezellig. Veel te doen en te zien in de omgeving, de eigenaars kunnen en willen je er met plezier over vertellen. Voor kleine kinderen is er niets te beleven op de camping.
Camping Královec info
- VisaBeschikbaar