Tijdelijk geen boekingskosten

• Rolstoel toegankelijk
  • Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten

Boek met andere aanbieders

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

La Flora Khao Lak

8.8FantastischScore uit 11 reviews

La Flora superhotel
Door petra op 06-08-2011

Heel vriendelijk personeel, prachtige kamers, alles heel luxe,ligging prachtig. Beter kan het eigenlijk niet, hier kun je volledig tot rust komen en genieten.

Fantastisch !!
Door Ingrid op 07-01-2011

Heerlijk hotel. Direct gelegen aan een heel rustig strand. Wij hadden de pool side room, wat zeker aan te raden is. Direct vanuit je kamer zo het zwembad in lopen. Tevens is er nog een tweede zwembad. Eten heerlijk, ontbijt ook lekker. Personeel vriendelijk. Hiervandaan kan gemakkelijk excursie doen in Khao Sok Nat.park, uurtje rijden. Het plaatsje zelf vonden wij niet veel, weinig te doen. Wel dichtbij een lokaal supermarktje.

wohlfühlhotel mit herrlichem Strrand
Door Emma op 09-11-2009

Gerade zurück nach München vom schönen Flora Resort. Service , Zimmer alles war bestens nur das Frühstücksangebot war mir zu asiatisch ausgerichtet. Sushi und Fisch , langweiliges Brot jedoch gute Eierabteilung. Das Abendessen im Hotel war zu teuer , es gibt jedoch viele kleine Restaurants um die Ecke. Vor allem gefallen hat uns das Chong Fa Restaurant , direkt am Meer aber das beste Essen und ein liebevolles Ambiente fanden wir im Pla Thong Restaurant.( Seitenstr. in der Nähe des Hotels Flora )Prima Preis/Leistungsverhältnis. Ein erholsamer Urlaub in einem wunderbaren Land.

Mooie omgeving
Door Hans Jolanda op 14-07-2009

Zeer mooi hotel als je van rust houd is dit een aanrader. Direct aan zee lang strand echt geweldig. Ook heb je er genoeg restaurantjes als van uit het hotel het strand op gaat rechts af na twee honderd meter heb je een goed restaurant niet duur. En als je het weggetje om hoog loopt heb je na 350 mtr aan de linkse kant restaurant Jasmine vriendelijke bediening eten zeer goed en niet duur voor 650 Baht voor twee personen heb je echt je buik vol. Boeken voor rondreizen gewoon in het hotel er is weining prijs verschil met de tentjes in Khao lak zelf af en toe nog duurder.

Super Familienurlaub
Door H.W. op 15-06-2009

Wir waren mit unserer 22 Monaten alten Tochter vom 25.05.09 bis zum 08.06.09 im Hotel La Flora.Das Hotel war zum Glück nur zu 20% an Gästen ausgelastet,da Nebensaison.Aber gerade mit Kleinkindern ist diese Saison ideal zum Entspannen.Da unsere Tochter das einzige Kleinkind dort war,wurde sie wie eine Prinzessin dort behandelt.Wir haben alles bekommen,was wir brauchten und selbst kleine Reperaturen in unserem Badezimmer wurden sofort erledigt.Das Frühstücksbuffet war abwechslungsreich und gut.Also wer sich dahingehend immer noch beschwert,da weiß ich nicht,weiß derjenige zu Hause frühstückt... Bis ins Dorf war es auch nicht weit und man hat dort eine gute Auswahl an Restaurants.Wir können dort das Paradise Restaurant (dort bekommt man sehr gut Thai Food zu einen sehr günstigen Preis) und den Pinoccio (Italiener) empfehlen. Auch Ausflüge sind besser über ortsansässige Tour Guides zu buchen (z.B. Saksit Tours).Ansonsten kann ich nur sagen:Wir kommen wieder!

dejligt afslappende og "familiært" sted
Door Erik Pold op 03-12-2008

La Flora er et dejligt hotel uden for meget larm. Ideel hvis man ønsker at slappe af i rolige og skønne omgivelser.Derfor vender vi tilbage igen i januar 2009. Første gang i ti år vi tager til samme hotel.

La Flora Khao Lak info

• KapperNiet beschikbaar
  • BarsBeschikbaar (3)
  • SpelletjeskamerNiet beschikbaar
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • VergaderruimteNiet beschikbaar

• TweepersoonsbedBeschikbaar
  • Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (3)
  • SaunaNiet beschikbaar
  • MassageBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenNiet beschikbaar
  • Beach volleybalBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar