Pung-Waan Resort & Spa
Liften
Minibar
Adresgegevens | 123/3 Moo 3 Tumbol Thasao, 71150 |
Pung-Waan Resort & Spa
Wij hebben vanmorgen met veel plezier uit gecheckt bij Ping Waan Rwsort & Spa in Kanchanaburi, het jaren 80 hotel dat wij anderen niet zullen aanbevelen. De staat van onderhoud laat te wensen over, er liggen bijv losse tegeltjes in de gangen (wel gemarkeerd met een ‘Pas op’ signing) maar met name de kamers zijn niet van enig niveau, verouderd, geen onderhoud en simpelweg gezegd niet schoon. De badkamer heeft een douchekop die alle kanten op spuit behalve de juiste. De wastafel en tegels eromheen zijn niet schoon, even een goed sopje gebruiken en het ziet er fris uit. De airco maakt meer geluid dan dat het verkoeling geeft en op de kamer bij onze kinderen maakte die alleen veel geluid zonder te koelen. Het avondeten was alsof we op een 2 all-inclusive eetzaal belandden. Simpeler dan dit is er niet terwijl men hiervoor 300B pp voor durft te vragen. Je kunt in Thailand beter eten voor veel minder.
Schone kamer en mooi zwembad. Ligging is super, mooi uitzicht op de river kwai. Avond eten is er alleen erg slecht, ontbijt is matig. Niet voor herhaling vatbaar.
Rustige ligging ,van het hotel en toch niet ver van het centrum.Wij hadden het gevoel hier bijna alleen te verblijven.ik veronderstel dat ,dit Resort meer gebruikt word door ,doortrekkende rondreizigers.Elke avond komen er wel wat bussen aan.Mooi zwembad en leuke spa.
De tuin en het zwembad waren fantastisch. De kamers beetje verouderd, maar prima matrassen en dat is voor ons het belangrijkste. Jammer alleen dat de airo-units (stonden op de balkons) zo vreselijk veel lawaai maakten dat wij de airco maar uitgezet hebben, ondanks de warmte. Het diner was redelijk, ontbijt matig. Maar de mooie ligging en tuin maakten veel goed. Wij waren de enige gasten in dit best wel grote hotel; een gekke gewaarwording. Ja, en in Thailand kun je niet verwachten dat iedereen overal goed Engels spreekt. Geen probleem toch? De prijs/kwaliteit verhouding was is orde.
Verafgelegen, gedateerd en voor een 4 steren hotel ver onder de maat. Kamers wel ruim maar zeer gedateerd en slordig. Het aanwezige Wifi functioneerd in het geheel niet, alleen in de receptie en restaurant. Verder us er geen fuck te doen. Personeel spreeks slecht Engels. Het enige wat open is, is het matige restaurant verder us alles gesloten, buiten bars bistro. Nooit meer deze accommodatie.
Misschien dat het probleem is dat het regende en het was buiten het seizoen, maar dit was gewoon een intriest hotel. De kamers zijn niet gedateerd maar gewoon slecht, geen warm water om te douchen nu was het buiten 95% vochtigheid gewoon buiten lopen was genoeg, het ontbijt was minimaal en het diner was ook maar zozo.. Ook de service was minimaal