Metadee Resort & Villas
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Metadee Resort & Villas
Ontdek de oase van rust bij Metadee Resort & Villas, gelegen in het idyllische Kata Beach. Dit resort is een paradijs voor liefhebbers van zon, zwembaden en het strand, met zijn luxueuze zwemcomplex dat uitnodigt tot ontspanning en plezier. De perfecte keuze voor een onvergetelijke strandvakantie.
De ligging
Metadee Resort & Villas bevindt zich in het charmante Kata Beach, een locatie die bekend staat om haar prachtige zandstranden en helderblauwe water. Het resort ligt op slechts ongeveer 1 km van het strand, wat een korte en aangename wandeling of een snelle rit betekent. Voor degenen die het lokale leven willen verkennen, ligt Patong Beach met zijn bruisende toeristische attracties slechts 15 minuten rijden. Bovendien bevinden winkels en entertainmentopties zich op slechts enkele honderden meters van het resort, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alles wat Kata te bieden heeft. De reis van en naar Phuket International Airport duurt minder dan een uur, waardoor dit resort zowel een handige als aantrekkelijke keuze is voor je vakantie.
Metadee Resort & Villas biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om elke vakantieganger te bekoren. Het resort pronkt met een indrukwekkend zwemcomplex, compleet met buitenbaden, een kinderzone, whirlpool, waterglijbaan en een zwembadbar, ideaal voor zowel actieve vermaak als relaxte momenten onder de zon. Voor de sportliefhebbers zijn er tal van indoorsportmogelijkheden zoals een fitnessstudio, tafeltennis en biljart. Ontspanning vind je in de spa, waar je kunt genieten van massages, sauna en hydrotherapiebehandelingen. Daarnaast biedt het resort faciliteiten zoals een 24-uurs receptie, Wi-Fi, een supermarkt, speelplaatsen en een speelkamer, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel gezinnen als koppels.
Eten en drinken bij Metadee Resort & Villas is een ware belevenis. Het resort beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Of je nu kiest voor het uitgebreide ontbijtbuffet voor een goede start van de dag, of geniet van à la carte en menu-opties voor lunch en diner, er is voor ieder wat wils. Dieetgerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar, en speciale menu's en picknickopties bieden iets unieks voor elke gelegenheid. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een all inclusive ervaring, biedt het resort opties inclusief ontbijt, halfpension en volpension, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over maaltijdplanning.
Bij Metadee Resort & Villas worden de volgende creditcards geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard. Dit is handig voor vakantiegangers die de voorkeur geven aan gemakkelijke betalingsopties. Het is belangrijk om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan dienen te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 66 Kata Road, 83100 |
Website |
Metadee Resort & Villas
Metadee resort is een met prachtige planten aangelegd resort.
Zwembad vanaf het terras bij je huisje te betreden. Zwembad schitterend aangelegd.
Goed restaurant.
Geweldig hotel met een super service!
Wij hebben hier 4 nachten overnacht en hadden een kamer met een pool entrance! Helemaal top!
Zwembad was geweldig, eten is goed.
Ze brengen je inderdaad met een golfkarretje naar het einde van de straat en als ze je zien aankomen pikken ze je ook op als je aan komt lopen.
Two chef's is inderdaad een top restaurant. Wij hebben hier heerlijk gegeten.
Phuket zelf (voornamelijk patong Beach) vonden wij te toeristisch. Kata Beach is iets rustiger, maar alsnog ook toeristisch. Hotel is top! Plek iets minder!
Wij hebben hier een geweldige tijd gehad!
Ik ben samen met mijn ouders 4 nachten geweest en hebben toch echt GEEN 800,- betaald...??
Erg overdreven en waarschijnlijk zijn jullie opgelicht door een of andere site...
Ik vond de service erg goed, heel vriendelijk en vaak brengt men je met een golfkarretje naar het einde van de straat dus geen probleem.
Of huur een scooter voor nog geen 2,- per dag.
Verder is restaurant two chefs echt super! heerlijk gegeten! je hebt er 2 in kata.
Ik ga zeker aankomend jaar terug ik heb de Thailand koorts te pakken.
Metadee Resort & Villas
adorei, o atendimento é espectacular, a comida recomenda-se, principalmente o salmão do chefe...
o melhor de tudo é piscina á beira do quarto, aquecida, e com jacuzzi incluido..
recomendo, e faço questao de um dia ainda la voltar.
mooi hotel, ligging goed, alleen je moet een hele weg uitlopen om op de mainstreet te komen, eten, drinken belachelijk duur, ook minIbar erg duur, overal komt ook nog een keer 10% servicekosten overheen + govermentstax 7%, mensen gaan allemaal drinken etc. verderop halen.
personeel receptie gaotisch,konden niet eens goede informatie prijs geven taxi naar vliegveld, komen dan later als je geboekt heb dat de prijs duurder is, mag niet gebeuren voor zo'n resort met kamerprijzen waar je u tegen zegt, 4 nachten, 2 goedkope kamers €800.00!!! erg jammer,verder ontbijt super, alleen personeel raakt in paniek als het een beetje druk word en dan is de service waardeloos. maar kamer/kwaliteit is niet zo dat wij daar ooit terug gaan
- € 1338
Sunwing Resort Kamala Beach
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1183
Sunprime Kamala Beach