Zanzibar Bay Resort
- Waardering
Hotel info
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Zanzibar Bay Resort voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGeweldig zwembad18 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 1217 Ga naar accommodatieKarafuu Beach Resort & Spa
HotelZeer goede service28 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 1163 Ga naar accommodatieWaridi Beach Resort & Spa
Hotel18 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 1079 Ga naar accommodatieDhow Inn
HotelZeer goede service28 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 1200
- Eveline Tulner25-05-2020
Fantastisch!
Hele fijne en mooie vakantie gehad samen met mijn verloofde. Niet te vergelijken met andere resorts, je merkt dat dit echt Afrika is. De locals bieden lessen Swahili aan, erg leuk om zo wat van de taal te leren. Ook kun je er fietsen huren en zo wat meer van de omgeving verkennen. Erg vriendelijk personeel en eventuele problemen worden snel verholpen. Kamer was erg netjes, wij konden niet beter wensen
- Bart van Essen19-05-2020
Een heerlijk stukje Afrika!
Zanzibar Bay is een prachtig nieuw resort waar je helemaal tot rust kunt komen. Het hotel is prachtig groen en erg netjes onderhouden. De hotelkamers zijn erg netjes en het eten is ruim voldoende qua smaak, afwisseling en keus. De staff is een super enthousiast team wat kei en keihard werkt om jouw vakantie helemaal naar wens te maken. Ze spreken er meerdere talen en ook in het Nederlands kun je terecht bij het personeel. Kan niet wachten om ook in juli weer terug te te gaan naar dit paradijs! Deze reis hadden wij gecombineerd met Reef and Beach en Paradise Beach wat ook echte aanraders zijn!
- Stefan Tulner12-05-2020
Top resort met geweldig eten, schone kamers etc.
Prachtig zwembad, grenzend aan de Indische oceaan. Iedere dag hebben wij genoten van de verschillende cocktails en het heerlijke eten en de gezelligheid.
Met een groep vrienden hebben wij gekozen voor Zanzibar Bay Resort en het aangrenzend Paradise Beach Resort. En wij kunnen dit resort aanraden aan iedereen.
Zowel voor families met kinderen, als oudere stellen, het resort is van alle gemakken voorzien.
Wij hebben genoten en komen zeker eens terug.
- William Slotboom30-03-2020
Zanzibar Ray Resort, een top locatie.
Een heerlijk resort op Zanzibar. Mooie en zeer schone kamers met zeer vriendelijke personeel die in alle gradaties behulpzaam willen zijn. Het restaurant is van top kwaliteit en het eten is er geweldig. Het gehele resort straalt de warmte uit die het eiland ook geeft. In combinatie met onze safari in Tanzania is dit resort voor ons zeker aanleiding het nog eens te bezoeken. Wat wij erg aangenaam vonden is de rust die het uit straalt. Vanuit het resort worden er ook de nodige excursies georganiseerd, ons bezoek aan de hoofdstad Stonetown is ook zeer de moeite waard. Wij hebben genoten van onze reis en daaraan heeft het Zanzibar Ray Resort zeker een grote bijdrage aan geleverd.