Laagste prijsgarantie
8.5FantastischScore uit 21 reviews
Geen afbeelding beschikbaar

Over RIU Jambo

Ontsnap naar RIU Jambo, een prachtig paradijs aan het strand van Nungwi, waar luxe en natuur samensmelten. Dit recent geopende resort, met zijn moderne faciliteiten en oogverblindende tropische tuinen, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Met vijf zwembaden, directe toegang tot een zandstrand en een scala aan activiteiten, is dit de ultieme bestemming voor zon-, zee- en strandliefhebbers.

De ligging

RIU Jambo ligt idyllisch aan zee, met het prachtige zandstrand van Nungwi op slechts een steenworp afstand. Dit resort biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur, ver weg van de drukte, maar toch dichtbij genoeg om het bruisende centrum van Nungwi binnen 2 km te verkennen. De historische charmes van Stone Town zijn binnen 60 km te bereiken, ideaal voor een dagtrip vol cultuur en geschiedenis. Voor degenen die van ver komen, ligt de Abeid Amani Karume International Airport op ongeveer 66 km afstand, waardoor RIU Jambo gemakkelijk toegankelijk is voor internationale vakantiegangers.

RIU Jambo biedt een ongeëvenaard scala aan faciliteiten en activiteiten die ervoor zorgen dat vakantiegangers zich nooit zullen vervelen. Het hotel, pas geopend in 2022, pronkt met 461 kamers en een indrukwekkend aanbod aan voorzieningen. Met vijf buitenzwembaden, omgeven door uitgestrekte zonneterrassen en tropische tuinen, is er altijd wel een plekje te vinden om te ontspannen of een verfrissende duik te nemen. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en zijn er mogelijkheden voor diverse watersporten, zoals snorkelen en kajakken. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de kids club, terwijl volwassenen zich kunnen onderdompelen in de wereld van ontspanning in het wellnesscentrum met diverse behandelingen.

In RIU Jambo wordt eten en drinken naar een hoger niveau getild met een aanbod van vijf restaurants en evenzovele bars, waaronder een speciale strandbar voor die ultieme vakantiegevoel-momenten. Vakantiegangers kunnen genieten van een all-inclusive ervaring, wat betekent dat maaltijden, snacks en een brede selectie van lokale drankjes inbegrepen zijn. Van smakelijke buffetten en show cooking in buffetrestaurant 'Maisha' tot verfijnde à-la-carteopties in onder andere het Italiaanse restaurant 'Il Panzotto' en het Aziatische 'Yunnan', elke maaltijd wordt een culinair avontuur.

Bij RIU Jambo is voor het diner een kledingvoorschrift van toepassing, wat bijdraagt aan de elegante sfeer van het hotel. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor alle extra services. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

+255 24 550 1401

2019 Nungwi Rd, 21000

Website

8.5FantastischScore uit 21 reviews

Das Hotel ist eine gewaltige bittere Enttäuschung!
Door Thomas op 02-08-2018

Hotel Diamonds La Gemma dell‘ Est auf Sansibar – eine bittere Enttäuschung
Wir waren im Juli 2018 für 12 Tage mit unseren beiden Kindern (10+15 Jahre) als Gäste im Hotel Diamonds La Gemma dell‘ Est in 2 Doppelzimmern (Deluxe Zimmer) mit All Inklusive Verpflegung untergebracht.
Bitte beachten Sie beim Lesen unserer Zeilen, dass es sich hier um ein 5 Sterne Hotel handelt – Gemäss Homepage sogar um ein Luxushotel!
Unsere „Deluxe Zimmer“ lagen im Erdgeschoss und an der Aussenwand zum Kompressor für die Klimaanlage, welcher uns abwechslungsweise mit dem ausrangierten Kühlschrankkompressor im Zimmer die ganzen Nächte ordentlich unterhielt. Den Kühlschrank habe ich vom Strom genommen! Das Moskitonetz über dem Bett war mit getrocknetem Blut verschmutzt. Und der Staub unter dem Bett war dort schon länger ein unberührter Gast. In der Dusche lief das Wasser auf Grund des verschmutzten Gullys nicht ordentlich ab, was wir dem Zimmermädchen mitteilten. Der Gully wurde schlussendlich 2 Tage vor unserer Abreise doch noch gereinigt. 2x wurden keine Duschhandtücher ins Bad gelegt. Unsere auf Bett gelegten Pyjamas wurden auf unsere verschmutzten Reisekoffer abgelegt und liegen gelassen. Nach dem das Zimmermädchen das Zimmer gemacht hatte mussten wir auf Grund des säuerlichen Schweissgeruches das Zimmer lüften.
All Inklusive – Verpflegungsleistungen. Einen Rotwein Syrah und einen Weisswein Chardonnay, 2 Sorten Bier (Serengeti & Kilimandscharo) sowie diverse nicht alkoholische Getränke. Unsere Anfragen andere Rot – oder Weissweine zu erhalten – Immer die selbe Antwort „Sorry Sir not inkludet „. Für einfache Campari Orange als Aperitifs wurden uns Rechnungen zur Unterschrift vorgelegt. Abendessen im Pavillon – Das Vorspeisenbuffet übersichtlich (Lassen Sie sich nicht von den Bildern auf der Homepage täuschen), das mediterrane und regionale Buffet im Inneren des Gebäudes ebenfalls übersichtlich mit je 5 Warmhaltetöpfen und zu 90% immer das gleiche Essen. Aussen im überdeckten Pavillonbereich wurde auf einer Seite gegrillt und auf der anderen Seite Nudeln gekocht. Bei der Grillstation gab es an einen Tag nur Fisch (aber nur Thunfisch!) und am nächsten Tag nur Fleisch und auch hier keine Auswahl. Das Nudelbuffet mit 4 verschiedenen Sossen zur Auswahl war gut. Das Nachspeisebuffet nicht übermässig in der Auswahl jedoch geschmacklich gut. Auf das Nachfüllen des Nachspeisebuffet wurde verzichtet. Um eine Abwechslung beim Abendessen zu erhalten haben wir einen Tisch beim Sea Breeze Restaurant gebucht. Auf der Speisekarte war neben dem obligatorischen Thunfisch bis auf ein paar kleine Abweichungen dasselbe Essen wie im Pavillon Restaurant. Nur durften wir beim Sea Brezze 200 Euro für das Abendessen liegen lassen und konnten uns noch am Besuch eines Nagetieres, welches in die Küche entschwunden ist, amüsieren.
Das Frühstücks Buffett in Menge, Qualität und Auswahl eine Blamage.
Die Früchte – Auch hier wieder eine übersichtliche Auswahl Melone, Papaya, Mango und Ananas, jedoch waren die Früchte zum Teil sauer und noch nicht reif.
Servicepersonal – Alle sehr freundlich, nett und immer ein Lächeln dabei. Da es auf Sansibar keine Tourismusschule gibt, merkt man die fehlende fachliche Komponente (Ausbildung). Was eigentlich kein Malheur wäre, wenn das obere Management seine gerichteten Aufgaben richtig machen und die Leute hausintern besser ausbilden würde.
Es gäbe noch einiges zu erwähnen, möchte aber noch den Rest meiner dafür investierten Zeit für folgenden Schluss verwenden.
Wir haben uns auf diesen Urlaub sehr gefreut und ordentlich Geld (5-stellig) dafür bezahlt. Fakt ist, dass wir in einem Hotel waren deren Standard weit unter 5 Sterne Niveau liegt und das Preis-/Leistungsverhältnis eine Abzocke auf hohem Niveau ist. Ob hier das äusserst schwache Hotelmanagement, der Reiseveranstalter oder Rendite interessierte Investoren hauptverantwortlich sind entzieht sich meiner Kenntnis.
Unsere Empfehlung! Lassen Sie die Finger von diesem Hotel. Buchen Sie um !

Magical!
Door Anna op 12-07-2018

Best beach/hotel we’ve been to!

Adembenemende locatie
Door Astrid & Michel op 30-01-2018

Na een busreis van 1,5 uur (gedeeltelijk lang qua tijdsduur door slecht wegdek) kom je in een paradijs terecht. Prachtige kamer, adembenemend strand en azuurblauw water. ‘s Avonds entertainment in de sunset lounge. Complex op het water.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Persoonlijk minpunt: de zeer beperkte keuze in de buffet restaurant. Geen ijs of yogurt als desert maar zoetigheden. Op zich wel lekker eten maar beperkt.
Massage in wellness goed.
Wifi werkt overal prima.

prachtig hotel
Door beck frank op 07-03-2015

Verblijf van 15 februari 15 tot 3 maart 2015, een prachtig hotel in een groot dagelijks onderhouden domein op ongeveer 55 km van de luchthaven met een ongelooflijk groot wit strand, het eten is in buffet vorm niets aan op te merken ,de Sunset bar die op een houten steiger is gebouwd en s'avonds met de spots aan waar de vissen op af komen is de ideale plaats om van een coctail te genieten.Mocht er ooit een prijs uitgereikt worden voor het meest vriendelijke en behulpzaam personeel is dit zeker een kanidaat.

Voor herhaling vatbaar !!
Door RGW op 28-08-2012

De hoge verwachtingen zijn zeer zeker waargemaakt. Als je zeer kritisch gaat beoordelen, dan is er altijd wel iets te melden. Personeel super vriendelijk, soms niet efficient en vaak niet fris ruikend! De dresscode voor het diner, niet onbelangrijk voor 5*, wordt niet nageleefd. Sommige gasten zijn gekleed alsof ze naar het strand gaan. (slippers, sportbroekje etc) Niet storend, wel opvallend. Voor de rest gewoon een geweldig hotel op een fantastische locatie. Veel keuze bij zowel ontbijt, lunch en diner. Kortom: voor herhaling vatbaar!!

Niet slecht, maar geen 5*
Door Middelrode op 16-11-2011

Prijs lijkt niet verkeerd, en dat is ook aan de gasten te zien. De gasten zijn geen 5*. Het algemene restaurant is min of meer een grote eetschuur. Zie er wel mooi uit maar dat is jammer. De extra restaurants moet je bij betalen. Deze prijzen zijn stevig en vergelijkbaar met in Nederland. De ligging is mooi maar ik zou de volgende keer kiezen voor een meer kleinschalige locatie. Afstand tot towntone valt ook tegen. Is ruim een uur met de taxi. Je gaat dus niet even een dagje naar Stonetown. Het hotel biedt excursies aan maar deze zijn niet goedkoop.

• VOI Kiwengwa Resort

€ 1846

VOI Kiwengwa Resort

Tanzania en ZanzibarZanzibarKiwengwa

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Dhow Inn Boutique Hotel

€ 2032