Laagste prijsgarantie

Melia Zanzibar

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Melia Zanzibar voor je op een rij gezet:

9FenomenaalScore uit 2 reviews

• Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

2 Reviews over Melia Zanzibar

• 9Cor18-09-2019

geweldig mooi hotel met excellente service

Wat een prachtig resort, waar je van een echte relax vakantie kunt genieten. Ontzettend aardig en behulpzaam personeel en zeker nooit opdringerig. Prima eten, met s avond vaak live muziek. Prachtige en ruime kamers die elke dag twee keer schoon gemaakt werden. Er is een zeer aangename sfeer in dit resort met heel veel lieve mensen, bedankt voor de heerlijke tijd waarvan we mochten genieten.

• 8Ligging
    • 10Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Zwembad
    • 9Hygiëne
  • 9Leonore19-09-2013

Perfect getaway

Heerlijk genoten van all-inclusive formule van Melia Zanzibar. Erg mooi hotel, mooi ingericht, groot, ruim, afgezet complex met mooie, zeer goed onderhouden tuinen. Er loopt overal (onzichtbaar) bewaking, wat nodig is maar wel veilig voelt. Het eten bij restaurant Aqua viel helaas niet onder all-inclusive formule, wat jammer was omdat het ons van te voren niet verteld was. Verder goed eten, veel keuze, iedere dag een ander thema (Italiaans, Aziatisch, etc). Zorgen goed voor eigen personeel (goed voor werkgelegenheid op verder arm eiland). Daardoor attente, zeer vriendelijke bediening. Kamer was schoon en netjes en bij klachten werd dit direct opgelost (ons bad liep niet leeg door het putje maar stroomde de badkamer in, er kwam direct een loodgieter langs, het was opgelost en schoongemaakt binnen het uur terwijl wij heerlijk aan het zwembad zaten). Als je een week wilt genieten en heerlijk tot rust wilt komen bij een prachtig uitzicht is dit verblijf echt een aanrader!

• 9Ligging

• TVBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Kiwengwa, 00200