Karafuu Beach Resort & Spa
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wij raden iedereen af hiernaartoe te gaan, tenzij je snel heel veel gewicht wilt verliezen. Bijna alle Nederlandse gasten waren daar aan diarree. Niemand wilde meer vlees eten. De kip was rauw en ik heb zelf een zware voedselvergiftiging opgelopen. De kok vroeg of ik de kip de volgende keer ‘Well done’ wilde. Hij wist echt niet dat kip gaar moet zijn. De kamer viel ook tegen. De kinderbedden waren veel te klein en ze lagen heel slecht. De balkondeur kon niet op slot, hier werd niets aan gedaan. Terwijl ze waarschuwen voor diefstal. Als je de zee in wilt heb je hordes mensen achter je aan die later geld willen voor de uitleg over de vissen. Heel irritant. Wij hebben dagen op de kamer doorgebracht ivm overgeven en diarree. Echt een verschrikkelijke vakantie. Het hotel wil bewijs zien dat we het bij hun hebben opgelopen. Wij mochten niet eens op de laatste dag iets langer in de kamer blijven, ondanks onze situatie. ga hier niet heen!!
It’s the third time that we Selected Hotel Dream of Zanzibar. Amazing servis-happy,halpfull and nice .Delicious food, wonderful beach, amazing ocean that change every day. At afternoon We often use the swiming pool, while drinking very tasty drinks. Evenings were full of events especially Gala dinner. When we stay there we feel like home. Special thanks for hospitality to GM Reda Sweed
Hotel położony tuż przy plaży. Plaża jest publiczna, więc spokoju na niej za bardzo nie znajdziemy. Każdy chce nam coś sprzedać, co z czasem już tak nie razi, jak w pierszym dniu pobytu.Hotel jednak ma ochornę, która skutecznie zatrzymuje zbyt nachalnych sprzedawców przed wchodzeniem na teren plaży z leżakami.Ocean wraz z pływami nanosi na plażę dużo alg z pobliskich farm algowych, co nie czyni plaże bardzo atrakcyjną. Sam hotel bardzo czysty, komfortowy i pełen zaangażowanego personelu. Patrząc na to jak żyją ludzie, czepianie się jakiś dupereli nie ma zupełnie sensu.Hotel bardzo się stara zapewniać gościom atrakcyjny czas, wiec co drugi dzień kolację są serwowane przy basenie i na plazy. Wieczorami często jest plażowe disco, oraz program animacyjny. Bar serwuje smaczne drinki, a obsługa dba o gości i nosi zamówienia prosto do leżaka i na basenie i na plaże.Pokoje czyściutkie, codziennie świeże reczniki, pościel.W lutym zero komarów, mimo to pokoje są spryskiwane środkiem owadobójczym.
Eerste keer dat wij op Zanzibar waren, zeer goed hotel, juiste service en vriendelijkheid van al het personeel. Je voelt je hier echt thuis. Er wordt even een praatje gemaakt en interesse getoond voor de , hoe is/was je dag. Verder zijn er uitstekende restaurants aanwezig. Buffet is gevarieerd en goed verzorgd . Verschillende mooie thema avonden, op strand rondom het zwembad wat een service allemaal. De kamers zijn toppie, wordt iedere dag goed voorzien van nieuwe handdoeken en drankjes in de koelkast. Iedere avond wordt het klamboe gesloten om het hemelbed. en er liggen bloemen of blaadjes op het bed. Soms ook een mooi figuurtje gemaakt van een handdoek (zwaantje) De 55 treden om beneden te komen viel best mee voor ons, gaf de juiste beweging voor je lichaam.
Alleen 1 klein minpuntje, er mag overal gerookt worden buiten, bij het zwembad, barretje , buiten restaurant ontbijt/lunch/diner
De luchthaven mag wel wat gemoderniseerd word
Vriendelijke mensen en lekker, gevarieerd eten. Kamers zijn netjes. Mooie tuin die goed onderhouden wordt. De animatie is nogal beperkt en uitsluitend in het Italiaans. Wat wel een minpunt is, zijn de vervelende "beach boys" op het openbare strandgedeelte die iedereen overal volgen en belagen. Het is niet mogelijk om bv ongehinderd in de zee te stappen.
Ons verblijf op dream of Zanzibar was geweldig! De medewerkers doen hard hun best en je komt niks te kort! Manager is erg gastvrij en servicegericht ook het contact met het personeel wat hij heeft is geweldig. Wil je naar Zanzibar is Dream of Zanzibar absoluut een aanrader! Ook Rashid van animatie doet uiterst zijn best! vergeet alleen niet je bent en Afrika en shows enz zijn anders dan in Europa en niet slecht. Wij hebben genoten en bedanken dan ook alle medewerkers voor onze onvergetelijke vakantie! Hakuna Matata van kamer 1805
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |