Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
32

vakanties Swaziland

Reviews over accommodaties in Swaziland

 • 9

  Afgelegen maar fraai in de natuur liggend hotel

  Ben, 11-6-2017

  Het hotel ligt aan een slechte weg met veel potholes en ver van de "bewoonde" wereld. Daarentegen ligt het rustig, midden in de natuur. Fraaie tuin met zwembad. Kamers basic, maar er is gebruik gemaakt van speelse kleuren (in onze kamers geel). Ontbijt is uitgebreid en het diner (met streekgerechten) is een klasse apart. Er mag gekozen en gecombineerd worden, portiegroottes mogen aangepast worden, met andere worden niets is teveel. Gedienstige bediening in traditionele Swazi-kleding. Het was laat toen we hier aankwamen en ook koud. De kleuren, het sfeervolle restaurant (veel kaarsen) en het diner gaven ons een beetje een kerstgevoel midden in de zomer....

  De eigenaresse (een Engelse) gaf een toelichting op de gerechten en nadat we 's morgens vertrokken richting Sint Lucia (RSA) ook tips voor bezienswaardigheden onderweg. Een bijzondere belevenis vonden we het hier, waar we met plezier op terugkijken. Aanrader.

 • 7

  veel te groot

  gaea, 10-4-2017
  door een ongeluk op de weg waren we 4 uur later (in de avond) in het hotel dan afgesproken, de sleutels lagen nog niet klaar.(groepsreis) We hadden een kamer achter aan in de hal en dat een aardig eind weg dus. Hotel is goed, maar oud. Buffet was een 4kant grote bak, met aan 1 kant wok mogelijkheid (helaas niet gericht op pittig, wel zoet) 1 kant met voor gerechten, volgende kant hoofdgerechten en de laatste kant na gerechten. Ze kwamen continue vragen of je drinken wilt hebben. Personeel vond ik verder niet echt vriendelijk. een serveerster moest ons een tafel aanwijzen en ging plots de keuken in, zelf maar naar een tafel gegaan, wat we gelukkig goed kunnen. 1 nacht was voldoende.
Swaziland scoort een 8 uit 10, op basis van 34 reviews
Advertentie
Advertentie