Tijdelijk geen boekingskosten

Rachel Apartments

9.4FenomenaalScore uit 73 reviews

Perfecte appartement
Door Boyke Narain op 09-02-2016

Net 2 dagen terug met 5 personen. 2 weken verblijf bij Rachel appartement. Het was een super locatie, alles in nabijheid, KFC,- Bakkerij Hollandia, supermarkt,Combe Markt, auto huurbedrijf, loopafstand van het t'Vaten onafhankelijksheidsplein, enz enz. Rudy is echt een geweldige vent, maar ook het overige personeel. Elke dag werden de kamers schoongemaakt, en voorzien van schone handoeken. Het was echt de moeite waard,en heb het zeer prettig ervaren.

tranga
Door spike op 30-11-2014
Alleen gereisd

Ik - vrouw- alleen -voelde mij er veilig en heel welkom. Heel aardige mensen, behulpzaam en meedenkend. Heel prettige plek en kennismaking!

Geweldig gastvrij!
Door Hans Kuypers op 30-11-2013

De eigenaar weet precies wat een reiziger na 9 duren vliegen fijn vindt: Haal- en brengservice van het vliegveld tegen een alleszins redelijk tarief. En dan bij aankomst een gevulde koelkast om de eerste periode door te komen met koffie, these, frisdrank en ontbijtartikelen, zoals Hollandse kaas (haha). En als we een paar dagen wegvaren en de kamer niet verhuurd was konden we de spullen gewoon laten en troffen we bij terugkomst weer een schone en opgeruimd appartement aan met onze eigen spullen. Er is in Paramaribo veel woonruimte te huur, maar Rachel apartments steekt er echt met kop en schouders boven uit.

Topper !!
Door Ong-Aban op 20-10-2013

Wij hebben met z'n tweeën een geweldige vakantie gehad in Paramaribo.( Oude Complex ) Mede door het feit dat in het Appartement alles aanwezig was om een prettig verblijf te hebben. Alles was netjes ook het schoonmaken e.d. MAAR vooral niet te vergeten de vriendelijkheid van de Eigenaren / Familie. Wij komen nog een keer terug, een echte aanrader. Groet uit Limburg/Nederland van Gerda en Rob.

a place to stay
Door b.nannanpanday op 03-06-2013

a place to be and feel free. veel hebben we niet aan te voegen. ga zo door, de liefhebber weet wat hij/zij wenst. graag komen wij terug.als u anderen beoordelingen heeft gelezen wordt de mijn dubbel, dus ervaar het verblijf etc zelf. de groeten aan allen..thx a lot for staying at your place.

fam .n.p.

fantastische plek
Door angelique op 03-06-2013

Appertement rachel in paramaribo is een super goed appartement, erg goed verzorgd , goede,rustige ligging en super aardig personeel en eigenaar en dochter ook er aardig. Zeker aan te raden bij een bezoek aan Suriname.

Huisdieren

Wlan internet