Laagste prijsgarantie
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.3

Ruimte
    Natuur

Over Kekemba Resort

Ontdek het charmante Kekemba Resort in het hart van Paramaribo, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Dit resort onderscheidt zich met een schitterend zwemcomplex in de openlucht, compleet met zoutwater voor ultiem zwemplezier en een verwarmde whirlpool voor de nodige rust. Een perfecte keuze voor wie water en ontspanning waardeert.

De ligging

Kekemba Resort bevindt zich in de levendige stad Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, waar cultuur en natuur naadloos in elkaar overgaan. Hoewel het resort niet direct aan het strand ligt, biedt het een fantastische uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het stadscentrum, met zijn historische gebouwen en lokale markten, ligt op korte rijafstand. Sightseeing opties zijn ruimschoots aanwezig, van culturele excursies tot natuurwandelingen in de nabije omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend met zowel openbaar vervoer als parkeermogelijkheden voor bezoekers die met eigen vervoer komen. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven maakt Kekemba Resort ook ideaal voor internationale vakantiegangers.

Kekemba Resort Paramaribo biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het hart van het resort is zonder twijfel het prachtige zwemcomplex in de openlucht, compleet met comfortabele ligstoelen en een zoutwaterzwembad voor verfrissende duiken. Voor extra ontspanning is er een whirlpool beschikbaar waar je heerlijk kunt relaxen. Het resort beschikt over een vriendelijk en behulpzaam receptieteam, gratis Wi-Fi toegang, een tuin voor ontspanning, een tv-ruimte voor gezamenlijke momenten, en kosteloze parkeergelegenheid. Voor de avontuurlijke vakantieganger biedt het resort fietsen/mountainbiken aan. Daarnaast is er een autoverhuur, medische dienst, wasservice, en zelfs een eigen shuttlebus, om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoewel specifieke details over eet- en drinkgelegenheden in Kekemba Resort ontbreken in de beschikbare informatie, biedt het resort vermoedelijk diverse opties voor vakantiegangers om te genieten van maaltijden en drankjes tijdens hun verblijf. Met de nadruk op gemak en comfort, kunnen vakantiegangers verwachten dat er aandacht is voor smaakvolle eetmogelijkheden die passen bij de ontspannen sfeer van het resort.

Houd er rekening mee dat Kekemba Resort wellicht niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informatie over de pet policy, dresscode in restaurants of betalingsmethoden is niet expliciet vermeld, maar het is altijd aan te raden om voorafgaand aan je reis direct contact op te nemen met het resort voor specifieke vragen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Kekemba Resort blijkt een ware thuisbasis voor vele vakantiegangers die de rust van een groene omgeving waarderen, terwijl ze toch dichtbij het centrum van Paramaribo willen zijn. De schoonheid van de appartementen, de veilige sfeer, en het verwelkomende zwembad krijgen vaak complimenten. Wat echt opvalt, is hoe vakantiegangers het gevoel hebben van thuiskomen, dankzij de sfeervolle, schone kamers en de prettig groenrijke omgeving. De toegankelijkheid van een supermarkt op loopafstand en de mogelijkheid om in de stad te komen met een korte taxirit worden ook zeer gewaardeerd. Daarnaast is er de unieke kans om te ontspannen in een hangmat bij het zwembad, wat het plaatje compleet maakt voor een ideale vakantie-ervaring.

• Balkon terras

Ruimte
    Natuur

Prima
Door Michel Drost op 31-01-2025

Prima voor elkaar huis kompleet supermarkt om de hoek

Oase van rust in Paramaribo
Door Hendrik op 05-12-2024

Wat een fijne plek in Paramaribo. Ruim opgezet, heerlijk zwembad, fijne gastheren. We hadden een appartement met 1 slaapkamer dachten we. Maar toen ik vroeg of onze dochter bij ons op de bank kon slapen.. openden ze nog een slaapkamer (wij dachten dat het een poets kast zou zijn). Wat een service! Wij hadden een groot overdekt terras én het appartement is van alle gemakken voorzien. Het is ook een fijne basis waarvanuit je alle excursies in Suriname kunt doen. Een echte aanrader!

Verblijf in Kekemba
Door Oscar Cuvalay op 15-11-2023

Gedurende onze vakanties en familie bezoek in Suriname verblijven we, nu gedurende meer dan 10 jaar, altijd bij Lloyd en John in Kekemba Resort. Het is net als thuiskomen. Twee vriendelijke gastheren, schone appartement, met alle noodzakelijke voorzieningen, veilige en groene omgeving en een supermarkt op loopafstand. Een prima zwembad. Daarnaast zou wat sportfaciliteiten wel op zijn plaats zijn.

We waren er weer!
Door Hannie Viejou op 06-10-2023

Voor de zevende keer hier gelogeerd. Voelt als thuiskomen.
Vriendelijke ontvangst.
Mocht er iets niet in orde zijn, wordt het direct opgelost.
Prima onderhoud en heerlijk, schoon, goed onderhouden zwembad.

Kom er graag.
Door Gail op 07-07-2023
Alleen gereisd

Relax stukje natuur in de stad lieve gastheren en veilig . Was er voor de tweede keer bij mijn volgende vakantie doe ik ze weer aan.

Fantastisch
Door Vivian op 09-06-2023
Alleen gereisd

Superlocatie en hele fijne gastheren. Als je een plek dichtbij de stad zoekt en toch wilt genieten van alle rust, een prachtige tuin en even wilt afkoelen in het zwembad: direct boeken. Ik was hier al eerder en dit is mijn vaste stek in Paramaribo. Taxi brengt je zo in de stad. Winkeltje op 50 meter lopen voor de kleine boodschapjes voor t ontbijt. Lekker hangmatteren bij t zwembad. Gewoon een TOP locatie.