Guesthouse Albergo Alberga
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Guesthouse Albergo Alberga voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon10 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1619 Ga naar accommodatieTorarica Resort & Casino
HotelZeer schoon10 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1546
- Melamelos20-03-2014
Prijs kwaliteit ok
Het guesthouse is op zich prima. Heerlijk terras boven om even bij te komen terwijl de kids even op bed konden liggen. Beneden bij zwembad ook lekker ontspannen, wel muggen als je niet aan het zwemmen bent. Wij hadden er 's nachts jammer genoeg geen oog dicht gedaan, sliepen in kamer 5 met z'n 4en zonder airco met luidruchtige fan, slechte bedden en luidruchtige gasten (uit venezuela) die om 2uur incheckten en tot 5uur bezig waren met de boel te verbouwen. Mooi zo'n koloniaal pand, maar dus ook gehorig... Te doen voor 1 of 2 nachten, zeker gezien de prijs. Het ontbijt is alleen naar verhouding wel duur. Kamer voor 4 voor €35 en ontbijt va €4,50 pp.
- Mark19-04-2013
Prima voor ** op goede locatie en goede service
Wij verbleven 5 nachten in deze **accommodatie met dertien HBO studenten en twee docenten. Voor deze doelgroep is dit een goede plek. Prijs kwaliteit en locatie is OK. Kamers basic+ en schoon, net, airco is bij te boeken en raadzaam. Zwembadje achter de acco is fijn. Men is erg klantvriendelijk en servicegericht, met name receptioniste Annie. Goede uitvalsbasis voor Paramaribo.
- June28-10-2012
Veel voor weinig
Bij Alberga kun je voor weinig geld goed slapen. Er is geen warm water, maar dat hindert niet. Ik had eerst geboekt voor een aantal nachten bij aankomst om daarna verder te kijken. Uiteindelijk ben ik hier gebleven vanwege de no nonsense en de flexibilieit. Alles kan en mag. Fantastisch.
- frans de groot29-09-2012
prachtig gelegen in historische binnestad
Wij zijn hier op aanraden van vrienden naar toe gegaan en werden warm ontvangen. Het gebouw wordt momenteel helemaal gerenoveerd en we zaten in een kamer die mooi was opgeknapt. Alles was voor ons op loopafstand en dat scheelt wel in vervoerskosten. Het zwembad was voor ons elke middag weer een genot. In Suriname is het smiddags namelijk erg warm. We gaan hier zeker nog een keer terug
- Jos07-09-2012
- Jennifer Guds14-07-2012
Leuke plek
Een warme huis met werk in progress; er worden renovaties aangebracht en het huis wordt opgefleurd. De omgeving is grandioos, waterkant, het vat, palmentuin, "het presidentieele huis, fort zeelandia en de stad voor het winkelend publiek. Alles is op een afstand van een steenworp. Veel doorgaand verkeer maar toch over het algemeen rustige straat. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vragen staat vrij...Kamers zijn eenvoudig en netjes. De kamer wordt goed schoongemaakt. Mijn kamer was super, direct gelegen aan het balkon met uitzicht op straat. De prijs is oké!
- Robert14-03-2011
les apparences peuvent être trompeuses !
Passée la porte de ce magnifique bâtiment situé dans le quartier présidentiel, nous entrons dans 1 mini hall sans charme avec des réceptionnistes peut sympathiques. Les chambres mériteraient bien un bon coup de grand nettoyage et de travaux. On y trouve même des souris, d'où les pièges posés sous les lits ! En comparaison avec d'autres guesthouses, on peut trouver mieux au même prix.
- modery26-09-2010
Bien placée, confort minimum
Adaptée pour un court séjour dans la capitale du Surinam. La climatisation, qui est en supplément, est fortement recommandée dans cet établissement. Le logement est parfaitement adapté aux touristes de type routard. La guesthouse offre au touriste un confort minimum.
Hotel Guesthouse Albergo Alberga info
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)