/Suriname/Suriname/Groningen

Groningen

Groningen

schattig dorp
Door Hans van Til op 13-05-2016

Groningen is een typisch voorbeeld van saramaccaanse gastvrijheid. Zeer vrendelijk en behulpzaam

Mooi stukje suriname!
Door Kirsten op 01-05-2016

Saramacca is een heel mooi gebied in suriname midden in de natuur. Wij verbleven bij appartement bloememdaal waar je echt helemaal tot rust komt. Echt een aanrader! Gro ingem zelf heeft alleen een paar supermarkten maar verder niets...

we zijn er een dagje naar toe gefietst
Door Ron en Diana Potters op 13-04-2016

er is niet veel te beleven dus voor een dagje fietsen is het prima

Rustig
Door Frans Kemper op 05-11-2015

Het plein van Groningen is wel bijzonder. Er staan veel standbeelden en herdenkingstekens op dit plein. Het stadje is wel redelijk uitgestrekt, maar een echt centrum is er niet. Er zijn wel wat restaurantje, maar die gaan na de lunchtijd dicht. We kochten dan wat en maakten dan 's avonds weer warm. Niet echt ideaal.

dorps
Door Y.Struijk op 18-09-2015
Alleen gereisd

Groningen is niet groot maar heeft toch leuke plekken! Picknicken aan de waterkant! Eten aan de rivier,het dorpsplein met zn 8 monumenten, Een boottrip over de saramaccarivier. Ook leuk en bijzonder,meehelpen luiaards terug te zetten in het bos. Rondrit langs plantages ,kortom genoeg te doen ente zien

Groningen is leuk om door te rijden
Door Klaas Bijker op 25-03-2015

Een klein landelijk dorpje aan een mooie rivier