Aquapark Groningen
Groningen
Groningen is een typisch voorbeeld van saramaccaanse gastvrijheid. Zeer vrendelijk en behulpzaam
Saramacca is een heel mooi gebied in suriname midden in de natuur. Wij verbleven bij appartement bloememdaal waar je echt helemaal tot rust komt. Echt een aanrader! Gro ingem zelf heeft alleen een paar supermarkten maar verder niets...
Het plein van Groningen is wel bijzonder. Er staan veel standbeelden en herdenkingstekens op dit plein. Het stadje is wel redelijk uitgestrekt, maar een echt centrum is er niet. Er zijn wel wat restaurantje, maar die gaan na de lunchtijd dicht. We kochten dan wat en maakten dan 's avonds weer warm. Niet echt ideaal.
Groningen is niet groot maar heeft toch leuke plekken! Picknicken aan de waterkant! Eten aan de rivier,het dorpsplein met zn 8 monumenten, Een boottrip over de saramaccarivier. Ook leuk en bijzonder,meehelpen luiaards terug te zetten in het bos. Rondrit langs plantages ,kortom genoeg te doen ente zien