8.4FantastischScore uit 22 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het centrum
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

Middenin het bruisende centrum van Playa de las Américas in het zuiden van Tenerife vind je de appartementen van Marola Park. Hier beleef je een heerlijk rustige vakantie met een heleboel faciliteiten op loopafstand. Zo loop je binnen 5 minuten naar diverse stranden zoals Playa de las Vistas, Playa ...

8.4FantastischScore uit 26 reviews

Perfect voor ons!
Door L. L. Winterswijk op 27-05-2023

Rustige locatie / super schoon / zeer regelmatige schoonmaak / zeer vlotte receptionist

Fantastisch
Door Hesther van de Wouw op 07-05-2023

Super complex ,overal dichtbij

Een appartement waar de klant nog koning is!
Door Ingrid op 16-03-2023

De medewerkers van Marola Park doen er alles aan om je vakantie tot een succes te maken. Het appartement zelf is eenvoudig, maar de prijs/kwaliteit is er dan ook naar. Het keukentje is klein, maar heeft wel alles om een eenvoudige maaltijd te koken. Het bed is ruim, maar hard. Voor mij te hard, maar dat is persoonlijk. De badkamer is wat gedateerd en de doucheslang kon niet hangen en ik moest me met de douchekop in mijn hand douchen. Niet heel gemakkelijk! Wij hadden uitzicht op het zwembad, dat vonden wij wel belangrijk. De algemene ruimtes zijn bijzonder schoon en netjes. Het zwembad is verwarmd en heerlijk om te zwemmen. We kregen badlakens speciaal voor het zwembad, een goeie service. De meisjes van de schoonmaak werken heel hard en zijn vriendelijk. De barman en de mensen van de receptie hielpen ons zo vriendelijk, petje af! De ligging is prima. Het is ongeveer 10 minuten wandelen naar de boulevard, waar het altijd levendig is.

Marola Park

Geweldig en zeer schoon.vriendelijke medewerkers
Door Elisabeth op 16-01-2023

Centraal gelegen restaurant s en supermarkten in de buurt

prima verblijf
Door anoniem op 14-01-2023

We hebben een fijne vakantie gehad, lekker genoten van het mooie zonnige weer en van de omgeving.In het hotel Marola park werden we hartelijk ontvangen, kamers waren nog niet klaar, konden de koffers in de bagagekamer stallen en de weg naar de boulevard werd ons gewezen. We werden gebeld toen de kamers klaar waren.De appartementen waren eenvoudig,maar netjes en schoon. Kamers dagelijkse schoonmaak en 2x per week schone handdoeken, we kregen ieder ook een grote handdoek voor aan het zwembad. Auto via het hotel gehuurd. Prima geregeld. Advies van receptionist gekregen waar wel en niet naar toe te gaan. Ontbijt in het hotel was prima, gevarieerd. Alleen de churros waren erg hard. Het avondeten was afschuwelijk. Koud, erg vet en zonder smaak. En het grootste minpunt was dat het zwembadwater ijskoud was. Bij de omschrijving van het zwembad op hun eigen website staat dat het zwembadwater verwarmd wordt, maar dat is absoluut niet het geval.

Top!!
Door Liss op 18-08-2019

Zeer ruim appartement! Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel, hebben leuke tips en ideeën voor uitstapjes, denken graag met je mee. Verder wordt alles 5x per week super goed schoongemaakt en bijgehouden. Enige nadeel zijn de Engelse luidruchtige en irritante toeristen, die in het appartementencomplex wel erg nadrukkelijk aanwezig zijn.

Soort hotel
Strandhotel