8.5FantastischScore uit 48 reviews

• Recreatieruimte
  • Airconditioning
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

In het zuiden van Tenerife vind je Gran Oasis Resort. In dit luxueuze hotel kun je heerlijk vakantie vieren. Zo kun je zwemmen in de verwarmde zwembaden en daarna een boekje lezen op je ligbed onder je parasol tussen de palmbomen. Ook is er in de omgeving genoeg te zien van het prachtige eiland. Met...

8.5FantastischScore uit 49 reviews

Fantastisch
Door Hilbrand op 15-09-2022

Heerlijke vakantie gehad met 2 kinderen van 8 en 12 jaar. Prima vermaakt op en om het resort

Sfeervol
Door Susanna op 29-04-2022

Kamers super ruim en netjes , personeel vriendelijk. Eten goed verzorgd , leuke zwembaden , winkeltje erbij met handige en leuke dingetjes . spelletjes hal voor de kids . S'avonds animatie . niet overdreven druk, kortom een sfeervol complex waar je s'nachts relaxt kan slapen zonder herrie. met de taxi sta je met 5 minuten in het centrum van las americas. Voor ongeveer 5 a 6 euro en als je van wandelen houd sta je er met 20 minuutjes . Zeker voor herhaling vatbaar met onze 2 kinderen van 9 en 4 jaar 👍 personeel werkt keihard en zijn onwijs vriendelijk en grappig tegen de kids

Lekker relaxen in verzorgd hotel.
Door Arnoldina op 23-09-2018

Het is een super verzorgd hotel. De eetzaal is gezellig, dat tref je bijna nooit zo leu. Het eten was geweldig en ik ben toch echt kritisch. Verse jus d’orange bij het ontbijt. Aardig personeel. Fijne verwarmde zwembaden. De ligging is natuurlijk wat ver van zee. Tja, de grote apen in de hal bij de receptie zou ik wel weghalen... In januari 2019 gaan we weer!

Gran Oasis Resort

We hebben genoten van het verblijf in dit hotel
Door Geert op 22-10-2016

We hadden een all inclusive verblijf in duplex met 2 volwassenen en 2 kinderen.

Plus * Heel mooi appartement met 2 airco's: grote woonkamer (met 2 extra opplooibare bedden voor de kinderen), keukentje (niet gebruikt wegens all inclusive), beneden de slaapkamer + badkamer. Beide verdiepingen hadden een mooi terras. * Lekker eten : deel buffet was elke dag gelijk (paella, pizza, frieten, stoofvlees, ... ). Ander gedeelte had elke dag een ander thema (Italiaans, Oosters, Canarisch, gala, ...) * Toffe avondshows, met elke week een gezellige pool-party * Hygiene : Alles wordt heel proper gehouden (vb. grastapijt aan zwembad wordt elke dag machinaal gereinigd). Ook het eten is heel verzorgd (alleen het zelf uitscheppen van ijscreme werd soms een boeltje, vooral omdat ook kinderen dit zelf deden) * 1x per week kan je gratis eten (hamburgers, hot-dogs, pizza) en drinken aan de Monkey-Beach-Club aan het strand * Wifi-bereik op het ganse domein * Mogelijkheid om voor enkele euros zelf kleren te wassen en te drogen ingeval van ongelukjes * Vriendelijk personeel

Min * Hotel ligt een beetje afgelegen (ongeveer 2,5 km van het strand en shoppings). Er rijden wel gratis busssen (maar slechts enkele per dag). Andere mogelijkheden zijn te voet of taxi (ongeveer 5€ per rit). Een mooie avondwandeling van een uurtje zit er ook niet omdat er in de omgeving helemaal niets te zien is. * Zwembad is licht verouderd (bubbelbad en fonteintjes werken niet meer, tegeltjes komen los). * We hadden dit verblijf geboekt met touroperator en dit was toch een tegenvaller : weinig informatie, voor alles moest je bellen (dure telefoon) of whatsappen waardoor je enorm veel tijd moet opofferen, 12 uur voor de terugreis hebben we zelf nog moeten bellen voor het uur van ophaling in het hotel, voor uitstapjes moest je de bus nemen in het naburige Los Cristianos op 3km van het hotel (pas toen we onze uitstap dan geannuleerd hadden kon de bus opeens wel naar het hotel komen).

Andere * 95% van de gasten zijn Britten. We waren zelfs de enige nederlandstaligen in het hotel. Desondanks werden we soms wel toegesproken in het nederlands en ook tijdens de shows werd er soms nederlands gesproken als ze ons zagen. * 1x per week (donderdag) wordt de kamer niet gepoetst. Hier kan je rekening mee houden. * Kluisjes op de kamer zijn buiten gebruik. Een kluis huren kan nog wel achter de receptie. * Gratis handdoekservice voor zwembad (handdoeken worden slechts 1x gratis vervangen per week) * Valiezen dienen zelf naar kamer gebracht te worden en weer terug (hier is geen service voor) * Er worden geen dranken aan tafel gebracht (alles is zelfbediening)

Annimatie
Door eds op 10-04-2013

In augustus 2012 zijn wij hier 2 weken geweest. Hoe wel de eerste dag een beetje moeizaam verliep is de rest van de vakantie geweldig geweest. Omdat wij in een appartement naast de avond animatie zaten hadden we hier de eerst avond een beetje last van (na 22.30 ging de muziek zachter). Maar later wel veel voordeel gehad dat we er vlakbij zaten. Wij konden zo onze eigen drankjes ophalen (waren een van de weinigen die niet all in zaten) en de kinderen in de gaten houden. De meeste gasten zijn Britten maar hebben hier zeker geen last van gehad. Ook ligt het complex aardig ver van winkels en de boulevard. Kinderen heb ook geweldig gehad bij de animatie. Verder is het elke ochtend handdoekje leggen. Parkeren is eenvoudig te doen in de buurt van het hotel en op 10 min rijden zitten een grootte supermarkt (lidl). Appartement bestond uit 2 verdiepingen zonder airco en licht verouderd. Keuken niet heel uitgebreid maar hebben ons er mee kunnen redden, 2 pits kookplaat.

Nooit meer (fout touroperator)
Door SMETS op 07-12-2011

hotel was mooi en mooie beplanting, maar wij hadden meer verwacht daar de kwotatie van het reisagentschap te hoog was. 3/d pannekoeken, het typisch engels, weinig variasie en keuze (smorgens telkens hetzelfde), dranken zelf nemen, wat er te eten was, was lekker. Toegankelijkheid voor minder valieden of slechtziende is ondermaats. zeer veel trappen, en geen hulp met valiezen, moest 4 valiezen eerst 20 trappen naar beneden, iets verder 20 terug naar boven (app op 1st etage). Ook weg naar hotel is zeer stijl. Kuisvrouwen vroegen soms of het nodig was te kuisen, 2 dagen niet geweest (bedden niet opgemaakt, geen proper handdoeken). En dan alles in plastieke bekertjes aan de Bars, ook als je niet aan 't zwembad gaat. Koffie, Cava, coctails, logdrinks,......in plastic !! A.I is ook niet veel zaaks, je kan bijbetalen voor Premium maar dan alleen sterke dranken extra. Spijtig, maar wij gaan er niet meer terug. Niet om te stoefen, maar we zijn beter gewend , reisagent geef 3,5 N.=teveel

Soort hotel
Appartementenhotel