Alexandre La Siesta
Ben je op zoek naar een kindvriendelijk hotel op Tenerife? Dan is Alexandre Gala in Playa de las Américas de ideale accommodatie voor jou. Het viersterrenhotel ligt pal aan een levendige straat met gezellige terrasjes én op slechts 100 meter van het strand. Bezienswaardigheden liggen binnen handbere...
Mooi hotel ,dicht bij strand en boulevard Eten in buffetvorm . Doordat het een groot hotel is heb je altijd warm eten. Heel veel variatie. Je kaart voor de deur van je kamer gebruik je ook voor te betalen in het hotel. Voor liefhebbers ,savonds optredens en muziek.
Was gewoon perfect vakantie, vriendelijk onthaal bij de receptie, mooie kamer, zwembaden zeer mooi, meer als voldoende bedjes beschikbaar, animatie was TOP!! eten geweldig heel veel keus, perfecte ligging van het hotel. Een TOP vakantie gehad, 👍zeker nog een keer terug.
Heerlijke vakantie gehad hotel was echt top jamers mooi,hotel supermooi,eten was zo veel keus altijd warm vanaf 10.30 ging de all inclusive in met zoveel keus aan drankjes niet niet normaal ook ijsjes hoeveel je wou,eten bij het zwembad werd vers bereid,friet,kipnuggets,hamburgers,hotdogs,tosties en dan kon je natuurlijk ook in het restaurant terecht waar de keuze enorm was De animatie voor kids supergoed van 11.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 16.00 en avonds minidisco animatie voor volwassen morgens middags en avonds geweldige shows weer onder het genot van alle drankjes ik kan dit hotel echt aanraden ik kan geen 1 minpunt hier over vermelden
Fijn hotel, eten ook goed en gevarieerd. Alleen zeer lange wachtrijen voor een glas cola in de avond. Dan is er maar 1 bar en staan er soms 20 mensen in 1 lange rij. Airco is ook van zeer lage kwaliteit. Ben zelf aircomonteur en we zaten vaak te zweten op de kamer met de airco op de hoogste stand.
Kamer was netjes en schoon. Wij hadden 2 losse bedden maar wouden graag een matras dit werd gelijk voor ons geregeld. Ook wordt de kamer elke dag netjes schoongemaakt en kregen elke dag nieuwe handdoeken. Voor gebruikt te kunnen maken van de kluis moet je wel € 2,50; p.d. betalen was voor ons geen probleem. Het ontbijt, lunch en avond eten was ook goed geregeld, er zijn 3 verschillende buffetten waar je genoeg keuze hebt, het enige min punt is dat je alleen sochtends koffie kunt pakken. Veder was er voldoende plek bij het zwembad waar je kon liggen. Savonds is er animatie die de ene keer beter was dan de andere keer. Om 23:00 sluit alles vonden wij zelf iets te vroeg. Buiten het hotel zijn nog leuke barretjes waar je een drankje kunt doen. Wij hebben ons de 10 dagen dat wij in Tenerife zeker vermaakt en veel gezien van het eiland. We komen zeker nog eens terug!
We hadden de superior kamer. Schone ruime kamer met balkon. Hotel ligt dicht bij de strip, maar daar heb je in het hotel geen last van. Is wel een groot hotel waardoor het in de eetzaal rumoerig is. Ontbijt was voor elk wat wils,, omelet vond ik erg lekker. Tijdens avond eten is de bediening door obers gewoon goed en ook hiervoor elk wat wils. Je kan ook elke dag hetzelfde eten maar dat hoeft niet. Zwembad is goed, ruim voldoende bedjes.
Kindvriendelijk | Beschikbaar |
Conferentiehotel | Beschikbaar |