Vind en boek jouw ideale vakantie

Zorgeloos en snel op vakantie? Vind en boek jouw ideale vakantie
Garachico
De piscines naturelles zijn werkelijk een ervaring! Echt leuk om in deze natuurbaden te zwemmen (er komen veel locals met hun kinderen). Garachico is een leuke, authentieke plaats waar het zeker goed vertoeven is. Leuk dorpsplein. Veel restaurantjes. Je moet dit niet vergelijken met bijv. Playa de las Americas of Adeje ofzo want in het Noorden is alles veel minder toeristisch, gemoedelijker, groener, authentieker. Ik persoonlijk vind het een verademing! Aan te bevelen restaurantjes: Casa Gaspar en Aristides.
Mooi plaatsje om langs te rijden. Wel even een bergrit ervoor over hebben.
Heftige golven en het uitzicht zijn het mooiste. Kerk en kasteel bleken bij ons beiden dicht te zijn.
de moeite waard. Heel mooi dorp. Erg rustig met zeer goede restaurants. Niet duur!
Garachico is een rustig dorp aan de kust met wit gepleisterde huizen en een paar natuurlijke waterbaden aan de rand van de oceaan. Neem een kijkje op het plein bij de kerk en geniet van de spelende kinderen en pratende oudjes, je voelt je hier op een ander eiland!
Zoals eerdere reviews, verwacht geen strand met de bijbehorende drukte. Hier kun je echter nog iets proeven van de authentieke sfeer van het eiland. Het is een klein plaatsje met nog kleine zelfstandige ondernemers. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan is eindeloos. Bij een rit over het eiland zeker even aandoen en doorheen slenteren. Voor perfecte koffie met een zelfgemaakte lekkernij kozen wij Dulceria Avenida. Heerlijk vers gebak en vriendelijke bediening.
Garachico zelf heeft niet heel veel te bieden. Het is een plek voor rustzoekers. Uit eten gaan kan heel goed bij La Taskita aan El Esteban de Ponte 35. Prijs- kwaliteit heel goed en een persoonlijke benadering van de eigenaar. De straat ligt achter het voetbalstadion. Wij zijn er in de herfstvakantie 2011 geweest, toen het nog niet zo lang geopend was en hebben er heerlijk gegeten.