PlayaOlid Suites & Appartementen

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 18 Avenida Ernesto Sarti 18, E-38660 |
Website |
PlayaOlid Suites & Appartementen
We waren hier voor de tweede keer, mooie en ruime appartementen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, in een super mooie omgeving 🏖🌞
We hadden een heerlijk 2 kamer appartement. Met koelkast koffieapparaat en tv. Allemaal netjes en goed schoon.
We hadden all inclusive en het eten was heerlijk.
En lekkere drankjes ,snacks ,sandwich bij de bar in het zwembad.
Leuke entertainment. Veel Engelsen en een paar Nederlanders. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij.
We hebben het reuze naar ons zin gehad. Zeer goed eten ,voor ieder wat elke avond shows en dan het annumatietym In een woord GEWELDIG. Wat kunnen ze de mensen vermaken overdag en s avonds met geweldige shows. Wij waren overgeboekt ,daarom alleen als Nederlanders ,dus Nederland boeken

PlayaOlid Suites & Appartementen
Playa olid is een zeer eenvoudig hotel erg veel engelsen.
In de (lange)rij staan om t restaurant in te kunnen en ook voor een drankje te bestellen.
10.00u zwembad open, ook daar lange rij voor t hek om een bedje te kunnen te bemachtigen. Zwembad niet groot genoeg voor alle gasten.
Vaak s avonds uiteten geweest omdat het te vol was in t restaurant, maakt niet uit welk tijdstip.... Geen gezellige lobby of terras waar je s avonds kon zitten. Erg luidruchtig allemaal. Maar dichtbij allemaal terrasjes dus op zoek naar een leuk plekje...alleen jammer als je all-in hebt. Ik heb vele betere hotels gehad voor deze prijs. Meeste personeel wel heel vriendelijk, kamer ook netjes schoon en ruim!
We zijn met een grote groep mensen met een verstandelijke beperking naar tenerife geweest. Personeel was uitermate vriendelijk en geduldig. We wilden graag appartementen die dicht bij elkaar zaten en dat hebben ze gelijk geregeld voor ons. Eten was prima en de appartementen nieuw ingericht en super schoon. Inderdaad veel luidruchtige Engelsen, maar ook vriendelijk in en om het zwembad. Kortom een geweldige tijd gehad waar onze cliënten nog vaak aan terug denken.
Voordelen: alle balkons op het zuiden, een heel ruim appartement, bushalte voor de deur, een toeristische servicepunt waar je ook een auto kon regelen, diverse parkeermogelijkheden niet te ver weg, gratis tv met een nl-zender(en vele anderen), wifi was goed het lag er wel aan waar je zat in het appartement, bedden niet verkeerd, inrichting basic en net genoeg, wij vonden het rustig maar hadden ook gevraagd om een rustige ligging, 2 zwembaden+ aparte kinderbad. Grote supermarkt aan de overkant van het viaduct en ligt niet midden in het feestgedruis we hebben alle 14 nachten rustig kunnen slapen.
Nadelen: restaurant kantinestijl, bij sommige appartementen moet je wel veel trappen op, de ligging naast de snelweg( kan ook een voordeel zijn)
Voor ons was het een prima vakantie en de inrichting is niet luxe maar goed te doen. En het handdoekje leggen is een internationale afwijking van de gasten, ze doen het zelfs als het niet nodig is. Receptie: niet speciaal goed/slecht

- € 612
HD Parque Cristobal Tenerife
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 644
Parque Santiago III